Προς το περιεχόμενο

** The Official Prison Break Season 2 Thread **

the_end

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού δεν έχει προβληθεί ακόμα το 214. (αν και κάποιο επεισόδιο της 1ης Season είχε γίνει leaked λίγες μέρες πριν αν θυμάμαι καλά)

• Απαντ. 686
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia i seira ine FOVERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Mesa se mia evdomada ida oli tin season1 kai tin defteri misi season 2

ta episodeia apo tin season 2 itane ligo vareta wes to episodeio 7 alla meta aksizeeee.

paidia na kanw mia erwtisi??? to fox 5 ekpempei se doriforo???

mporoume na to doume live????

kai mia alli erwtisi exi kanis na mou dwsei to episodeio s01e15 giati to exw se mia poli xalia katastasi kai thelw na ta kanw dvd ta episodei kai mou leipi afto se kali piotita

perimenw pm

Δημοσ.
Αφού δεν έχει προβληθεί ακόμα το 214. (αν και κάποιο επεισόδιο της 1ης Season είχε γίνει leaked λίγες μέρες πριν αν θυμάμαι καλά)

Κυκλοφορεί ένα επεισόδιο "Special - The Road To Freedom" διάρκειας 23min. Είναι κάτι σαν ανασκόπηση όλων των επεισοδίων με σχόλια των πρωταγωνιστών. Υπότιτλους (ελληνικούς) δεν έχω βρει. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας μου στείλει pm.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ειδα πριν λιγο.. Καλουτσικο ηταν αλλα μας κουρασε για αλλη μια φορα με τον Mahony, που βρισκει την λυση σχεδον σε ολα... Ελεος.

Δημοσ.

Καλό ήταν. Ναι ο Mahony τα βρίσκει όλα, αλλά αν δεν τα έβρισκε, θα ήταν άνετοι οι άλλοι, οπότε δεν θα είχαμε αγωνία. :) Έχω πορωθεί άσχημα με αυτή την σειρά. Μην ξεχνάμε ότι είναι από τις λίγες σειρές που δεν έχουν τα τρελά effect, παραφυσικά φαινόμενα και πάει πολύ καλά από τηλεθέαση.

Δημοσ.

Αρκετά καλό το επεισόδειο, καλύτερο από το προηγούμενο. Τουλάχιστον επανήλθε το ενδιαφέρον μου, γιατί με όλο αυτό το κενό -και κυρίως λόγω του φοβερού και τρομερού Dexter στο ενδιάμεσο- είχα αδιαφορήσει κάπως. Όσο για τον Mahone, από την πρώτη του εμφάνιση στην σειρά έδειξε πως αυτό είναι το "χάρισμα" του, πιστεύω όμως πως κάτι θα παιχτεί με τις Infernal Affairs, ίσως να μην την σκαπουλάρει όπως την προηγούμενη φορά (κάπου αρχή της season2 αν θυμάμαι καλά). Επίσης περιμένω πως και πως αντάμωση γιατρίνας και Kellerman, ίσως τότε να φάνε τον δεύτερο ώστε να πάει για 15 σεζόν η σειρά.

Δημοσ.

Καλο ηταν το επεισοδιακι.

Μαλλον θα τον φανε τον mahone με τα internal affairs και κατι αλλο θα γινει και τσουπ, να υλικο για μια ακομα σεζον...

Μια ερωτηση, η σειρα θα παει χωρις διακοπες μεχρι τελους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...