fits13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Gia poio logo??? Mipws gia na parateinoyne tin agwnia mas???? pantws ap' oti eipe kai o alithinos dikastis i kasteta(asxeta an einai usb stick) einai axristi giati den exoyn tin imerominia katagrafis...
anthony_88 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Nαι αλλα ειναι χρησιμη για να εκβιασουν την προεδρο, η οποια μπορει να δωσει χαρη στον Lincoln χωρις δικαστηριο. Αλλα, αν ο Kellerman την σκοτωσει, τοτε δε θα μπορει κανεις να σωσει τον Burrows. Οσο για το τι ειχε το stick, οπως ειπαν μιλουσε ο Stedman προφανως με την προεδρο... Επεισοδιαρα και πολυ καλο cliffhanger!!
GIORGARAS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Preview episode 19: http://www.youtube.com/watch?v=EQoMPSxWrLA http://www.youtube.com/watch?v=KMpK0I3ArQA
georgepetrou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Re pedes kalave kaneis ti eixe to mp3 arxeio sto usb memory stick giati egw den akoysa tipota mono kati san xtipoys kardias..... As voithisei kapoios pls. eyxaristw poly. Χτύπους καρδιάς; Πού τους άκουσες; Εμένα πάντως δεν μου πολυάρεσε που δεν ακούσαμε τι είχε το usb! Γενικότερα όμως το επισόδειο ΕΣΚΙΣΕ!!!
ilianna Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Χτύπους καρδιάς; Πού τους άκουσες; Εμένα πάντως δεν μου πολυάρεσε που δεν ακούσαμε τι είχε το usb! Γενικότερα όμως το επισόδειο ΕΣΚΙΣΕ!!! ακριβως!πού τος ακουσες;ηταν background! φοβερο επεισοδιο!κ εγω θα ηθελα να ακουσουμε τι ειχε,αλλα δεν πειραζει!!!!
Members gsarig Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Εννοεί το ηχητικό εφέ που ακουγόταν την ώρα που έδειχνε την οθόνη του λαπτοπ κατά την αναπαραγωγή του αρχείου - στην αρχή του επεισοδίου. Πιστεύω πως ήταν για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα και δεν είχε κάποια σχέση με το περιεχόμενο του αρχείου.
tonypapadovic Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 E, ναι φυσικά αυτός ήταν ο σκοπός, δεν είχε κάποια σχέση με το περιεχόμενο, προφανώς!
fits13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Re pedes poios einai o kwdikos sto rar arxeio poy exei prwto ap' ola o theios?????
the_end Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 αν εννοείς το 19ο επεισόδιο, τότε μάλλον είναι fake. ακόμα δεν έχει παιχτεί αμερική το επεισόδιο (εκτός κι αν έγινε πατέντα σε στυλ heroes κι έχω μείνει πίσω)
fits13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ela poy einai omws. apo xor einai o opoios to vgazei kai sketo to avi arxeio. Alla prwta to vgazei me rar kai kwdiko poy den xerw.
Lighter122 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 to 19 einai fake... se gnwsto magazi tou theiou to eixan katevasei apo ta rafia edw kai wra... ase pou eixe kai imerominia ekdosis prin apo 3 meres sxedon... apla psema:cry:
alexpeykh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 To heroes βγαινει απλα μια μερα νωριτερα απο οτι ειχαμε συνηθισει γιατι στον καναδα το προβαλουν πια μια μερα πιο νωρις
kotlid Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Παιδια πολυ καλο επισοδειο .Εχει πολλες εξελιξεις.Ξερετε αν θα συνεχιστει και τριτη σεζον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.