KaizerSoze Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δευτερα σημερα...εχει και Πριζον Μπρεηκ....Α,ρε Πριζον,πως σε καταντησαν ετσι... Μην σου πω οτι με πιο αγωνια περιμενω το φιναλε του Μπλεηντ την Τεταρτη
john1987 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω πιστευω οτι αν και εχει χασει απο την πρωτοτυπια του το πριζον,κυμαινεται και παλι σε υψηλα επιπεδα... Ρε παιδια,η φαση με τα χαπακια του Μαχοουν απο που ειπατε ειναι κλεμμενη?
mandipl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 exei xathei ligo i kleistofoviki atmosfera tou 1ou kiklou . alla einai sta xeria ton senariografon na mas kratisoun se agonia . edo ta katafernei to 24 se 5 season .
tzinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 απο το hoyse md. Toylaxiston emena ayto mou thymizei to olo skhniko. An exeis dei th seira katholou tha katalabeis. Oso gia ton 2ro kyklo, an baleis kato ta sxolia tou filipou, ta dika mou kai olonon ths parathrhseis, blepeis oti oso to analyeis toso pio komikotragikh fenetai h 2rh sezon. Kai den milame gia paraksenies dikes mas, alla gia trantaxtes adynamies kai lathi pou ta blepoun oloi. ARA h to pas teleios sto styl "den gamiete mia seira mono einai" as th do na diaskedaso ligo, h thn kobeis teleios. Os fanatikoi ths 1ths sezon enoeitai oti apla synexizoume na thn blepoume alla exei ftasei se xeirotera xalia apo to 2ro kyklo tou lost kai auto mono se 3 epeisodia. Milame gia katorthoma! Telika tha htan to idaniko na htan mia sezon kai sta teleutaia epeisodia na eixame thn drapeteush kai to kseskepasma ths synomosias oste na dikaiothoun o mike kai linc (an kai criminals pleon, alla fantazomai tha mporousan na paroun xarh apo ton neo proedro).
FilipposMD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Κι εγώ νομίζω ότι μια σεζόν με 24 επεισόδια θα δούλευε καλύτερα, αλλα τι να γίνει, ας περιμένουμε να δούμε πώς θα το πάνε. Και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι αν το είπε κάποιος. Είναι σεναριακό εύρημα οι πόρτες στο σπίτι του υποτίθεται πεθαμένου να ανοίγουν μόνο απ'έξω και όχι από μέσα; Μόνο σ'εμένα φαίνεται εντελώς ανόητο αυτό; Δηλαδή αν κάποιος τον βρει, μπορεί να ανοίξει την πόρτα, να τον πάρει και να φύγει, αρκεί να έχει βάλει το πόδι για να μην κλείσει η πόρτα; Γιατί ρε σεναριογράφοι μου το κάνατε αυτό; Και την είχα ευχαριστηθεί πολύ την πρώτη χρονιά! Άτιμη κενωνία! Για να δούμε και το σημερινό τι ψάρια θα πιάσει! Να του καθόταν τουλάχιστον η Τσέχα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι αν το είπε κάποιος. Είναι σεναριακό εύρημα οι πόρτες στο σπίτι του υποτίθεται πεθαμένου να ανοίγουν μόνο απ'έξω και όχι από μέσα; Μόνο σ'εμένα φαίνεται εντελώς ανόητο αυτό; Δηλαδή αν κάποιος τον βρει, μπορεί να ανοίξει την πόρτα, να τον πάρει και να φύγει, αρκεί να έχει βάλει το πόδι για να μην κλείσει η πόρτα; Γιατί ρε σεναριογράφοι μου το κάνατε αυτό; Σωστά άλλη βλακεία και αυτό... Να δείς που αργότερα αν το σκεφτούν δηλαδή θα το μπαλώσουν με κάτι σαν "αν η πόρτα μείνει ανοιχτή πάνω απο 1 λεπτό ανατινάσσεται το σπιτί ολόκληρο. " Η σειρά φαίνεται να αυτοκτονεί... Μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιο βιβλίο για το "πως να στήσετε μια μακροχρόνια σειρά ΑΝ σας έχει πετύχει η 1η season". (απο τον τίτλο λείπει φυσικά το "πετυχημένη" δίπλα απο το "μακροχρόνια", ενώ το εξώφυλλο είναι γεμάτο σύμβολα δολλαρίου $$$$$). Κατα 99.9% το βιβλίο γράφτηκε απο τους παραγωγούς του LOST, και οι μλκες στο PB πήγαν και το διάβασαν.... με τα γνωστά αποτελέσματα
bchris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια μην το ψαχνετε, ειναι η ηλιθια νοοτροπια της show biz. Απλα δεν ξερουν που να σταματησουν.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 To ξαναλεω,το Λοστ ΔΕΝ ηταν αποτελεσμα κακου σεναριου,ηταν κακου προγραμματισμου...σοβαρα.Το εθαβα στην ρεγκιουλαρ σιζον αλλα οταν το ειδα συνεχομενο ηταν καλυτερο απο την 1η σεζον
trelosjack Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Επιτέλους καποιος μιλάει λογικα! Τρανο παράδειγμα season 2 lost που το λιγότερο ειχε γίνει ενοχλητικότατο σε καθε επεισοδειο να ακουγεται μουρμουρα..... guys πολυ κακό πραμα η μιζερια..... μια σειρά ειναι απολαυστε την!!!
tzinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 kai omos, ta pragmata ftiaxnoun, sto 4rto epeisodio exei ena kataplhktiko xoro ths NIka kai kati wraia zoum sta opisthia ths!! to epeisodio omos, einai san trixota antrika opisthia (se merikous mporei na aresei lol)
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 όχι (παρά το προηγούμενο θάψιμο που έριξα) το 4ο δε θα το έλεγα μάπα. Είναι μάλλον καλύτερο απο το 3ο και έχει 2-3 έξύπνες στιγμές. Καλά η Νίκα είναι όλα τα λεφτά (αν και το χαρτί της σαν να το έπαιξαν πολύ βιαστικα) Οι ρυθμοί σαν να ανέβηκαν... Αυτή τη φορά είχαμε πολλά πρόσωπα στο επεισόδιο. Και ο T-Bag τα πήγε πολύ καλύτερα... Δεν μου άρεσε - το τηλεφώνημα του Scoff στη γιατρό - η όλη φάση με την ομάδα αποτοξίνωσης και τον επαγγελματία δολοφόνο που προσεγγίζει τη γιατρό - το ότι ο Abruzzi "φεύγει" έτσι (την πατάει για 2η φορά σε στυλ 'αλα' Σιωπή των Αμνών με τον Fibonnacci). Αν και όχι πρωτότυπο το σκηνοθετικό "εύρημα" πάλι είναι έξυπνο (i.e. η αντιπαραβολή των Motel) - η στάση της Νικα στο τέλος... Μεταμορφώνεται σε γυναικούλα και μετά ψυχρή συμφεροντολόγο.
Axelfc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν μου άρεσε - το τηλεφώνημα του Scoff στη γιατρό - η όλη φάση με την ομάδα αποτοξίνωσης και τον επαγγελματία δολοφόνο που προσεγγίζει τη γιατρό - η στάση της Νικα στο τέλος... Μεταμορφώνεται σε γυναικούλα και μετά ψυχρή συμφεροντολόγο. - Ο scoffild πεταει στη γιατρο ομως οτι υπαρχει τροπος να την προστατευσει και βρισκεται ηδη στα χερια της. Αρα εχει καποιο backup plan και γι'αυτη... - Οσο για τη σταση της Νικα, μια πληγωμενη γυναικα μπορει να κανει πολλα. Και οπως φαινεται ηταν ερωτευμενη με το Scoffild και πικραθηκε που τον ειδε πως αντεδρασε οταν εμαθε τι της συνεβει. Οταν μιλαει στη γιατρο στο τηλεφωνο φαινεται στο background.
Harkon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 ωραίο το 4ο!!!!! για τον Abru στενοχωρήθηκα μόνο είχε στυλάκι που θα λείψει απ την σειρά.. ο PAul - δε θυμάμαι κι εγώ πως με λένε απ' τα ονόματα που αλλάζω και το παίζω και άντικτ, όσο γλυώδεις είναι, παίζει τρομερό ρόλο και νομίζω στο τέλος κάααπως θα βοηθήσει τους υπόλοιπους μαθαίνοντας την αλήθεια και προδίδωντας την καρ$##λα που υπηρετεί τώρα.. just a wild guess though!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.