vagpap Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 .... καλό ήταν, είμαι περίεργος να δω το cliffhanger για την 3η season... α, ναι, και λίγο προσοχή με τα spoilers...(λευκά γράμματα plz)
Sellers Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Κορυφαίο το επεισόδιο. Πολύ τον γούσταρα τον Μάικλ που κάρφωσε το χέρι του Μπανγκ. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω το φινάλε. Δεν πιστέυω να γίνει τίποτα και να αναβληθεί πάλι. Κανονικά την άλλη Τρίτη δεν τελιεώνει η σεζόν?
GIORGARAS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Ναι την άλλη Δευτέρα τελειώνει. Δες το trailer αν δεν το έχεις δει στην προηγούμενη σελίδα. Ελπίζω να μην τελειώνει η season στην σκηνή με τον Κινέζο, θα είναι μεγάλο κόλλημα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Το μονο που άξιζε ηταν η τιμωρια που σκέφτηκε ο Μαικλ για τον Τ-Μπαγκ. Ενιγουει, καλο θα ηταν στο 3 να παιξει πιο δικαστικο το πραγμα.Θα γουσταρα να την βγαλουν σε φυλακη περιμενοντας δικη. I second that! Και η κορυφαια ατακα του επεισοδειου για μενα παει στον μεγιστο T-Bag Οταν ηταν στο δωματιο με τον Μαικλ και ηταν ετοιμοι να πλακωθουνε,αναφερομενος στα λεφτα και στο μεριδιο που μπορουσε να παρει απο αυτα ο μαικλ"..to tattoo your legs or whatever.."...Λυθηκα στα γελια!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Solmyr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 "..to tattoo your legs or whatever.."...Λυθηκα στα γελια +1 απο εμενα
tonypapadovic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Καλά ο T-bag δεν παίζεται, ότι και να λέμε...
GIORGARAS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Καλά ο T-bag δεν παίζεται, ότι και να λέμε... Έχω έναν φίλο πορωμένο με τον T-bag σε σημείο που να τον φοβάμαι. Ναι εντάξει ο άνθρωπος παίζει τέλεια τον ρόλο του. Φοβάμαι ότι όταν κυκλοφορεί πρέπει να τρώει βρίσιμο. Εγώ στο τελευταίο επεισόδιο είχα τρελαθεί, φώναζα να τον σκοτώσει κάποιος επιτέλους!
Sanctu82 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Einai theos o T-Bag kai paizei teleia... Xerei kaneis se pio epeisodio tha teleiosei aftos o kiklos kai poso kairo tha kanei na xekinisei o 3os kiklos an xekinisei??
Sanctu82 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 popo tora eida ta trailer... Exei ipothei tpt episima gia tin 3i periodo? An tha ginei ktlp?
tonypapadovic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Ναι θα γίνει! Τώρα αν ευτό είναι καλό δεν ξέρω...
kirileman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Καλά ο κινέζος μας "αφήνει" στο επόμενο επεισόδιο. Κλασσικά κάποιος τον προλαβαίνει κ τον καθαρίζει. Το θέμα είναι, ποιος; Περιμένω κορυφαίο τελείωμα της σειράς κ δεν θεωρώ ότι είναι τόσο σαδιστές ώστε να κόψουν μια σεζόν με μια τέτοια σκηνή. Το τέλος μια σεζόν πρέπει να ξεκαθαρίζει τα πράγματα κ να ανοίγει μια καινούρια σελίδα, όχι να αφήνει στη μέση έναν πυροβολισμό.
tolisargy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Ναι θα γίνει! Τώρα αν ευτό είναι καλό δεν ξέρω... Καλά τα λες ίσως αν υπάρξει τρίτη σεζόν να μην είναι τόσο αξιολογή Θα δείξει
GIORGARAS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Άλλο ένα επεισόδιο και τέλος η season. Θα πάει και για τρίτη season. Εγώ πιστεύω θα το κόψουν σε τρομερό σημείο. Η 3η season αν δεν κάνω λάθος θα την δούμε από Σεπτέμβρη?
apxwv Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 πάρα πολύ καλό επεισόδιο..... αν και δύσκολο θα ήθελα συνεργασία Mahone με τα αδέρφια.....
georgepetrou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Και εμένα μου άρεσε το επεισόδιο, μόνο που νομίζω ότι έχουν αρχίσει να το κουράζουν λίγο με τις ανατροπές! Η μόνη φυσιολογική ανατροπή για εμένα ήταν η σκηνή με το video στο δικαστήριο, που (και καλά) περιμέναμε να ακούσουμε το clip με την πρώην πρόεδρο... Όμως την αποτυχημένη αυτοκτονία του Kellerman και τον Mahone που την γλιτώνει, τι τα θέλανε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.