Προς το περιεχόμενο

** The Official Prison Break Season 2 Thread **

the_end

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα αρχισε να με κουραζει το σκηνικο . νομιζω κανει πολους κυκλους χωρις ουσιαστικη εξελιξη . ελπιζω να διορθωθει αυτο . παρολα αυτα συνεχιζει να ειναι η αγαπημενη μου σειρα

• Απαντ. 686
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η σειρά στη 2η season! Το πάνε πολύ καλά και δεν έχω βαρεθεί ούτε στιγμή! Αλλά μακάρι να μην τραβήξει και τρίτη χρονιά γιατί τότε θα το έχουν ξεχυλώσει...

• Moderators
Δημοσ.

Επίσημα το Fox δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο για τη σειρά και για 3η season ακόμα. Λένε ότι είναι πολύ πιθανό όμως, λόγω των ratings (o χειρότερος λόγος για να ανανεωθεί μια σειρά κυρίως όταν είναι και ο μοναδικός).

link 1. Οι writers δεν ξέρουν τι θα μπει στην 3η season. (στη 2η φημολογειταί ότι κλείνει το βασικό σενάριο)

link 2. "The producers of "Prison Break" have already conceived a "very exciting third season".

όπως έχω ξαναπεί όταν σταμάτησα να βλέπω τη σειρά μετά τα πρώτα 6-7 επεισόδια της 2ης season, το PB αυτοκτόνησε στη 2η season και δε βλέπω να το σώζει τίποτα. Εκτός και αν μου λείπει κάποιο τρομερό κομμάτι του παζλ που επεκτείνει την ιστορία και τη θέτει σε νέα προοπτική, η όλη σειρά θα μπορούσε με 2-3 επεισόδια να έχει κλείσει.

(Επίσης θα μπορούσε να έχει κλεισει ωραιότατα και από την 1η season. Ποια πετυχημένη σειρά τελειώνει σε μια season; - αυτή που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ για επόμενη).

Δημοσ.

μια χαρά πιστεύω είναι η 2η σεζόν.

μία μέσα στη φυλακή, μία εκτός

και αν θέλουν και 3η (θα προτιμούσα να τελειώσει τώρα),

μια ιδέα θα ήταν να την δούμε να εξελλήσσεται σε αίθουσες δικαστηρίου

και καλά με δίκη για όλα όσα έγιναν και εκεί να τελειώσει

(ή να τους ξαναχώσουν φυλακή και να έχουμε 4η σεζόν σαν την πρώτη!

πλάκα κάνω.. :P)

έτσι θα έχουμε με μια σειρά που κράτησε 3 σεζόν και διαδραματίστηκε σε 3 διαφορετικά μοτίβα.

Δημοσ.

Μην τρελαθουμε παιδια, μπορει η 2η σεζον να ειναι κατωτερη της πρωτης αλλα εξακολουθει να βλεπεται πολυ ευχαριστα! Αρκετες, εστω και προχειρες, ανατροπες, καλο παιξιμο απο καποιους πρωταγωνιστες, αρκετη αγωνια σε καθε επεισοδιο...

Απλα, μην παει για 3η χρονια γιατι τοτε θα το εχουνε "ξερετε τι"¨!!

Δημοσ.

ΑΧΑΧαΧΑΧΑχΑχχΧ!!!! 3η σαιζόν!!!! Αυτό θα πει ανέκδοτο!!!!

Ήλπιζα να την κόψουν τη δεύτερη season, αλλά δυστυχώς συνεχίζεται. Το τέρας εξυπνάδας Μπέλικ ξεδιπλώνει το ερευνητικό ταλέντο του (Στο τελευταίο επεισόδιο), και ο Μάικλ γίνεται πιο εγγαστρίμυθος από ποτέ (λολ), δεν καταλαβαίνεις αν όταν μιλάει κουνάει το στόμα του.

Αφήστε που πήραν τηλέφωνο τα κανάλια και σκάσαν μύτη με 2 περιπολικά και 4 αστυνομικούς.... στους νούμερο ένα καταζητούμενους της χώρας... ΕΛΕΟΣ.

Δημοσ.

Εγω να πω την αμαρτια μου βαρεθηκα.Δεν υπαρχει ultimum goal. Δεν υπαρχει φανερος στοχος.Ελπιζω να μην πιανετε την συνωμοσια,αυτη παιζει απο 1η σεζον

Ενιγουει,καποιος ρωτησε για το σερι. Αποτι ειπαν ΝΑΙ θα το πανε σερι ωστε να αφησουν χωρο για νεα σειρα, Απριλη-Σεπτεμβρη

Δημοσ.

Physics_Rulez, τα παραλες...Αν πάρω εγώ τηλέφωνο το mega και τους πω ότι είμαι ο Μπιν Λάντεν θα ξεσηκωθούν να έρθουν με τις ειδικές δυνάμεις παρέα;

Ή μήπως πέρασαν ώρες ολόκληρες και δεν το κατάλαβα;

Δημοσ.

Κάτσε, συμφωνώ και επαυξάνω!!! Δυο μηνύματα πιο πάνω αυτό είπα! ΑΠλά για το συγκεκριμένο, βλέποντας το δεν μου κακοφάνηκε.

Αλλά ναι, είναι τραβηγμένο. Η πρώτη σεζόν είναι ανάμεσα στις best ever. Η δεύτερη είναι απλά καλή (από το 6-7ο επισόδειο γιατί στην αρχή ήταν άστα να πάνε!)

Δημοσ.

Αν το μοτέλ ήταν σε ερημική τοποθεσία, δεν θυμάμαι τώρα, πρώτα έρχεται η τοπική αστυνομία και μετά όλοι οι άλλοι.

Από την άλλη πλευρά, εμένα μου φαίνεται πολύ λίγο να τελειώσει σε 7 επεισόδια από τώρα αλλά και πάρα πολύ για 29 επεισόδια ακόμα, εκτός αν η 3η season θα έχει 10-13 επεισόδια.

Δημοσ.

Εγώ μόλις τώρα τελείωσα την 1 σαιζόν και ετοιμάζομαι να μπω στην δεύτερη.

Μπορώ να πώ (συγκριτικά με το Lost μια και είναι τα μόνα που παρακολουθώ), ότι το Prison Break δίνει πολύ πιο γρήγορα τις απαντήσεις και έχει κάποια πράγματα που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Πραγματικά τρομερά έξυπνα. Τώρα από ότι ψιλοδιάβασα σε αυτό το thread η δεύτερη δεν είναι και τόσο καλή, αλλά ελπίζω να με κρατήσει... Πάντως με συναρπάζει η ιδέα μιας σειράς που εκτυλίσεται σε δοιαφορετικά μέρη κάθε φορά. Αλλά με κουράζουν οι σειρές με πάρα πολλές χρονιές που δεν έχουν τι να δείξουν και το τραβάν κυριολεκτικά απο τα μαλλιά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...