Προς το περιεχόμενο

** The Official Prison Break Season 2 Thread **

the_end

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia poio logo??? Mipws gia na parateinoyne tin agwnia mas???? pantws ap' oti eipe kai o alithinos dikastis i kasteta(asxeta an einai usb stick) einai axristi giati den exoyn tin imerominia katagrafis...

• Απαντ. 686
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nαι αλλα ειναι χρησιμη για να εκβιασουν την προεδρο, η οποια μπορει να δωσει χαρη στον Lincoln χωρις δικαστηριο. Αλλα, αν ο Kellerman την σκοτωσει, τοτε δε θα μπορει κανεις να σωσει τον Burrows. Οσο για το τι ειχε το stick, οπως ειπαν μιλουσε ο Stedman προφανως με την προεδρο...

Επεισοδιαρα και πολυ καλο cliffhanger!!

Δημοσ.
Re pedes kalave kaneis ti eixe to mp3 arxeio sto usb memory stick giati egw den akoysa tipota mono kati san xtipoys kardias..... As voithisei kapoios pls. eyxaristw poly.

Χτύπους καρδιάς; Πού τους άκουσες;

Εμένα πάντως δεν μου πολυάρεσε που δεν ακούσαμε τι είχε το usb! Γενικότερα όμως το επισόδειο ΕΣΚΙΣΕ!!!

Δημοσ.
Χτύπους καρδιάς; Πού τους άκουσες;

Εμένα πάντως δεν μου πολυάρεσε που δεν ακούσαμε τι είχε το usb! Γενικότερα όμως το επισόδειο ΕΣΚΙΣΕ!!!

ακριβως!πού τος ακουσες;ηταν background! φοβερο επεισοδιο!κ εγω θα ηθελα να ακουσουμε τι ειχε,αλλα δεν πειραζει!!!!

• Members
Δημοσ.

Εννοεί το ηχητικό εφέ που ακουγόταν την ώρα που έδειχνε την οθόνη του λαπτοπ κατά την αναπαραγωγή του αρχείου - στην αρχή του επεισοδίου. Πιστεύω πως ήταν για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα και δεν είχε κάποια σχέση με το περιεχόμενο του αρχείου.

Δημοσ.

αν εννοείς το 19ο επεισόδιο, τότε μάλλον είναι fake. ακόμα δεν έχει παιχτεί αμερική το επεισόδιο

(εκτός κι αν έγινε πατέντα σε στυλ heroes κι έχω μείνει πίσω)

Δημοσ.

To heroes βγαινει απλα μια μερα νωριτερα απο οτι ειχαμε συνηθισει γιατι στον καναδα το προβαλουν πια μια μερα πιο νωρις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...