Sellers Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή δεν θέλω να δω τα ποστ και πέσει πουθενά το μάτι μου, πείτε μου λίγο μέχρι πιο επεισόδιο είμαστε, και πότε θα προβληθεί το επόκενο... Ευχαριστώ.
Sellers Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Είναι σίγουρο ότι αύριο τα ξημερώματα θα παιχτεί επεισόδιο? Γιατί εδώ το 16 το δίνει για 12 Φεβρουαρίου...
the_end Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 εδώ λέει οτι παίζεται σήμερα. και για το πρόγραμμα των σειρών νομίζω είναι πιο αξιόπιστο το tv.com απ'το imdb. edit: για σίγουρα θα ποστάρω αργότερα(κατα τις 5+) όταν(και αν) βγει το επεισόδιο.
Cue Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Και στο link που δίνει ο Sellers για σήμερα λέει αν διαβάζω καλά. Original Air Date: 12 February 2007 Next US airings: Mon. Feb. 5 8:00 PM Fox
mandipl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 παρα πολυ καλο ....και το σκηνικο με τον μαυρουλη ηταν ωραιο
the_end Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 εμένα πάλι σε γενικές γραμμές δε μου άρεσε ιδιαίτερα. κάτι πήγε να πει προς το τέλος αλλά δεν κατάφερε να το σώσει. ps:πάει κι ο haywire
tzinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 den htan asxhmo, ligo pio prosegmeno apo alla episodes.
Solmyr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Καλο ηταν... Και απο τις λιγες περιπτωσεις που ΔΕΝ περιμενα κατι να συμβει (αναφερομαι στο τηλεφωνημα). Αυτο με το τραινο ηταν πολυ αναμενομενο, οnce again!
anthony_88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Kaλουτσικο εως καλο... Το σιγουρο ειναι οτι το Prison Break εξακολουθει να βλεπεται αρκετα ευχαριστα. Τελειωστε το φετος ρεεεε!!
Sellers Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν με αρέσει αυτή η σειρά γιατί σκοτώνει τους ήρωες της και σε ξαφνιάζει. Στην αρχή οι γονείς του LJ Burrows, μετά η Veronica και ο Abruzzi και τώρα ο Haywire. Μπορώ να πω ότι με κρατάει πολύ αυτή η σειρά. Θα συμφωήσω με τον παθόντα anthony, μακάρι να την τελειώσουν εδώ η μακάρι του χρόνου να έχουν κάτι πολύ καλό να δείξουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.