vlachaquito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 kala to xesame pali..ksekinane seires gia 1-2 kyklous kai to travane meta gia allous 5!!! kai meta epanastathsame pou to para 5 to traviksane gia 1 akomh xronia...
s2117 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά μπας κι έχει κανείς σε mp3 το soundtrack που παίζει όταν τους φωνάζουν για την PI (που είναι ψιλόραπ...)???
vlachaquito Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 file exo olo to soundtrack ths seiras, pm na sto steilo...kai opoios allos thelei fysika
the_end Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 δεν το χω δει ολο το επεισοδιο ακομα,αλλα η αρχη εχει τρελο γελιο και ειναι τελειως ακυρη(ειδικα η μουσικη). lol edit: τωρα που το'χω φρεσκο το επεισοδιο να ριξω κι ενα σχολιο(νομιζω οτι εχω να σχολιασω απ'το 3ο επεισοδιο btw) σε γενικες γραμμες μια χαρα μου φανηκε αν και ειχε 2-3 μεμπτα σημεια οπως την αρχη με τον Haywire(παραξενη και ακυρη για prison αλλα αστεια) ή τη συναντηση sucre και c-note(αστεια με την κακη εννοια). αλλα ξαναλεω,σε γενικες γραμμες μου αρεσε. γενικως με τη 2η season καθολου δεν εχω απογοητευτει οπως καποιοι. το μονο "προβλημα" μεχρι στιγμης για μενα ειναι οτι η ιστορια προχωρα πολυ γρηγορα (σε σχεση με περυσι οπου ειχαμε ενα task ανα επεισοδιο-σε γενικες γραμμες τουλαχιστον...). εξαιτιας αυτης της ταχυτητας εχω καποιες επιφυλαξεις για την κατευθυνση που θα παρει η σειρα στο (οχι πολυ μακρινο)μελλον. φανταζομαι βεβαια οτι οι σεναριογραφοι κατι θα εχουν στο μυαλο τους(ενδιαφερον κατα προτιμηση). τεσπα, εγω ελπιζω ,ακομα κι αν δεν απογειωθει η σειρα, να παραμεινει τουλαχιστον στην ποιοτητα των 6 πρωτων επεισοδιων(ενταξει,αντικειμενικα,ειναι μαλλον απιθανο να φτασουν το περσινο επιπεδο). ps: να δουμε και πώς θα προχωρησει το θεμα με τη γιατρινα και τον πατερα της. λετε να το γυρισει και να βοηθησει την κορη του?
vlachaquito Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 ps: να δουμε και πώς θα προχωρησει το θεμα με τη γιατρινα και τον πατερα της. λετε να το γυρισει και να βοηθησει την κορη του? aaaaxxxxx h dottoressa tangredi, ti kanei h glykeia mou???se kamia oritsa tha eimaste kai pali mazi, ayth h anamonh skotoneiiiiiiiiiiiiii :D
vlachaquito Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 kalo epeisodiaki, exoume kapoies ekselikseis.. pantos to koryfaio einai oti ksekinaei to epeisodio me ypokrish...mpouzoukia :D xoris plaka haha
qspock Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Τα ιδια συμπερασματα: Η 1 σεζον ηταν κραχτης, ειχε ποιοτητα, ποικιλια και πληθωρα ηθοποιων. Πλεον το καστ εχει περιοριστει αρκετα.
Panathachamp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Το καλύτερο επεισόδειο της 2ης σεζόν μέχρι τώρα, σχεδόν στα επίπεδα της 1ης. Από απλά ικανοποιητική που ήταν μέχρι τώρα η 2η ανεβαίνει...
Harkon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ωραίο ήταν... κανένα σχόλιο για την μουσική στην αρχή! άκυρη, θεεική και καρα-λολ!!! κάποια πράγματα που μου έκαναν εντύπωση πρώτη φορά είδα τον Σκόφιλντ να τα παίρνει άσχημα -στην αρχή στο αμάξι πρώτη φορά είδα τον Τ-Μπαγκ να ζητάει συγνώμη και να δείχνει πως το εννοεί - λίγο μετά ο πατέρας της αχ-ντοκτορέσας-αχ σαν να νοιάστηκε λίγο για την κόρη επιτέλους κατάλαβε κανείς τί ήταν αυτό στον πίνακα που έκανε τον τρελό να τον πάρει απ τη γριούλα;
vlachaquito Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ο πατέρας της αχ-ντοκτορέσας-αχ σαν να νοιάστηκε λίγο για την κόρη επιτέλους κατάλαβε κανείς τί ήταν αυτό στον πίνακα που έκανε τον τρελό να τον πάρει απ τη γριούλα; apo oti fanhke o pateras ths dotoressas MOU phre xampari ti paizei & ta exei kanei pano tou, giayto kai espeysmena gyrizei sto chicago.. oso gia ton trello fantazomai oti tou arese h ollandia & isos skopeyei na paei ekei?? lol sto telos o trellos tha tous thn kanei haha
Harkon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 apo oti fanhke o pateras ths dotoressas MOU phre xampari ti paizei & ta exei kanei pano tou, giayto kai espeysmena gyrizei sto chicago.. oso gia ton trello fantazomai oti tou arese h ollandia & isos skopeyei na paei ekei?? lol sto telos o trellos tha tous thn kanei haha πολύ φάτσα ο τρελός! παίζει τέλεια! μάλλον μπερδεύεις την κάποια γιατρίννα σου, με την ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!! χααχχαχαχαχαααχ offtopic: στον εργοτέλη παίζει ακόμα ο Ογκουνσότο;
vlachaquito Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 πολύ φάτσα ο τρελός! παίζει τέλεια!μάλλον μπερδεύεις την κάποια γιατρίννα σου, με την ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!! χααχχαχαχαχαααχ offtopic: στον εργοτέλη παίζει ακόμα ο Ογκουνσότο; kala filaraki akou na deis, me thn dottoressa exoume 1 bond, 1 desimo re filaraki...mou milhse gia sena alla mou eipe rhxa pragmata.. asto sou leo, h kopela einai allou HAHAHAHAHAHAHAH offtopic: phge sto velgio & einai protos skorer :S pantos pros stigmhn den ton exoume anagh, eimaste 4h sthn super league :D
DimitRi_Del Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Poli akiri i mousiki stin arxi pantos an kai poli kalo to episodeio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.