kirileman Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Περίεργες εξελίξεις. Αυτή τη στιγμή ο Σκόφιλντ βρίσκεται πάνω σε έναν δεινόσαυρο σε ένα περίεργο νησί. Τι να πω; (Star)
vagpap Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 [offtopic]Ιδέα μου είναι ή έχει ακριβώς το ίδιο ύφος με το PB????[/offtopic]
GIORGARAS Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Πολύ παρόμοιο ύφος. Δεν μου φαίνεται όμως καλή ταινία. Απλώς ο άτιμος ίδιος είναι εμφανισιακά. Καλά πότε γυρίστηκε η ταινία στο star. // http://www.imdb.com/title/tt0233044/
GIORGARAS Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 ίσως να μην είχα κάνει refresh και να μην είχα δει την απάντηση. thanks πάντως.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Re as mou thymisei kapoios...giati enw einai adelfia exoun diaforetiko epitheto? Nomizw stin 1i season elege...
tornado1979 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 προσωπικά πιστεύω ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Μεγάλο/Τεράστιο/Σοφό Σκόφιλντ σαν πειραματόζωο εκει μέσα. έτσι το κατάλαβα εγω. Κατα τα άλλα το τελευταίο επεισόδιο κατάφερε να μας ξαναξενερώσει εμφανίζοντας τον Κινέζο, απο το πουθενά, για να χαλαζει όλα τα σχέδια και να μας κάνει να περιμένουμε μεχρι να ξεκινησει η 3η σεζόν. Απορία: ο Bellick είναι εκείνος ο ξαπλωμένος που πιάνει την κοιλιά του , κάτω απο τον φουσκωτό (μέσα στην φυλακή) ; χεχε..
mania83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 αυτός είναι!επιτέλους έπαθε αυτό που του αξίζει!!!!!!!
Harkon Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτός , πάντως του έμοιαζε λιγάκι... άσχετο, είδατε πόσο παραπάνω γλύκανε το προσωπάκι της δοκτορέσσας με την εγκυμωσύνη; της έβαλαν κ αεράτο πουκαμισάκι να μη φαίνεται η κοιλιά που όμως σε μια-δυο σκηνές φάνηκε πως έχει φουσκώσει.
john1987 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ρε παιδια σιγουρα ειναι ο Μπελικ,τι να λεμε τωρα. Του εκαναν τη μαπα κρεας.. Ειναι εγκυος η γιατρος?
inflames Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Απίστευτη σειρά φίλοι μου. Απλά απίστευτη.... μεγάλο μυαλό ο τύπος που την σκέφτηκε...
GIORGARAS Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 O Bellick είναι εκείνος. Η γιατρός είναι έγκυος και μάλλον θα την εξαφανίσουν για λίγο καιρό για να γεννήσει.
Sellers Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Άντε να δούμε τι θα δούμε απο την νέα χρονιά. Πολλά υποσχόμενη δείχνει. Η γιατρός είναι έγκυος και μάλλον θα την εξαφανίσουν για λίγο καιρό για να γεννήσει. Ελπίζω να εννοείς ότι είναι έγκυος στην πραγματικότητα γιατί αλλιώς πότε πρόλαβαν? Αφού όλο στα τρεξίματα ήταν.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Στην πραγματικοτητα, αυτο εννοει, και ΟΧΙ δεν ειναι του "Σκοφιλντ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.