Προς το περιεχόμενο

** The Official Prison Break Season 2 Thread **

the_end

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό (ικανοποιητικό) επεισοδειάκι ήταν, απλώς περιμένεις κάτι φοβερό και τρομερό για season break αλλά δεν.

Ο Kellerman έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή, ΟΚ είναι λίγο γελοίος ο τρόπος που ανακοινώνει your inside man αλλά τι να γίνει. Άλλωστε η μόνη δυνατή του επιλογή είναι να ρίξει την πρόεδρο και τους παρατρεχάμενους για να μην τον κυνηγούν- αν πάει να την κάνει σε κανά εξωτερικό που λες τον έφαγαν. (ο Ιnside Μan δεν χρειάζεται να βγει στη φόρα κιόλας, εδώ στο watergate o Deep Throat βγήκε μετά από 30 χρόνια και οικειοθελώς-άσχετο που στην σειρά κάπως θα τα τινάξει -αφού πρώτα βέβαια βοηθήσει καθοριστικά- ο Kellerman γιατί στο αμέρικα ο κακός πάντα τιμωρείται).Το acting δε με ενοχλεί και τόσο, σειρά βλέπω.

• Απαντ. 686
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κανείς σας δεν σχολίασε την επιστροφή του bellick στο fox river...θα του κάνουν το κωλαρ@κι πηγάδι εκεί μέσα.εμένα πάντως μου άρεσε το τέλος...

Δημοσ.

Βασικα ηταν κορυφη η σκηνη με τον Μπελικ γιατι ηταν σαν το τελος του σηματος τιτλων της 1ης σεζον,με Μπελικ αντι για Μαικλ...κορυφη...μακαρι ολοι να ξαναμπαιναν μεσα...

Ρε ο κωλοΠατοσικ που στο καλο ειναι τοσο καιρο?

Δημοσ.
Βασικα ηταν κορυφη η σκηνη με τον Μπελικ γιατι ηταν σαν το τελος του σηματος τιτλων της 1ης σεζον,με Μπελικ αντι για Μαικλ...κορυφη...μακαρι ολοι να ξαναμπαιναν μεσα...

Yeap! Και εγώ εκείνη την στιγμή αναφώνησα "This is Prison Breaaaaaaaaaaaaak!"

Δημοσ.

Πολυ καλο επεισοδιο αλλα αν μας αφηνε στο sandwichακι Κελλερμαν - Βros - Mahone θα ειχα πολυ μεγαλυτερη αγωνια!

Δημοσ.

είμαι ο μόνος που σκέπτηκε μόλις τους τσιμπήσανε και είπαν οτι τους γυρνάνε πίσω στο ριβερ οτι τώρα θα έχουμε Prison Break : Reloaded και πάμε από την αρχή....

όσο για τον τρελό...θα έρθει και η σειρά του....τραστ μι....και θα παίξει ρόλο...(εκτός κι αν έφτασε ήδη ολλανδιά και πίνει τις φούντες του τώρα στη Leidseplein και αράζει στην Museumplein με γκομενάκια και κάνουν ποδήλατο...)

Δημοσ.

Pas mal το επισοδειάκι με άρεσε!

Βασικά σκεφτόμουνα τα κλασικά ότι οι δυο χαρακτήρες που με χαλάνε περισσότερο είναι ο William 'Bill-Βλαχοκινέζος' Kim και ο Kellerman, οι οποίοι δυστυχώς και για τους δύο δε με πείθουν καθόλου για το ρόλο τους.

Η αλήθεια είναι ότι με την πράξη του Kellerman έμεινα σαστισμένος, όμως αν σκεφτεί κανείς πόσα πράγματα έχει κάνει στα προηγούμενα επεισόδια, δεν σώζεται με τίποτα, τα Scofield Bros δεν πρόκειται να τον συγχωρέσουν με τίποτα.

Όσο για αυτό που ειπώθηκε για τον Mahon να παίξει δηλαδή ¨νεκρανάσταση¨ αφενός θα μου άρεσε γιατί είναι καλός σαν ηθοποιός και αποδίδει πολύ καλά τον χαρακτήρα του, αφετέρου θα μου την έσπαγε γιατί το έχουν μαμήσει το θέμα οι σεναριογράφοι με τις νεκραναστάσεις! Έλεος πια...

Δημοσ.

Ρε παιδια ο ηθοποιος που υποδυεται τον Κελερμαν παιζει γαματα,τι λετε τωρα...

Αν και τον αντιπαθησα στην αρχη,τωρα τον Mahone,τον θεωρω εναν πολυ καλο χαρακτηρα,και βεβαια,ο ηθοποιος ειναι πολυ καλος,ισως απο τους καλυτερους που εχει.Πολυ εκφραστικος.

Δημοσ.

Συμφωνώ, Kellerman & Mahone (σαν χαρακτήρες κυρίως αλλά και σαν ηθοποιοί) είναι από τις κολώνες του PB, ακόμα και στις πιο αδύναμες στιγμές του στην αρχή της season2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...