Προς το περιεχόμενο

** The Official Prison Break Season 2 Thread **

the_end

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα το 3ο επεισοδιο μια χαρα μου φανηκε.

και οντως ο scofield χρησιμοποιει τα τατου.103,7(ή καπου εκει κοντα, μπορει να εβαλε και Μαστορακη 103,3)

σχετικα με τον tbag. αν δεν κανω λαθος μολις ο κτηνιατρος του λεει "τελειωσα" ο tbag κουναει το χερι του αμεσως

• Απαντ. 686
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

****off topic****

Αυτο με τον Μαστορακη ηταν μεγαλο σποιλερ ..... 8)

****off topic ends****

Αν κάτι με χαλάει φέτος στην σείρα (στο περσινό μιζερο τρυπάκι που μπήκε αρκετος κοσμος με το λοστ απλα αρνουμαι να μπω) είναι οτι μπορεις να το πεις και προβλεψιμο σε αρκετα σημεία....

• Moderators
Δημοσ.
σχετικα με τον tbag. αν δεν κανω λαθος μολις ο κτηνιατρος του λεει "τελειωσα" ο tbag κουναει το χερι του αμεσως

το χέρι αλλά όχι την παλάμη ή τα δάκτυλα... Τέσπα, ήταν μεγάλη σεναριακή και σκηνοθετική αβαρία η επανασυγκόλληση, απλά λέω ότι δεν το ξεφτυλλίσανε και τελείως.

Επίσης η κίνηση του scoff να ξαναπάει στη ρωσίδα ήταν μεγάλη βλακεία του. Όπως επίσης μεγάλη βλακεία ήταν που δεν παρακολουθούσε κανείς το σπίτι της απο το FBI, ενώ το σκέφτηκε ο... Bellick.

Και όσο το γυρνάω στο μυαλό μου τόσο έχω την εντύπωση ότι η νέα season θα αναφέρεται σε ένα διαφορετικό κοινό απο αυτό που έβλεπε την πρώτη... (πχ. ποιος νοίαζεται αν θα προλάβει ή όχι ο Sucre το γάμο στο Vegas? ή πόσο μακριά θα φτάσει ο Tweener? Και τώρα που έφυγε και η δικηγόρος απο τη μέση, δε νοιάζεται κανείς για τη συνομωσία και την αθωότητα του lincoln. Περασμένα ξεχασμένα)

Δημοσ.

Οταν λεω ο μπατσος δεν τα χρησιμοποιησε καθολου -οχι ο Σκολφιλντ,ο μπατσος- εννοω στον βαθμο που το εδειξε στο 1ο επισοδειο να τους δινει σημασια

Οσο για το 2ο επισοδειο που τα χρησιμοποιησε?Στο ασανσερ δεν ειχε να κανει με τα τατουαζ,ηταν απο την συνομιλια.Και με τον ταφο και τις οδους ηταν στο 1ο επισοδειο

Δημοσ.
Οταν λεω ο μπατσος δεν τα χρησιμοποιησε καθολου -οχι ο Σκολφιλντ' date='ο μπατσος- εννοω στον βαθμο που το εδειξε στο 1ο επισοδειο να τους δινει σημασια

Οσο για το 2ο επισοδειο που τα χρησιμοποιησε?Στο ασανσερ δεν ειχε να κανει με τα τατουαζ,ηταν απο την συνομιλια.Και με τον ταφο και τις οδους ηταν στο 1ο επισοδειο

ωπ sorry, νομιζα οτι εννοουσες το scofield.

Δημοσ.

emena mou thn espase o sucre kai to pos efyge apo ton mpatso, milame sta 3 metra htan, ti sto diaolo gyrismenh thn plath eixe olh thn wra kai milouse sto cb kai den phre prefa?? bghke apo to amaks o sucrei kai bre8hke se ena xorafi ena xiliometro makria kai o mpatsos prefa!! Ase pou deixnane to treno oti kai kala 8a pathsei gkazi na perasei o sucre kai o mpatsos den 8a prolabei na perasei. Nai men pio realistiko alla re pousth mou pali me to treno den ksefygan sto proto epeisodio??? Oi writers exoun kopsei ta narkotika mou fenetai kai katebazoun blakeies idees.

