Προς το περιεχόμενο

** The Official Prison Break Season 2 Thread **

the_end

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 686
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έκανα catch-up βλέποντας τα 3 latest episodes (9,10,11). Ντάξει θα συμφωνήσω με μερικούς για κάποια πράγματατα που είναι over the top αλλά συνολικά η σειρά έχει πάρει τα πάνω της μετά το break (episode 7).

Η marikrouz by the way γιατί έχω την αίσθηση ότι έχει πάρει "πούλο" από την σειρά? Πόσες φορές έχει προσπαθήσει ο Sucre και δεν έχουμε ούτε ένα glimpse. Μας την κρατάνε για έκπληξη στο "grand finale"? :P

Δημοσ.
Έκανα catch-up βλέποντας τα 3 latest episodes (9,10,11). Ντάξει θα συμφωνήσω με μερικούς για κάποια πράγματατα που είναι over the top αλλά συνολικά η σειρά έχει πάρει τα πάνω της μετά το break (episode 7).

Η marikrouz by the way γιατί έχω την αίσθηση ότι έχει πάρει "πούλο" από την σειρά? Πόσες φορές έχει προσπαθήσει ο Sucre και δεν έχουμε ούτε ένα glimpse. Μας την κρατάνε για έκπληξη στο "grand finale"? :P

h maricruz basika paizei prwtagwnistiko rolo sto THE NINE.

opote ypothetw ...oti den eixe xrono h akomh an einai diaforetika kanalia na efage apagoreutiko.....

Δημοσ.

eisai sigouros? basika thymamai mia trelh emfanish me esorouxa ths maricruz sto PB kai ferno sto myalo mou kai thn gkomena sto the nine, den mou fainetai na einai h idia. Bebaia exei na peksei toso kairo h maricruz sto PB pou den th thymamai kai poly fatsikos

Δημοσ.

Καλά μιλάμε ούτε στο 24 δεν έχω δει τέτοιο cliffhanger!!!

To επισόδειο τα σπάει, αλλά δυστυχώς μόνο στο τέλος.

Δημοσ.

Στα ίδια καλά επίπεδα και το επεισόδειο αυτό. Το Cliffhanger είναι τέτοιο που νόμιζα ότι φτάσαμε στο season break αλλά τελικά υπάρχει ακόμα ένα επεισόδειο-ευτυχώς!

Δημοσ.

olo kai pio 24 ginete i seira (kalo ayto) .

fenete na allazei apo to epomeno episodio morfi . i season arxizei kai fortsarei . fovame omos oti sto telos tha mas afisoun me cliff hanger na perimenoume tin 3i season .

Δημοσ.

Wow...ακομα ενα πολυ καλο επεισοδιο...αντε να δουμε τι θα γινει...

Φανταστειτε τι cliffhanger θα εχει το season break επεισοδιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...