kirileman Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Πάλι αδιάβαστο με έστειλε. Φοβερή ατμόσφαιρα το τελευταίο δίλεπτο. Υπάρχουν τόσα που δεν ξέρουμε ακόμα για τα οποία αφήνονται μόνο υπονοούμενα. Προφανώς, λοιπόν, για κάποιο λόγο τον θέλουν εκεί μέσα αλλά αδυνατώ να συνδέσω όλα τα γεγονότα, ότι έχουμε δει μέχρι κ το σημερινό επεισόδιο. Θεωρώ, πάντως ότι δεν σκαρφίζονται στην πορεία την εξέλιξη της ιστορίας αλλά ότι το έχουν ψάξει καλά το πράγμα από την αρχή, γι'αυτό κ μέχρι στιγμής έχει τσουλήσει άψογα η σειρά. Άντε τώρα να δούμε πως θα περάσουν τόσοι μήνες... πφφφφφ
Members gsarig Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Το τέλος δεν θα έλεγα πως με εξέπληξε - από τη στιγμή που είχα δει στη wikipedia πως η Sona φημίζεται για τη φυλακή της (http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1529042&postcount=551,) το έλεγα συχνά-πυκνά για αστείο πως στο τέλος θα καταλήξουν όλοι ξανά στη φυλακή, ώστε να ξαναγίνει η σειρά prison break στην κυριολεξία. Αν και το βρήκα αρκετά τραβηγμένο επεισόδιο, παρόλα συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι πέτυχε αυτό που ήθελε - να σε κάνει να θες να δεις τη συνέχεια. Επίσης, στην τελευταία σκηνή του Κέλερμαν, το προφανές θα ήταν να τον σκοτώσουν, αλλά, μιας και δεν έδειξαν κάτι τέτοιο, νομίζω πως τον βοήθησαν απλώς να αποδράσει (άσε που συνήθως όταν σκοτώνεται κάποιος από τους βασικούς χαρακτήρες δείχνουν το πτώμα, δραματική μουσική, αργή κίνηση κλπ - που εδώ δεν συνέβη).
mania83 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 ρε παιδιά ήταν όντως το τελευταίο της σαιζόν?γιατι για δείτε αυτό!!!!! http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes#season-2
Harkon Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 wtf? στο επίσημο site πάντως δείχνει πως ετελείωσε.. κρίμα γμτ.. συνολικά τί έχετε να πείτε για την 2η σεζόν; νομίζω ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα αλλά στη συνέχεια πάτησε γκάζι. για μένα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα.
Sellers Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Τι είναι πάλι αυτό που βρήκε ο mania83? Σπάστε πλάκα να έχει κι'άλλο επεισόδιο. Παίζει να'ναι κανένα συνοπτικό όλης της 2 σαιζόν? Πάντως Harkon τα finale του Prison Break δεν είναι απο τα φινάλε που λες άντε αμαν να έρθει η νέα χρονιά να δούμε τι γίνεται, όπως είναι του Lost για παράδειγμα. Ειδικά το φινάλε της πρώτης χρονιάς απλά μας έλεγε ξεκάθαρα για το τι θα επικρατήσει την δεύτερη χρονιά... Τώρα με αυτο το φινάλε (αν είναι τελικά φινάλε) τι να πω? Σε αφήνει λίγο μλκ...
Harkon Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 εγώ μπερδεύτικα πολύ με την ιδιότητα του γέρου... για ποιο λόγο φορούσε τέτοια στολή;;;;;
mandipl Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 ρε παιδιά ήταν όντως το τελευταίο της σαιζόν?γιατι για δείτε αυτό!!!!!http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes#season-2 eee oxi pano pou ekapsa to dvd !!!!!!!!!!!!!!!!!
fits13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Re pedes telika h seira einai ontws sinonimo tis anatropis. Ti egine twra se ayto to epeisodio... Enw itane eleftheroi gia 5 lepta to poly kai ola meli gala ginetai h malakia me ton kinezo kai dinei ti thesi toy o maik. Telika o defteros kiklos teleiwse antistrofa opws xekinisei o 1 kiklos na einai o allos aderfos filakismenos kai provlepw na trexei o eleftheros twra poia aderfos toy na ton swsei mazi me ton mavro poy itane mazi sto idio keli me ton maik. Ti na pw re pedes h anatropi tis anatropis h sigegrimeni seira.
