GIORGARAS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Αηδία, τι να πω. Πάντως είμαι περίεργος για την συνέχεια.
fits13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Pantws pedes an to sinexisoyn me afto to senario kai gia 3 season diladi na min exoyn xemperdepsei kai na sinexizoun na xemperdepsoyn stin 3 season tote to travane oso den paei kai kapoy tha xexeilwsei pedes. Den travaei allo gia 3 season me to idio akrivws story prepei an theloyn na paei kai 3 na vroyne kapoio allo story kai kapoioys alloys oirwes. An ki egw pistevw oti den tha afisoyn tin prwthipoyrgo na paraitithei etsi apla... Alwste xerei para ma para polla gia na tin afisoyn zwntani kai eleftheri na kanei oti thelei...
Sellers Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Πολύ σπάστηκα που πάλι θα κάνουν 2 εβδομάδες να δείξουν επεισόδιο? Στα χνάρια του παρά πέντε και αυτοί. Γιατί ρε γμτ? Έτσι κι αλλιώς 3 επεισόδια τους έμειναν. Ας το τελειώσουν μια ώρα νωρίτερα.
DimitRi_Del Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Etsi pws exoun ginei ta pragmata me to teleutaio episodeio meta bias teleiwnei sta 22 episodeia, ti sizitane gia 3 season? Eleos
fits13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Giati ayti ti evdomada poy tha erthei den tha exoyme neo epeisodio????? Kai telika tha exoyme kai 3 kiklo tis seiras kai an nai tha sinexisoyne to idio senario me ta idia atoma h' alli apodrasi??????? Pantws an sinexisoyn to idio senario tha to paraxexilwsoyn kai tha kanei standar koilia.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Αντε να δούμε τι μας περιμένει. Καλούλι ήταν από άποψη έντασης, αν εξαιρέσουμε μερικά μελανά σημεία (όπως πάντα φυσικά)... Η πόρτα στο δωμάτιο είχε από πίσω κουμπωμένο σύρτη. Είναι δυνατόν να μην είναι κανένας μέσα;;;;;; Στην αρχή (έκανε πως) ψάρωσε ο Μαχόουν και μετά η ηλίθια γκόμενα βγήκε από την κρυψώνα της.... Πήγαμε άραγε για το βραβείο Emmy όταν έγινε η εντελώς περιττή συζήτηση περι ναρκωτικών;;; ή μάλλον ήθελαν να μας πουν οτι ο Μαχόουν γίνεται όλο και πιο junkie και τα ψωμιά του είναι λίγα.. (ελπίζω το δεύτερο) Κάποιος να πει στον κινέζο να σταματήσει να χαμογελάει σαν ηλίθιος καραγκιόζης όταν το παίζει κακός. ( ή μήπως είναι κάτι πιο βαθύ που δεν μπορώ να αντιληφθώ; ) Αυτά!
GIORGARAS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Etsi pws exoun ginei ta pragmata me to teleutaio episodeio meta bias teleiwnei sta 22 episodeia, ti sizitane gia 3 season? Eleos Diafono, simfona me to teleutaio epeisodio den exoun megala stoixeia pia. Ara exei zoumi akoma, to thema einai min kanei koilia. Ego euxomai i 3i season na einai kamia 13ara epeisodia.
speedy23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 O λογος που δεν υπαρχει επομενο επεισοδιο την επομενη εβδομαδα ειναι η απαραδεκτη 6η σεζον του 24(διπλο επεισοδιο την επομενη...παλι!).Το διαβασα καπου. Physics_Rulez,η συζητηση πιστευω εγινε απο την πλευρα της Σαρα για να "καλοπιασει" τον Μαχοουν,να τον παει με τα νερα της και ο αλλος επιτηδες απαντησε για να δειξει οτι ανταποκρινεται ωστε να δειχνει αδυναμος και στο τελος να γινει αυτο που εγινε.Μην ψαχνουμε ψιλους στα αχυρα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Just one word for the episode...sh1111111111t...
Don.Matis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ωραίο και ανατρεπτικό το επεισόδιο αλλά ρε γμτ δεν μπορεί να πάρει με τίποτα 3η season με το ίδιο σενάριο θα πρέπει ή να αλλάξουνε εντελώς πορεία τα πράγματα ή να το σταματήσουνε εδώ.
tntdynamite23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Psycics Rulez : Κάποιος να πει στον κινέζο να σταματήσει να χαμογελάει σαν ηλίθιος καραγκιόζης όταν το παίζει κακός. ( ή μήπως είναι κάτι πιο βαθύ που δεν μπορώ να αντιληφθώ; ) Συμφωνω απολυτα, για μπατσες ειναι ο τυπας!
lakosta Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια να σας πω...επειδη εχω δει καποια επεισοδια και εχω σταματησει καπου μεταξυ 1ου και 2ου μερους,αν σας πω περιπου την τελεταια σκηνη που εχω δει θα μπορει καποιος να μου πει πιο μερος και πιο επεισοδιο ειναι?Αρχισα να το βλεπω απο καποια dvd που μου εδωσε ενας φιλος μου πριν κανα μηνα και δεν θυμαμαι ποσα επεισοδια ειδα
tzinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 pantos oi writers ths seiras einai sigoura anomalloi!!!!!!! Se poia allh toso dhmofilh seira pou den to apaitei kan to senario exete dei na petane anafores se koprolagneia kai aimomiksia??
kotlid Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 pantos oi writers ths seiras einai sigoura anomalloi!!!!!!! Se poia allh toso dhmofilh seira pou den to apaitei kan to senario exete dei na petane anafores se koprolagneia kai aimomiksia?? κοπρολαγνία? που?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.