Sxetika me thn rossida (re seis mou thymizei mia tragoudistria poly k*vli pou epeze kai se australeziko tv serial "styl home & away...neighbours", pos th lene?), isos o bellick na mhn exei pei tipota sto fbi gia thn sxesh tous kai na mhn exoun brei akoma stoixeia sto fbi pou na tous syndeoun. Alloste o fbi agent tora mathenei ton scorfield eno o bellick kserei polla perisotera gi auton. Apo thn allh h nikka einai epishma X-WIFE tou scorfield kai einai shmeiomeno oti ton exei episkey8ei sthn fylakh!!! Ayta einai details poy to fbi prepi na briskei amesos! Den 8a eprepe na einai ypo parakoloyuhsh??

To allo koulo, eixe prosxediasei o scorfield na yparxei ena xalaro shmeio sth gefyra gia na riksei to amaksi me ta mosxaria, apo protou mpei sthn fylakh!!! Les kai htan dyskolo na to riksei to amaksi opoudhpote. Kai me thn ekrhksh den menei tipota apo kokala, dontia ..klp?? Ase pou gia na stripsei kai na pesei to amaksi se ekeino to shmeio prepei na sou fygei o elegxos tou amaksiou kai na ginei san kolia kai na fhsei shmadia apo troxous. Den nomizo etsi opos to eriksan na einai peistiko atyxhma.

To problhma einai oti apla pleon ta merh tou sxediou ths meta fylaksh epoxhs den pei8oun oti einai ena megalo masterplan opos htan to sxedio ths apodrashs. Ekei einai pou xanei pleon to prison break gia mena. Kai epishs mou thn spaei pou stis anapodies pou antimetopizei me ton mpatso, panta fenete na exei KAI ALLO back up plan, eleos me ta sxedia. Toulaxiston sthn fylakh pou strabosane ta pragmata prosarmostike kai leitourghse sth stigmh kai ektos proka8orismenou sxediou. Ayth h anagkh sthn 2rh sezon ola na faneronoun ena masterplan tha tous faei kai tha pesoun polles kotsanes.

Δημοσ.
Παίδες, ο T-bag δεν το κουνάει το ξανακολλημένο χέρι του μετά την "επέμβαση" του κτηνιάτρου...

...νομίζω κάνεις λάθος !!!

Μάλιστα... και η απόδειξη ?

...ακριβώς αυτό !

τέλος πάντων δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία :-D

• Moderators
Δημοσ.

Sxetika me thn rossida (re seis mou thymizei mia tragoudistria poly k*vli)...

Σίγουρα είναι γυναικάρα.

Apo thn allh h nikka einai epishma X-WIFE tou scorfield kai einai shmeiomeno oti ton exei episkey8ei sthn fylakh!!! Ayta einai details poy to fbi prepi na briskei amesos! Den 8a eprepe na einai ypo parakoloyuhsh??[/color']

My point EXACTLY.

Δημοσ.

euge tekno mou, kala thn thymomoun. Epeze sto neighbours telika. Ftou ths megalose kai anthise lool

2rh erothsh auth htan pou eixe bgalei ena eksofilo cd single poly proklhtiko kai ginotane atyxhmata stous dromous h natalie imbruglia?

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη θυμάμαι ότι είχε βγάλει ένα "προκλητικό" video clip (ενός τραγουδιού που το είχε κλέψει από τον ΛεΠα, ο οποίος με την σειρά του το είχε κλέψει από κάπου ανατολικά :P) που δεν φορούσε τίποτα και τα επίμαχα σημεία καλύπτωνταν μέσω εφέ (μετά βέβαια βγήκε και είπε ότι ήταν ντυμένη και απλά το είχαν φτιάξει έτσι).

Δημοσ.

