Προς το περιεχόμενο

** The Official Prison Break Season 2 Thread **

the_end

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαπα ηταν, αλλα δε πειραζει γιατι δεν εχουν κανει πολλες τετοιες γκαφες. Σε αντιθεση με αλλες σειρες (μη πω τωρα και ξεσηκωθει ο κοσμος), το Prison Break δειχνει περισσοτερο αληθοφανες.

Μια προβλεψη: Ξερετε ποιος θα παει πρωτος στα φραγγα? Αυτος που δεν εχετε υποψιαστει μεχρι τωρα... Και γενικα κανεις δεν εχει υποψιαστει. Αλλα προφανως τα φραγγα θα μας κρατησουν σε αγωνια σε μελλοντικη φαση, προς το παρον ας παμε κατευθειαν στο στομα του λυκου... τι επεισοδιο αυτο το 2ο, ποιος παπαρας το εγραψε? Πρεπει να θυμομαστε το ονομα για το μελλον, να ξερουμε τι να περιμενουμε.

• Απαντ. 686
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(kyrios me ton fabruzi

Abruzzi τον λενε! :D

Καλα, δε θυμασαι την κλασσικη ατακα της 1ης σεζον?:

"Lincoln goes first, the rest of us go alphabetically..."

Δημοσ.

Από το τελευταίο της 1ης season μου φάνηκε οτι οι παραγωγοί τελευταία στιγμή αποφάσισαν να πάει 2η season. Σε γενικές γραμμές όμως καλούλι είναι. Το χειρότερο μακράν ήταν αυτό με το κομμένο χέρι. Επειδή έτυχε και το ρώτησα σε γιατρό, χρειάζονται σχεδόν όλες οι ειδικότητες - ολόκληρο team για να γίνει μια τέτοια επέμβαση. Από χειρούργους - νευροχειρούργους και δε συμμαζεύεται μέχρι φυσικά αναισθησιολόγο γιατί χωρίς αναισθησία δεν παίζει απλά. Πόσο μάλλον από κτηνίατρο!!!! lol.

• Moderators
Δημοσ.

Παίδες, ο T-bag δεν το κουνάει το ξανακολλημένο χέρι του μετά την "επέμβαση" του κτηνιάτρου... Τουλάχιστο κρατήθηκαν τα προσχήματα... ίσως αργότερα αποδειχθεί ότι ο κτηνίατρος δεν έκανε καλή δουλειά και να ξαναξεκολλήσει στο άσχετο το χέρι του Τ-Bag...

To νέο επεισόδιο (2x03) καλύτερο απο το 2ο. Βρέθηκαν νέα νήματα ιστορίας, είχε και κάποια πράγματα που μάλλον θα παίξουν ρόλο αργότερα, αλλά ακόμα ψάχνονται οι ρυθμοί της αρχικής season...

Δημοσ.

Oπως στο ελληνικο Παραπεντε(ΚΑΜΙΑΑΑΑΑ σχεση επιπεδου απλα...) ετσι και στο Prison οταν κατι εχει σχεδιαστει για μια σεζον,κανει επιτυχια και ξαφνικα το τραβανε 2 και 3 σεζον,ειναι καπου λογικο να γινονται σεναρια ψιλο-στο ποδι

Δημοσ.

pantos xoris na exw dei to 3o akomi, mou fainetai pws to subplot me tin Company pou prospathoun na pagidepsoun ton Linc to exoun afisei telios eidika meta apo afto pou egine me tin Veronica...elpizw kai egw pantos pws i sira tha anebei grigora kai paly sta epipeda tis protis season...kati pou mou ekane entiposi einai pws eida oti sto official site tis siras exoun kanei poll gia to pion tha piasoun proto, kai oi epiloges pou dinoun gia na psifiseis einai o Michael, o Linc, kai o Sucre..

Δημοσ.
Παίδες, ο T-bag δεν το κουνάει το ξανακολλημένο χέρι του μετά την "επέμβαση" του κτηνιάτρου...

...νομίζω κάνεις λάθος !!!

Δημοσ.

υπάρχει πρόγραμμα με τις ημερομηνίες στο επίσημο site νομίζω...

δεν είναι σταθερό το πρόγραμμα πάντως....

άλλοτε κάθε βδομάδα, άλλοτε κάθε 15, κάπου θα κάνει 2 μήνες διάλειμμα...

Δημοσ.

Λοιπον,η σειρα μεχρι και το 6 επισοδειο ειναι για καθε βδομαδα συμφωνα με το http://www.tv.com μετα δεν εχει προγραμμα

Παμε στα του 3ου επισοδειου

Οι σεναριογραφοι μαλλον βιωνουν τους ρολους που γραφουν.Δεν εξηγειται αλλιως οτι δεν ξερουν τι να κανουν και που να πανε,καταπιανονται σε αυτο το επιοσδειο με χιλιους δυο χαρακτηρες χωρις στην ουσια να λενε τιποτα,οτι κανουν οι ηρωες εχει οριζοντα το τελος του επισοδειου ή ακομα και να ειναι η αρχη πχ ο Μπελικ που τους κηνυγαει εχει τοσο περιορισμενο φασμα δυνατοτητων που ευχεσαι να τελειωνε τελικα σε αυτο το επισοδειο.

Εχει χαθει καθε ιχνος masterplan και μεγαλειωδους συνομωσιας,σκανε μυτη χαρακτηρες αδιαφοροι και δεν γινεται καμια αναφορα σε αλλους πολυ σημαντικους και ενδιαφεροντες και αν το σωζει ειναι οι κααααααπως περιορισμενες πλεον υπερβολες αν και χρειαζεσαι εργαστηριο για να καταλαβεις την διαφορα ενος κομματιου μοσχαριου με ενα ανθρωπο?

Εντομεταξυ αν σε καποιους την εσπαγε ο Σκολφιλντ στην 1η που ειχε απιστευτα σχεδια,οκ,υποτιθεται εξηγηται λογω του συνδρομου που εχει.Ο μπατσος πως εχει γινει ετσι γατος?Και αυτος το ιδιο συνδρομο εχει?η πλακα ειναι πως το 1ο επισοδειο τελειωνε με τις φωτο απο τα τατου αλλα 2 επισοδεια τωρα δεν τα εχει χρησιμοποιησει καθολου

Eιναι απιστευτο οτι ειμαι τοσο φαν της σειρας και ομως αν μου ελεγες σημερα "Παρατα μια σειρα απο αυτες που βλεπεις" το Πριζον θα διαλεγα.Ακομα και το Blade μου φαινεται καλυτερο πλεον

Δημοσ.

η πλακα ειναι πως το 1ο επισοδειο τελειωνε με τις φωτο απο τα τατου αλλα 2 επισοδεια τωρα δεν τα εχει χρησιμοποιησει καθολου

Κάνεις λάθος.Στο 2x03 επεισόδιο τα χρησιμοποίησε.Δες προς το τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...