KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Mia erwtisoula POIA h akoma kai TI einai h "Sona" poy olo akougetai?Mou thymizei kapoios giati skalwsa?
Sellers Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Mia erwtisoula POIA h akoma kai TI einai h "Sona" poy olo akougetai?Mou thymizei kapoios giati skalwsa? Αν έχω καταλάβει καλά Sona είναι μια απο τις καλύτερες φυλακές κάπου στην Αμερική... Spoiler... Αν έχω καταλάβει καλά εκει πέρα πρόκειτε να βρεθεί ο Μαχόουν με τον Μαικλ και τον Σούκρε. Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος μπορεί να έπεσε ραδιο-αρβύλα. Btw Sona είναι και το όνομα του τελευταίου επεισοδίου.
georgepetrou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Και εγώ λίγο μούφα το βρήκα το επεισόδιο γιατί δεν προχώρησε καθόλου μα καθόλου τις εξελείξεις! Απο την άλλη βέβαια άνοιξε πολλά ερωτήματα τα οποία θα πρέπει κάπως να απαντηθούν... Λέτε να έχουμε τίτοτα flashback όπως και στο Lost; :twisted:
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εχμ,δεν ξενερωσε κανενας με το ποσο ηρεμα κ ωραια αφησαμε τον(ειμαι-μεσα-στους-10-πιο-καταζητουμενους-του-FBI-πριν-λιγο-καιρο)C-Note ελευθερο και ευτυχισμενο για να πιασουμε τον"κακο"πρακτορα του FBI σε ανταλλαγμα?Επειδη εμεις στο αμερικα δεν σηκωνουμε καταχρηση εξουσιας και θυσιαζουμε τα παντα για να μαστε καθαροι..εκτος και αν ειμαι τελειως εκτος θεματος και θα γινει κατι απροβλεπτο και παλι.
speedy23 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 To επεισοδιο ηταν μετριο ως καλο αλλα οπως ειπε καποιος πριν δεν γινοταν να ειχαμε super επεισοδιο μετα απο το πολυ καλο προηγουμενο με τις ολες ανατροπες.Ουσιαστικα ηταν build-up για τα 2 τελευταια.Οσο για το τι θα γινει στον 3ο κυκλο και αν θα τελειωσει η conspiracy στο 2ο απαντησε καταφατικα και συγκεκριμενα ειπε οτι θα λυθουν ολες οι ιστοριες κατα 80%.
grigas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Gi0 μην ξεχνάς όμως ότι ο C-Note ήταν ουσιαστικά από τους πιο αθώους στο Fox River...για "λαθρεμπόριο" αλκοόλ στο στρατό ήταν μέσα.δεν νομίζω ότι με την ίδια ευκολία θα έδιναν χάρη στον T-Bag...
the_end Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 εγώ πάντως ελπίζω να μην ξαναδούμε την οικογένεια c-note γιατί μου'σπασε λίγο τα νεύρα φέτος. μη σου πω να περάσει καμια βόλτα ο t-bag απ'τα μέρη τους και να τους θερίσει και τους 3:twisted: :twisted: :twisted:
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Gi0 μην ξεχνάς όμως ότι ο C-Note ήταν ουσιαστικά από τους πιο αθώους στο Fox River...για "λαθρεμπόριο" αλκοόλ στο στρατό ήταν μέσα.δεν νομίζω ότι με την ίδια ευκολία θα έδιναν χάρη στον T-Bag... Με την ιδια λογικη δεν θα πρεπε να τον βαλουν στους πιο καταζητουμενους του FBI οταν την κοπανησαν απο την φυλακη(χωρια το οτι δεν παιζει να το ξερουν πως ειναι αθωος οταν ουσιαστικα η μ@μ@κια εγινε ιραν-ιρακ(δεν θυμαμαι και γω που)και του την εστεισε αξιωματουχος.Τεσπα,θα μου πεις πολυ το ψειριζω. Μ αρεσε παντως που ο T-Bag αρχισε να θεριζει
speedy23 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μ αρεσε παντως που ο T-Bag αρχισε να θεριζει Αρχισε?Αυτο δεν κανει απο τοτε που δραπετευσε με τους υπολοιπους? Μονο την αγαπημενη του Suzy Q αφησε ζωντανη.Παντως ειναι πολυ καλος ηθοποιος.
Solmyr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ο C-Note δεν ειναι στο Fox River για το λαθρεμποριο αλκοολ νομιζω, ειναι μεσα επειδη οταν επεστρεψε πισω στην Αμερικη, ξυλωμενος απο τον στρατο, εμπλεξε σε κατι αλλα κολπα με λαθρεα με το crew του...
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Αρχισε?Αυτο δεν κανει απο τοτε που δραπετευσε με τους υπολοιπους? Μονο την αγαπημενη του Suzy Q αφησε ζωντανη.Παντως ειναι πολυ καλος ηθοποιος. E,εννοω πως αυξηθηκε η συχνοτητα..και σκαει και η ωραια μουσικουλα καθε φορα που ετοιμαζεται.. Πολυ καλος ηθοποιος οντως! Ο C-Note δεν ειναι στο Fox River για το λαθρεμποριο αλκοολ νομιζω, ειναι μεσα επειδη οταν επεστρεψε πισω στην Αμερικη, ξυλωμενος απο τον στρατο, εμπλεξε σε κατι αλλα κολπα με λαθρεα με το crew του... Οντως εχεις απολυτο δικιο.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Anyway αυτο που λεει ο Γιωργης ειναι οτι ηταν καταζητουμενος τοπ, λογω της αποδρασης και οτι η ποινη του δεν ηταν βαρυ Ποινικου Κωδικα, δεν ειχε σκοτώσει κανένα. Το καλο για μενα ειναι οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εστω και αργα και επιτηδευμενα, καποιος-εδω ο Μαικλ-αρχιζει να συνειδητοποιει οτι για το καλο του Λινκ εχουν κανει τον κοσμο μπουρδελο και εχουν καταστρεψει ζωες. Δηλαδη το ζωο ο Λινκ δεν καταλαβαινει οτι για να αραζει αυτος στον Παναμα πολυς κοσμος μιλαει με τα σκουληκια?
antreas18 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Afiste ton Link re paidia...einai poly alani..kai foraei kai oraies blouzes V :P (SONA egrafe o fakelos pou edose o aspromallis geroksouras ston bill kim sto proigoumeno epeisodio mesa sti limouzina)
GIORGARAS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Πάντως αν το σκεφτείται ο T-bag είναι πολύ καλός ηθοποιός. Στο τέλος θα νομίζουμε ότι είναι πράγματι ανώμαλος (έχει δύο παιδιά αν θυμάμαι καλά, που να βλέπουν και την σειρά!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.