fits13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Telika opws vlepw tha to travixoyn kai gia 3 kiklo tin idia istoria. Tha teleiwsei kai o 2 kiklos kai tha perimenoyme na doyme an telika ta kataferan h' oxi... Mlkia moy fenetai emena na sinexistei to idio story kai se 3 kiklo. Eidi to exoyn travixei para poly.
Toufas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 to elliniko alfavito einai poli normal na to kserei mexri kai o jock tou kolegiou...
GIORGARAS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 To epeisodio mou fanike metrio eos kato tou metriou. Omos gnorizontas pos kinite i seira, pisteuo oti to telos tis 2is seazon tha mas afisei me anoixto to stoma. Alla dio akoma.
Sanctu82 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ontos poli metrio to epeisodio afto... As elpisoume pos kapou edo tha lavei telos i seira!
the_end Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Οτι κ να βλεπαμε μετά το προηγούμενο καθοριστικό θα μας φαινόταν μούφα. όντως, έτσι είναι. To epeisodio mou fanike metrio eos kato tou metriou. Omos gnorizontas pos kinite i seira, pisteuo oti to telos tis 2is seazon tha mas afisei me anoixto to stoma. Alla dio akoma. το εύχομαι. αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος και αισιόδοξος για να πω την αλήθεια. δεν ξέρω για ποιο ακριβώς λόγο, αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά.
Sellers Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Όντως βαρετούτσικο επεισοδιάκι. Η μόνη ''τρύπα'' αν θα μπορούσαμε να την πούμε είναι που ο Μάικλ τα έχει προβλέψει ΟΛΑ ρε πούστη μου. Εντάξει είπαμε. Τόσο μπροστά βλέπει δηλαδή? Αυτός το έσκαγε και ένα πλοίο στον Παναμά τον περίμενε σε περίπτωση που δεν πετύχαινε το κόλπο με την πρόεδρο κ.λ.π κ.λ.π??? Τραβηγμένο.
papadakn Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Το πλοίο υπήρχε εκεί για να τους βοηθήσει στην απόδραση. Το μπέρδεμα με την πρόεδρο και την χάρη δεν είχε σχεδιαστεί απο την αρχή αλλά τους προέκυψε. Αυτό που ήξερε ο Michael πριν μπει φυλακή ήταν πως θα έπαιρνε το αεροπλάνο για να βγεί απο τις ΗΠΑ και μετά κάπως θα έφτανε στο καράβι με άγνωστο (ώς τώρα) προορισμό.
GIORGARAS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 όντως, έτσι είναι. το εύχομαι. αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος και αισιόδοξος για να πω την αλήθεια. δεν ξέρω για ποιο ακριβώς λόγο, αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά. Είναι πολύ απλό, αν δεν κάνει μπαμ το τέλος της seazon, θα ξεχαστεί η σειρά. Πρέπει να γίνει ντόρος ώστε να το συζητάμε καιρό. // αν προχωρήσουν σε 3η seazon που απ'ότι λένε θα προχωρήσει.
john1987 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια ξερετε αν θα αλλαξει το concept της σειρας στην 3η σαιζον? Πιστευετε οτι μπορουν να το τραβηξουν ακομα μια σαιζον στα ιδια επιπεδα?
GIORGARAS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια ξερετε αν θα αλλαξει το concept της σειρας στην 3η σαιζον? Πιστευετε οτι μπορουν να το τραβηξουν ακομα μια σαιζον στα ιδια επιπεδα? Δεν ξέρω το concept αλλά πιστεύω αν έχει φαντασία ο σεναριογράφος, όλα γίνονται. Απλώς δεν ξέρω κατά πόσο θα επαναλαμβάνονται διάφορα στοιχεία. Μακάρι πάντως να την έκαναν την 3η σαιζόν λιγότερα επεισόδια, π.χ. 13. Χώρια ότι θα περιμένουμε πολύ καιρό μέχρι να την δούμε.
dimitris74 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 απο την πρώτη σεζόν ο παναμας ηταν το μέρος που θα πήγαιναν μετα την απόδραση. αν θυμάμαι καλα το αεροπλάνο του αμπρουτσι θα τους πήγαινε στον παναμα.
GIORGARAS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 απο την πρώτη σεζόν ο παναμας ηταν το μέρος που θα πήγαιναν μετα την απόδραση. αν θυμάμαι καλα το αεροπλάνο του αμπρουτσι θα τους πήγαινε στον παναμα. Εδώ να σχολιάσω ότι έχασαν το αεροπλάνο στο τέλος της πρώτης σαιζόν και έφτασαν στον προορισμό τους προς το τέλος της δεύτερης σαιζόν! wow!! οπότε καταλαβαίνετε που μπορεί να φτάσει.
Lighter122 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ston panama fainetai apo tin suzitisi tou pappouli me ton kinezo oti uparxei kati tis etaireias pou einai pisw apo tin proedro... Mallon auto tha einai to concept tis 3is season. Na kseskepasoun tin etaireia...
fits13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Re pedes san arxi exei idea kaneis ti sto dialo einai aytos o papoylis kai ti exoysia exei?? parapanw akoma kai apo tin proedro!!!! telos h sigegrimeni seira einai omonimo toy anatropi ekei poy perimeneis oti ola vainoyn kalws xafnika(akoys apo tin endosinenoisi "maeday maeday me exei piasei kopsimo tsirlipipi ti na kanw ti na kanw.... amola ta na glitwseis amolata na glitwseis"aman") ola xalane ti sto kalo poia. Egw pali exw pei edw kai kairo oti den simfwno na sinexisoyne to idio story kai se 3 kiklo giati STANDAR tha kanei koileia eidi to exoyn travixei ypervolika (1 kiklos apodrasi 2 kiklos enw einai exw 3 kiklos elam nte.....) Empais periptwsi as elpisoyme oti sta 2 teleytaia epeisodia (21 kai 22) tha kataferoyne na vroyne isixeia kai tha paroyne kai ti gomena(nosokoma) toy michael...........
GIORGARAS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Lete o pappoulis na einai o proedros tis etaireias? Episis den mas edeikse ton neo proedro afou paraitithike i Caroline. Stin 3i seazon mallon misa epeisodia tha einai kala kai merika oxi. Idi simera eixe koilia to epeisodio. Na doume pou tha sillaboun ton mahone sta epomena dio epeisodia. Episis ipopsin Mahone, T-bag, Scotfield, Sucre, Bellic (den thimamai ta onomata) pane stin idia poli (akolouthei mallon kai o aderfos). Tha ginei ligo panikos. Ypopsiazomai sinantisi Scotfield - Sucre prin ftasei sto hotel o Scotfield kai pesei stin pagida. Tha doume, pantos fenontai oti mporie na einai kala ta epomena dio epeisodia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.