Προς το περιεχόμενο

** The Official Prison Break Season 2 Thread **

the_end

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω οτι αν κ αυτό το επεισόδιο δεν είχε ούτε δράση ούτε ανατροπές όπως μας έχει καλομάθει, ήταν άκρως ουσιαστικό αφού δείχνει την εσωτερική πάλη του Μάικλ. Ενώ έχουν φτάσει στην Ιθάκη τους, δεν μπορεί να βρει ηρεμία γιατι έχει προκαλέσει περισσότερο κακό απότι πίστευε κ έχει δεθεί με ανθρώπους που την πλήρωσαν χωρίς να φταίνε. Μην ξεχνάτε ότι απο την αρχή έχει τονιστεί ότι πρόκειται για χαρακτήρα που νοιάζεται υπερβολικά για τους άλλους. Η σειρά έχει πολύ ζουμί ακόμα, πιστεύω ότι ο δεύτερος κύκλος θα "τελειώσει" τον μαχόουν κ στον τρίτο θα έχουμε εξελίξεις σε άλλο επίπεδο κ όχι σε φάση ανθρωποκυνηγητού αλλά σε πιο συνομωσιακό στυλ. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι υπάρχει ένα ολόκληρο team πρώην πρακτόρων που έχουν βάλει σκοπό να ρίξουν το παρακράτος κ στο οποίο ανήκε κ ο πατέρας των 2 αδερφών. Κάπως έτσι το φαντάζομαι... φυσικά μπορεί να πέσω πολύ πολύ έξω.

• Απαντ. 686
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αλήθεια, ποιος είναι ο πράκτορας που βοηθάει τον C-Note; Τον έχουμε ξαναδεί;

Είναι των εσωτερικών υποθέσεων. Ελπίζω μόνο μην αποδειχτεί και αυτός κακός. Με τόσες ανατροπές δεν μου φαίνεται απίστευτο.

Δημοσ.

Ναι τον εχει ξαναδειξει αλλη μια φορα οταν ειχε στριμωξει τον Μαχοουν(υποθεση Τουινερ) αλλα ειχε δεχθει τηλεφωνημα εκ των ανω να τον αφησει ησυχο...

kirileman,εισαι spot on για το επεισοδιο.Του ελειπε τα γνωστα συστατικα του αλλα ειχε εντονους διαλογους και καλες ερμηνειες.Αν "σκοτωσουν" τον Μαχοουν θα ειναι μ@λ@κες.Πιστευω θα ηταν αρκετα ενδιαφερουσα μια μελλοντικη του συνεργασια με Σκοφιλντ.Οταν ειχαν ρωτησει το σεναριογραφο για το αν θα βρισκεται στην 3η σεζον ο Μαχοουν, ειχε πει:"Let's just say that we are very pleased with William Fichtner".

Δημοσ.

θα πρεπει να βαλουν τα δυνατα τους στην 3η για να κρατηθει το εδιαφερον .

Εγω δυστυχως θα ηπηρετω την πατριδα αλλα ελπιζω να μπορω να το βλεπω στις αδειες

Δημοσ.

Καλό εώς πολύ καλό επισόδειο το τελευταίο..Περιμένω πως και πως το finale.

H Sona, απότι είχα διαβάσει, δεν είναι πρόσωπο...Έχω και μια επιφύλαξη πάντως για τα λεγόμενά μου γιατί μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα.

• Members
Δημοσ.

Μάλλον αυτό εννοούν: http://en.wikipedia.org/wiki/Son%C3%A1_%28District_of_Veraguas%29

The district of Soná is a district within the Province of Veraguas, situated in the Republic of Panama. The capital town of the district is also named Soná. It is home to the Sona Maximum Security Prison, where the FBI has been rumoured to conduct interrogations with Guantanamo Bay detainees. It also hosts the Sona Football Club 1835, which has won the Copa Libertadores twice.

Έχει και διάσημη φυλακή, δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο :)

Δημοσ.

Στην έκδοση που κατέβασα εγώ είχε και ένα mini trailer σχετικά με το τι θα δούμε next week. Ο αφηγητής λοιπόν έλεγε "2 episodes left THIS SEASON" οπότε πάμε και για τρίτη.

Δημοσ.

Στα τελευταια επεισοδεια εχει χασει η σειρα την συνοχη που ειχε.Σχεδον παντα τα επεισοδεια του prison ηταν δεμενα τωρα οτι να ναι γινεται ο μπελικ καταδικασμενος για δολοφονια βγαινει σε 5 λεπτα απο την φυλακη ταυτοχρονα βρισκει πατοσικ-σουκρε σε 2 μερες λες και ειναι ο τζειμς μποντ.Μετα τα αδερφια απο το σικαγο που βρισκονται ξαφνικα πανε σε ενα πλοιο για τον παναμα λες και το σικαγο εγινε παραθαλασιο και καπακι στον παναμα πηγαινει και ο τ-μπαγκ που εχει γυρισει την μιση λατινικη αμερικη για να μην πουμε για το σι-νοουτ που και αυτος παιρνε χαρη σε 5 λεπτα

Δημοσ.
Στα τελευταια επεισοδεια εχει χασει η σειρα την συνοχη που ειχε.Σχεδον παντα τα επεισοδεια του prison ηταν δεμενα τωρα οτι να ναι γινεται ο μπελικ καταδικασμενος για δολοφονια βγαινει σε 5 λεπτα απο την φυλακη ταυτοχρονα βρισκει πατοσικ-σουκρε σε 2 μερες λες και ειναι ο τζειμς μποντ.Μετα τα αδερφια απο το σικαγο που βρισκονται ξαφνικα πανε σε ενα πλοιο για τον παναμα λες και το σικαγο εγινε παραθαλασιο και καπακι στον παναμα πηγαινει και ο τ-μπαγκ που εχει γυρισει την μιση λατινικη αμερικη για να μην πουμε για το σι-νοουτ που και αυτος παιρνε χαρη σε 5 λεπτα

Opa ta ekanes ola marmelada :D

O bellic einai kathgoroumenos, oxi katadikamsenos.

Tous patosek kai soukre tous vrhke giati iksere pou kai pos na psaksei, exontas mia "diaforetikh" sxesh me tous fylakismenous (giayto ton proselavan kiollas)

Na po thn alitheia ayto me to sikago kai to panama kai emena den mou gemize to mati, den ksero pos ta kataferan.

Oso gia ton t-bag klp einai oloi ston panama giati opos leei o michael einai meros sto opoio oi katadikoumenoi apo alles xores den pianontai logo ths elleipshs synergasias ths topikhs astynomias me thn interpol ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...