tonypapadovic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Θα συνεχιστεί, ακόμη και αν χρειαστεί να αλλάξει ο σκηνοθέτης (γιατί δεν δέχεται-ούτε και γω)...
fits13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Re pedes pws toys tin efere etsi i kario.... prwthipoyrgos(O theos na tin kanei...) Twra ti mporoyne na kanoyne??? apo to kako sto xeirotero pane ta pragmata re pedes gia toys aderfoys. Makari na vroyne litrwsei sto telos toy 2 kikloy. Pantws me exei porwsei poli agria i seira. Einai h fwtografia(sinonimo) tis anatropis milame. Pws evgale ETSI APLA tin oyra exw ap' ola osa eixe kanei????? Pantws opoios exei grapsei ti seira thelei na mas kathilwnei se kathe epeisodio. Kata ti gnwmi moy o 2 kiklos einai poli anwteros apo ton 1 kiklo. Ti paizei na sinexistei kai gia 3 season re pedes??? An nai tote ti tha dixei stin 3 season re paidia????? Ektos an to travixoyn toso poli poy den tha exoyn xemperdepsei oyte stin 2 season. Alla kata ti gnwmi moy an sinexistei kai 3 season tha kanei standar koilia. Peste ki eseis tis apopseis sas re paidia ti lete na ginei??? Ante koyragio mexri tin deftera pali.
the_end Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 αρκετά καλό επεισόδιο σε γενικές γραμμές και με μπόλικες ανατροπές. το σημείο που βρισκόμαστε ίσως είναι το πιο κομβικό σε όλη τη σειρά. περίεργο μου φαίνεται που τόσο λίγοι το έχουν σχολιάσει μέχρι τώρα.
fits13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Otan les kombiko ti akrivws ennoeis?????? Gia na soy exigisw.
Lighter122 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 αρκετά καλό επεισόδιο σε γενικές γραμμές και με μπόλικες ανατροπές.το σημείο που βρισκόμαστε ίσως είναι το πιο κομβικό σε όλη τη σειρά. περίεργο μου φαίνεται που τόσο λίγοι το έχουν σχολιάσει μέχρι τώρα. den sxoliasame giati xenerwsame me tin tropi pou piran ta pragmata... peran tis plakas akoma gelaw me tin mapa toy Michael otan akouse tin dilwsi tis prwthupourgou:mrgreen: :mrgreen:
the_end Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Otan les kombiko ti akrivws ennoeis?????? Gia na soy exigisw. τι να μου εξηγήσεις? έχεις δει παρακάτω? αυτά που έλεγες στο topic του heroes, τι γίνεται απο δω και πέρα. γιατί πλέον δεν υπάρχει πρόεδρος και το σενάριο "εξαφανιζόμαστε" το κόβω χλωμό να κρατήσει μια ολόκληρη season(την 3η). edit: lighter, δεν με ξενέρωσε καθόλου θα έλεγα. και ναι, οι φάτσες είχαν μπόλικο γέλιο
Lighter122 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 επίθ. κομβικός # φυσ. δεσμικός: nodal point κόμβος, δεσμικό σημείο
Sellers Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ΓΑΜΑΤΟ επεισοδιάκι... Τρομερή ανατροπή στο τέλος. Αναρωτιέμαι αν η 3η season θα είναι πάλι στο στυλάκι της δεύτερης (δηλ, ανθρωποκυνηγητό) ή αν θα βρουν κάτι καινούργιο να ασχοληθούν.
antreas18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Elpizw na min kanoun 3i...To epeisodio pantws itan TELEIO olo!
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Elpizw na min kanoun 3i...To epeisodio pantws itan TELEIO olo! Αυτο που κατεβασα χτες,στο τελος,μετα το επεισοδιο,ειχε preview των "τελευταιων 3 επεισοδιων της σεζον"οπως ελεγε.3η σεζον λοιπον all the way και επομενο επεισοδιο σε 2 βδομαδες.. By the way ο κελερμαν γιατι ακριβως δεν την πυροβολησε την προεδρα?Θυμηθηκε πως την αγαπαει ή ειδε τον michael και σταματησε? (οχι πως υπηρχε περιπτωση να την σκοτωσει αλλα λεμε τωρα..
vagpap Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ο κελερμαν γιατι ακριβως δεν την πυροβολησε την προεδρα?Θυμηθηκε πως την αγαπαει ή ειδε τον michael και σταματησε? (οχι πως υπηρχε περιπτωση να την σκοτωσει αλλα λεμε τωρα.. Κάτι μου λέει ότι δεν πήγαιινε τελικά για την πρόεδρο αλλά για τον ίδιο τον Michael.
lalanis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Έλεος πια!!! πόσο ποιο δύσκολα θα γίνουν τα πράγματα; Εκεί που λες ότι θα τα καταφέρουν κάποια στιγμή, πέφτουν σε όλο και πιο βαθιά τρύπα!!!! Το επόμενο βήμα είναι να ρίξουν πυρηνική βόμβα στην Αμερική... Πολύ καλό επεισόδιο πάντως...
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Κάτι μου λέει ότι δεν πήγαιινε τελικά για την πρόεδρο αλλά για τον ίδιο τον Michael.[/color][/color] Χμμμ!Εμενα παλι μου φανηκε ξαφνιασμενος οταν τον ειδε απο την διοπτρα..(Αν θυμαμαι και καλα γιατι χτες αργα το βραδυ το ειδα)Καλη σκεψη παντως αν ισχυει αν και αναιρει οτι βρισιμο εχει χωσει ο κελερμαν στην προεδρα(bitch κλπ) Και μια και ειπα βρισιμο.Ο Μαχονι ακουγεται να λεει σχεδον την f word:mrgreen: Γροθια στον πουριτανισμο!
speedy23 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Tromero to epeisodio mages.Tromeres anatropes kai telika eidate ti egine me tin omilia sto flashaki kai den mas tin eixe deiksei sto proigoumeno epeisodio?Gi'afto eixe pei kai h Sara "Oh my God" meta to telos ths.H arrosteia fthanei mexri kai ta ipsilotera klimakia telika:mrgreen: .Simaxeia Mahone kai aderfion einai pron ton pilon...
GIORGARAS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Πολύ ωραίο το επεισόδιο, μαγκιά της προέδρου αυτό που έκανε, έξυπνο.Επειδή το είδα χωρίς υπότιτλους καλά κατάλαβα για την περίεργη σχέση της προέδρου και του αδερφού της??? Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα. Εγώ θέλω να πιάσω να πλακώσω το κινεζάκι, μου έχει σπάσει τα νεύρα. Έτσι όπως πάει παιδιά τους παίρνει να κάνουν μια καλή 3η σεζόν, οι σεναριογράφοι έχουν μεγάλη φαντασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.