Εγώ την ξεκίνησα πριν λίγες μέρες τη σειρά, είδα την πρώτη σεζόν σχεδόν μονορούφι, σε 2-3 μέρες, αλλά με όσα έχω δει στη 2η, προβλέπω να την παρατάω τη σειρά. Εντάξει, και η πρώτη σεζόν είχε κάποια πράγματα τραβηγμένα, αλλά σειρά είναι, κάνουμε και λίγο την πάπια, για να διασκεδάσουμε. Στην δεύτερη όμως, η κατάσταση είναι κωμικοτραγική!

1. Εντάξει, αυτό με τον T-bag το έχουν αναφέρει όλοι. Δεν έχει καμιά σημασία αν το κούνησε ή όχι το χέρι. Η επανασυγκόλληση άκρου είναι μια πολύωρη, πολύπλοκη επέμβαση που είναι αδύνατον να γίνει από έναν μόνο χειρουργό, ενώ χρειάζεται και εξειδικευμένα εργαλεία. Μην πούμε και για τις ώρες που αιμορραγούσε ο τύπος και παρ'όλ'αυτα, μπορούσε να τρέχει και να είναι και σε θέση να επιτεθεί σε άνθρωπο. Τέλος πάντων, μην συνεχίσω με τα ιατρικά. Απλώς, αν είναι να την κάνουμε σειρά φαντασίας, καλύτερα να τον βγάλουνε terminator τον Τ-bag, να του φυτρώνει μόνο του το χέρι, να μην το κουράζουμε κιόλας.

2.Στην αρχή της 2ης σεζόν, που είναι ήδη πρωί, τι θέλουν να μας πουν; Ότι έτρεχαν όλη τη νύχτα με όλη την αστυνομία πίσω τους, ελικόπτερα κτλ. και δεν τους είχαν πιάσει, αλλά ούτε και είχαν ξεφύγει. Μαραθωνοδρόμοι όλοι... Με το τρένο, επίσης μούφα, απλώς πέρασαν απέναντι και τους έχασε η αστυνομία; 3 χιλιόμετρα μήκος είχε το τρένο και δεν μπορούσαν οι αστυνομικοί να τους ακολουθήσουν 1 λεπτό μετά;

3.Αφού ο Σκόφιλντ κάνει φοβερά σχέδια, δεν μπορούσε να κρύψει τα ρούχα σε μια πόλη και να στείλει την αστυνομία σε άλλη; Όταν όλη η αστυνομία τους κυνηγάει, είναι λογικό να στήνει "παγίδα" στην ίδια κωμόπολη, στην οποία βρίσκεται;

4.Ο FBI, από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται από το γραφείο του Σκόφιλντ στην πόλη που θα κάνει ντου η αστυνομία; Με τον ΚΙΤ κυκλοφορεί ο άτιμος; Επίσης, η ατάκα "θέλω δύτες στο ποτάμι" ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ! Ναι, όλος ο κόσμος, όταν θέλει να ξεφορτωθεί στοιχεία, τα πετάει απ'το παράθυρό του στο ποτάμι!

5.Είναι οι πλεόν καταζητούμενοι στην χώρα και κανείς δεν σκέφτηκε να παρακολουθεί την σύζυγο του Σκόφιλντ, ούτε βέβαια την κόρη του μαύρου.

6.Ο Σκόφιλντ δεν μπορούσε να έχει και μια περούκα κρυμμένη ή ένα μούσι; Ή να αφήσουν μούσι πριν αποδράσουν; Να χαρώ εγώ ιδιοφυία!

7.Όπως είπε και κάποιος, εντάξει τα σχέδια της φυλακής, αλλά ήταν ανάγκη να κάνει τατού τα πάντα; Κι ας έκανε τα πάντα, αλλά λίγο κωδικοποιημένα. Εγώ ιδιοφυία δεν είμαι, αλλά 2 ονόματα μπορώ να θυμάμαι. Μην θυμηθώ τώρα και το τατού με τις οδούς γύρω από την φυλακή. Ποιος ο λόγος να το κάνει αυτό;

Κρίμα, κρίμα η σειρά, με απογοήτευσε πολύ ο δεύτερος κύκλος, ίσως επειδή έχω πρόσφατο τον πρώτο... Τι να πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...