worldcitizen Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Στο τέλος, ο ξαπλωμένος και παραμορφωμένος μέσα στην φυλακή είναι ο Μπέλικ, εμένα μου πήρε 2-3 πισωγυρίσματα μέχρι να τον αναγνωρίσω Δηλαδή όμως για να καταλάβω, θέλουν να βάλουν τον Scofield να αποδράσει κάποιον άλλο? Γιατί αν είναι έτσι μπορεί να τραβήξει και καμιά δεκαριά σεζόν με τις παραγγελίες Λέει, λέει! Εγώ τουλάχιστον γουστάρω κι ας λένε ότι θέλουν!
GIORGARAS Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Όπως είπαμε, τέλειο επεισόδιο. Είμαι χαρούμενος που πάνε για 3η seazon. Ερώτηση:Αν παρατηρήσατε στις φυλακές ο καθένας φόραγε ό,τι γούσταρε από ρούχα, ο άλλος έπαιρνε ναρκωτικά νομίζω. Τι φυλακές είναι αυτές? Φύλακες έχει μέσα ή τους έχουν αφήσει έτσι? Πάντως πράγματι πρέπει να ήταν οι πιο καταζητούμενοι εκεί μέσα. Τρομερή η αυτοθυσία όμως του Michael. Ο Τ-bag δεν νομίζω να είναι πράκτορς γιατί έχει σκοτώσει πολύ κόσμο για άσχετο λόγο.
GIORGARAS Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 ρε παιδιά ήταν όντως το τελευταίο της σαιζόν?γιατι για δείτε αυτό!!!!!http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes#season-2 Πάντως εδώ http://www.fox.com/schedule/schedule_nextweek.htm δεν έχει επεισόδιο.
mandate Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ο Τ-bag δεν νομίζω να είναι πράκτορς γιατί έχει σκοτώσει πολύ κόσμο για άσχετο λόγο. ναι αλλά είχε σίγουρα παρεδώσε με πράκτορες/ και αυτό είναι από μόνο του ανατροπή
GIORGARAS Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Θα μπορούσε να είχε κάνει συμφωνία για να τον αφήσουν ελεύθερο και να μην τον κυνηγάνε.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ετσι ετσι BACK TO THE BASICS, BITCH Τουλαχιστον ξαναγυρναμε στις ριζες. Μονο που θα ηθελα να τελειωσει η ιστορια με την συνομωσια για να γινει απλο, παραδοσιακο prison break 1. Τι στο καλο κανουν αυτοι στην συνομωσια?Ελπιζω μην μπλεξουμε με πειραματα, θα ειναι ΤΡΕΛΗ ξενερα.Ρε λες να ειναι της Νταρμα? 2. Γιατι τους θελανε ειδικα στην ΣΟΝΑ? 3. Γιατι θελουν να ζησει μονο ο ενας και ποιος ειναι αυτος? Η καινουρια φυλακη μου φαινεται πολυ πιο γαματη απο την παλια, ειναι χυμαριο, εχει να πεσει πολυ ξυλο και πολυ βιασμος. Εκει περα ο Τ-μπαγκ θα ηταν ο Βαιλιας του Λοφου
GIORGARAS Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 1. Τι στο καλο κανουν αυτοι στην συνομωσια?Ελπιζω μην μπλεξουμε με πειραματα, θα ειναι ΤΡΕΛΗ ξενερα.Ρε λες να ειναι της Νταρμα? 2. Γιατι τους θελανε ειδικα στην ΣΟΝΑ? 3. Γιατι θελουν να ζησει μονο ο ενας και ποιος ειναι αυτος? Η καινουρια φυλακη μου φαινεται πολυ πιο γαματη απο την παλια, ειναι χυμαριο, εχει να πεσει πολυ ξυλο και πολυ βιασμος. Εκει περα ο Τ-μπαγκ θα ηταν ο Βαιλιας του Λοφου Λες όλο το σενάριο να είναι το <<Πείραμα>>. χαχαχαχα! όχι εντάξει δεν θέλω να πιστεύω κάτι τέτοιο. Νομίζω στην ΣΟΝΑ έχουν μεγαλύτερη ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν με τους κρατούμενους, αν και πριν δεν έκαναν και λίγα. Για το 3) δεν θυμάμαι κάτι. Πολύ καλό αυτό με τον T-Bag.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.