KaizerSoze Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Σορρυ,αν δεν το σχολιαζα θα εσκαγα Ο Malone πιστεψε πως θα ειχε παραπανω χρονο Ο Καρλ ή ο Μοουζες?
tonypapadovic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μια χαρά από τα καλύτερα (της 2ης σεζόν) ήταν το επισόδειο!!!
Harkon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ε μην μου πειτε οτι δεν "γουσταρατε τσιτα" οταν ο Lilconln εσπασε τη μουρη του "κινεζου"! ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ!!!! αφού μου ερχόταν να ρίξω κι εγώ καμία... γενικά το επεισόδιο μου άρεσε παααρα πολύ! είχε από όλα! στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που άφησαν τον Kellerman. νομίζω θα τους γυρίσει boomerang..
tonypapadovic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Α, μπράβο. Και γω κάπως έτσι το σκέφτηκα και μου έκανε άσχημη εντύπωση. Αν και τελικά ο Κέλλερμαν μπορεί να έμενε πιστός στην μοναδική του αγάπη(Lol)- άρα καλά έκανε ο καιρός γαρ εγγύς
speedy23 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Παρα πολυ καλο το επεισοδιο και ας μην ειχε σχεδον καθολου δραση.Μας εδειξε την ανθρωπινη πλευρα των υποτιθεμενων κακων και πραγματικα ο T-Bag εδωσε ρεστα ως ερμηνεια σ'αυτο το επεισοδιο και μας εξηγησε γιατι συμπεριφερεται ετσι τωρα με το flashback.Αρκετα καλος και ο C-Note τον οποιο καταλαβαινω γιατι το εκανε αλλα να δουμε πως θα βοηθησει τον Μahone.Φυσιολογικα μεσω του site που μας εδειξε στα previously και πιθανοτατα θα εμφανιστει ως Sucre.Μεγαλη βλακεια που κλειδωσε η Σαρα τον Κελερμαν εξω απο το αμαξι καθως πιστευω οτι το χρειαζονταν ακομα.Τωρα,θα εχουν κι'αυτον να τους κυνηγαει?Στο καλυτερο σημειο μας το εκοψαν οι αλητες.Roll on next Tuesday.
fits13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Paides korifi kathisa kai eida olwn to mexri twra 2 kiklo giati eixa meinei sto telos toy 1 kikloy kai moy ferane kai ton 2 kai ton eida. mexri to 14 epeisodio. Apopsi moy einai oti o 2 kiklos einai poli ANWTEROS apo ton 1. Empasi periptwsi korifi i seira(kai den einai i moni amerikaniki korifaia seria kathoti twra teleytaia olo gamates seires vgazoyn sto exwteriko) alla to oti ti glitwnoyn panta sto para 5 einai ligo monotono kai panta perimeneis na deis pws tha ti gleitwsoyn afti ti fora. Exei akoysei kaneis an tha yparxei kai 3 kiklos h' 2 kai telos??? Kata ti gnwmi moy panta tha protimoysa na min ypirxe kai 3 kiklos giati tha to travagane poli kai tha ginotane koyrastiko. Gia peste moy ki eseis re pedes poia einai i apopsi sas epi toy thematos???? Kai re pedes exei kaneis gr subs gia to special epeisodio-bonus road to freedom?????
anthony_88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Aρκετα καλο το επεισοδιο. Μια δυο παρατηρησουλες. Ο Μαυρος πώς ξερει πώς να πιασει τον Scofield? Και μαλιστα επεισε και τον Mahone οτι μπορει να το κανει... Μεγαλη μαλακια που δεν πηραν κοντα τον kellerman, γιατι ισως τωρα να ξαναστραφει εναντιον τους. Τον π@π@ρα τον Κορεατη επρεπε να τον σκοτωσουν στο ξυλο.
GIORGARAS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Να πω κάτι και εγώ Μόνο εγώ υπέθεσα ότι ο Mahone τον λυπήθηκε και τον άφησε να φύγει? Αφού φαινόταν ότι είναι άσχημα η κόρη του C-Note και θα πάει σε νοσοκομείο οπότε θα τον έπιανε. Δεν τον έχασε από λάθος του, αλλά τον άφησε. Με τον kellerman βλακεία της Saras. O C-Note μάλλον θα επικοινωνήσει μέσω του site. Εγώ είχα ξενερώσει αν έπαιρναν τον πρώην διευθυντή της φυλακής ο κινέζος, ευτυχώς που αντέδρασε ο Scofield. H σκηνή που τρώει ξύλο ο κινέζος όλα τα λεφτά. Σεφτείτε ότι δεν κρατιόμουν γιατί ήμουν σοχλή και το έβαλα λίγο να το δω σε projector σε αίθουσα.
antreas18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Polu kalo to 17o.Ksiliki trelo apo Link (AHAHAHAHAH)....Gia na doyme ti tha ginei telika....
fits13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Re pedes eimai periergos ti tha exei afti i sizitisi. Kai i seira exei kai texnologia mesa eeee usb flash stick ;-))) Na sas pw kai giati na min vgaloune pseftiki tin ixografisi poy tha exoyn sta xeria toys opoia kai na einai afti otan tin vgaloyn sti dimosiotita??? Tosa kanane alwste kinoyn gi kai oyrano ta atoma. Re pedes mporeite na moy exigisete 2 pragmata? 1o O kinezos poios sto diaolo einai kai 2o aftos poy toy leei toy dinei entoles(O aspromalis poy toy egrafe sto xarti ti na kanei sta tilefwnimata) poios einai episis kai giati i prwthipoyrgos den ton xerei ayton(H' emena moy fenetai oti den ton exei valei i prwthipoyrgos). Empasi periptwsi pws lete na sinexisti i seira kai na teleiwsei?? Kai tha yparxei kai 3 kiklos h' oxi?(Apantiseis me epixirimata please)
k_w_t Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Αν θυμασαι ειχαν πει σε καποιο επεισοδιο οτι και η προεδρος ειναι υπαλληλος της εταιριας αρα καποιος ανωτερος της θα ειναι!
anthony_88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Και ο Κινεζος της εταιρειας ειναι...
vlachaquito Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 to epeisodio den me trellane kiollas, symfono oti 1 wav den tha mporei na einai apodeiktiko stoixeio, edo aktaferan kai vgalan john doe ton aderfo ths proedrou, 1 wav den tha mporesoun na amfisvhtisoun?? to mono kalo sto epeisodio einai oti exo to idio flash usb stick lol ksero na agorazo o afilotimos
KaizerSoze Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Den pisteuw oti theloun na to pane sto dikastirio Poio poly na to bgaloun sta MME, dioti ws gnwston an bgaleis kati sta MME ante meta o allos na apodeixei oti den einai elefantas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.