Προς το περιεχόμενο

** The Official Prison Break Season 2 Thread **

the_end

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 686
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η Σειρα Ειναι Απιστευτη Αλλα Ειλικρινα Οσο Ειχα Κολλησει Με Την 1η Και 2η Σεζον Τισ Οποιεσ Ειδα Μεσα Σε 4 Μερεσ,αλλο Τοσο Ξενερωσα Με Το Τελοσ Την 2ησ.απλα Εκεινοσ Ο Μουγγοσ Με Την Ιατρικη Ρομπα Στο Τελοσ Μου Θυμισε Κατι Ταινιεσ Με Πειραματα-συνομωσια-εξωγηινουσ Κτλ Και Χαλαστηκα.η Σειρα Οπωσ Και Πολλεσ Αλλεσ Δεν Ηταν Να Παιχτει Για 3 Σεζον Αλλα Για Ακομη Μια Φορα Το Χρημα Μιλησε.το Μονο Που Ευχομαι Ειναι Να Μην Μασ Ξενερωσουν Γιατι Δεν Θα Το Αντεξω.και Ναι Επιτελουσ Αυτοσ Ο Μπελικ Ψυχοραγει Απο Το Ξυλο....υπαρχει Θεοσ(σεναριογραφοσ)!!!!!!

Μολισ Τωρα Εκανα Εγγραφη Και Αμεσωσ Επιασα Κουβεντα Μαζι Σασ.

Φιλια Σε Ολουσ.

Γιατι Εμφανιζει Το Ποστ Μου Με Τετοια Γραμματα?αλλου Κεφαλαια Και Αλλου Μικρα?

Δημοσ.

Γιατι Εμφανιζει Το Ποστ Μου Με Τετοια Γραμματα?αλλου Κεφαλαια Και Αλλου Μικρα?

γιατί μάλλον το'γραψες όλο με κεφαλαία...

Δημοσ.

re paidia, xerete apo pou boro na to "metafero" ston ipologisti mou ti season 2? eimai se ena apo ta gnosta diktia kai an kai exei xristes, "metaferetai" me poli mikri taxitita. borei kapoios na voithisei? na po pos xrisimopoio Azureus, exo 1mbps grammi kai den katevazo kati allo i xrisimopoio ti grammi poli ligo.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΜΟΛΙΣ τελείωσα τη 2η σαιζόν.

Πραγματι, ξεκίνησε αρκετά νωθρά!

μετά από μια μεγαλούτσικη κοιλιά (*στυλ σχορτσιανίτη),άρχισε να ανεβαίνει σε επίπεδο,και να σταματάει τις ψιλοπ@π@ρολογίες (με το χέρι του παιδεραστή,που του το έραψε ο κτηνίατρος,ή μετά,που το "έκοψε" ο ίδιος στο ασανσέρ,και δεν λιποθύμησε,ή με τη φάση του αυτοκινήτου που ξαφνικά εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια του μπάτσου,κλπ κλπ.

(να πω εδώ,ότι με την 1η σαιζόν είχα πάθει πολύ μεγάλη πλάκα , ενώ παίζει να ήταν η 1η φορά στη ζωή μου που είχα πραγματικά αγωνία για το συμβαίνει)!

Προς το τέλος,η σειρά έφτιαξε αρκετά,και το τέλος της ήταν καλό.

Νομίζω ο κάιζερ είπε ότι1)τον έβαλαν στη σόνα,για να βοηθήσει κάποιον δικό τους να αποδράσει 2) ότι έτσι όπως δείχνει η καινούργια φυλακή, θα γίνεται της πουτ@ν@ς του χρόνου ,και εγώ συμφωνώ μαζί του!

αααα,αυτό με τονμπέλικ στηφυλακή, δεν το πρόσεξα!!!thanks for the info...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Members
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το μάθατε, αλλά κυκλοφόρησαν τα πρώτα 17 λεπτά του πρώτου επεισοδίου της 3ης σαιζόν. Στο youtube το βρήκα σπασμένο σε 2 κομμάτια:

το πρώτο:

http://www.youtube.com/watch?v=BUFt5WH5PUI&mode=related&search=

και το δεύτερο:

http://www.youtube.com/watch?v=KAo0iiuFaLo&mode=related&search=

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...