Προς το περιεχόμενο

** The Official Prison Break Season 2 Thread **

the_end

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παλικαρια!

Δεν εχω ασχοληθει καθολου με υποτιτλους και εχω μπλεξει τα μπουτια μου!

Βρηκα στην ενοτητα με τους υποτιτλους αυτους που θελω για το PRISON BREAK. Tο θεμα ειναι απο που να κατεβασω τα επεισοδια που θελω ωστε να ταιριαζουν οι υποτιτλοι με την ταινια και να μην υπαρχει προβλημα με τον χρονο εμφανισης???

σας ευχαριστω!

PRISON BREAK ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ

• Απαντ. 686
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χμμμ αν θυμαμαι καλα οι περισσοτεροι υποτιτλοι ειναι για την LoL εκδοση...απο εκει και περα μερικες φορες δεν βγηκε καν η LoL εκδοση και ετσι ειναι για την XOR...

Γενικα εγω θα κατευαζα οτι βγηκε πρωτο στο tracker μου...Αν δεν χρησιμοποιεις torrent δεν ξερω τι να σου πω...Αντε προτιμησε LoL

Δημοσ.

greecktvsubs.gr bres ekei tous ellhnikous ypotitlous gia ola ta epeisodia. Gia na katalabeis yparxou ta release groups (xor,lol, notv....ktlp) pou kanoun agona poios tha bgalei protos sto net tis seires/tainies...ktlp. Poles fores apo biasynh bgazoun problhmatika epeisodia (video h audio problems) kai auta ginontai nuked kai meta ksepetagetai allo group kai bgazei to sosto version tou epeisodiou. Etsi mporei na exeis mia szeon me 10 epeisodia apo lol, 5 apo xor kai alla 5 apo notv pou leei o logos. H monh periptosh na exeis ola ta epeisodia apo ena group einai na nai dvdrip kai oxi htv rip. Opote esy prepei na breis ypotitlous gia ta epeisodia alla na tairiazei kai to release group. Sto greecktvsubs logika exei subs mono gia ta sosta epeisodia kai oxi ta nuked. Opote ama exeis ola ta sosta epeisodia katebazeis ta subs apo kei kai logika sygxronizontai. Omos ekei einai gi ta tv rips, an esy exeis thn proth sezon se kapoio release apo ena group mono os dvdrip tote psakse subs me to onoma autou tou group.

Δημοσ.

Εγω παντως τους ρυθμιζω μονος μου. Κατεβαζω οποιονδηποτε υποτιτλο βρω και με το SubCreator τους φτιαχνω για να τεριαζουν στο επισοδειο που εχω κατεβασει. Κοψε 1 δευτερολεπτο εκει κοψε λιγο ακομα μετα και ετοιμο...

Δημοσ.

Σε περιπτωση που βρω σε ενα αρχειο τα επεισοδια 18 ως και 22 και εχω ξεχωριστα για καθε επεισοδιο τους υποτιτλους, θα πρεπει να ενωσω σε 1 και τους υποτιτλους?Αν ναι πως?

Ευχαριστω! Υπαρχει κανενα προτεινομενο torrent site?Aν δεν γινετε να το γραψετε, pm παρακαλω!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

to brisko apithano na breis kapoia epeisodia enomena se ena! mipos katebazeis kapoio megalo rar arxeio h polla rar arxeia pou otan ta kaneis extract exoun ta epeisodia mesa? alla oxi se ena enomeno epeisodio, den to xo dei pouthena auto

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια συγγνωμη δηλαδη...Θα τρελαθω!

Εχω δει μεχρι το 2ο επεισοδιο της 2ης σεζον.

Ειναι δυνατη μια τετοιου ειδους επεμβαση σαν αυτη που εκανε ο Ινδος στον τ-μπαγκ?

Κατα τα αλλα η σειρα ειναι φοβερη. Εβγαλα μια σεζον σε 8 μερες!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πότε με το καλό περιμένουμε το νέο επεισόδιο; Σήμερα τελειώσα το 13ο της δεύτερης season! Μιλάμε για απίστευτο κόλλημα η σειρά!

--------

Ok κοίταξα στο επίσημο site και αναφέρει ότι θα έχουμε νέο επεισόδιο στις 22/1 !!! Άντε άντε !!

Δημοσ.

Moλις ειδα το 6ο επεισοδιο της 2ης σεζον, δεν εχω δει τα επομενα...

Μου φανηκε το πιο αστειο της σειρας και ειδικα το ξεκινημα ηταν ολα τα λεφτα. Τον Χειγουαιερ να ποδηλατει και να πεσει απο κατω το ελληνικο συρτακι!!!

Απιστευτο :o

Δημοσ.

Exo δει μεχρι το 11.

Διαβαζω τα σχολια σας που γενικα δεν ηταν και τοοοσο καλα.

Για μενα λοιπον που τα βλεπω 2-3 την ημερα μου φαινονται ολα φοβερα, χωρις καμια εξαιρεση. Κατι που εγινε και με τις 2 πρωτες σεζον του LOST

Την 3η σεζον που την ειδα εβδομαδα παρα εβδομαδα δε μου αρεσε ιδιαιτερα...

Τελικα, σε αυτες τις σειρες, αν εξαιρεσεις την 1η σεζον που παντα σου δημιουργει προσδοκιες και σου αρεσουν τα επεισοδια ακομα και με την αναμονη, οσο περνανε οι σεζον, αν δε τα βλεπεις μαζεμενα, απογοητευεσαι..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...