Προς το περιεχόμενο

** The Official Prison Break Season 2 Thread **

the_end

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mia symboulh otan teleionei to epeisodio, bazeta na ksanablepete thn arxh to "previously on prison break", bgazei poly perisotero nohma. PX otan eixe skotosei o fbi ton tsiripiko tou leei "i got nothing against you but they do". Thn 1th fora den edosa shmasia, thn 2rh to blepo sto preview pali den dino shmasia, molis teleionei to epeisodio omos kai synantietai o kinezos me ton kellerman, ksanablepo to "previously" me ton fbi agent na leei "but they do" kai ola bgazoun nohma. Koita na deis pou mas eixan proeidopoihsei kai mou ksefyge leo.

to idio kai me to gps

Tora me to gps, mou fanhke entelos koulo (san ton tbag lol) pou brethike ksafnika sthn tsanta. Omos otan teleiose blepo pali to "previously on PB" kai deixnei ton bellick na rotaei ton tbag ti einai ayth h syskeuh kai leei einai o aimostaths mou. Fysika kai ayth th skhnh sto prohgoumeno epeisodio thn eixa perasei sto flou. Ara to xan dei to ergaleio apla tous ksegelase, den kserane oti einai gps.

• Απαντ. 686
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nai exeis dikio...genikws sti perilipsi prin apo tin arxi kathe epeisodiou sou thumizei skines tis opoies tis "xreiazesai" gia tin kaliteri katanoisi tou trexontos epeisodiou.ok uparxoun kai merikes upervoles alla PREPEI na uparxoun kiolas...ama itan ola normal tha itan mia kseneroti seira..

Δημοσ.

Επίσης ο T-bag έχει καμιά ταμπέλα που να γράφει "Terminator" στο κούτελο; Και ο πακιστανός κτηνίατρος αλλά ειδικά τώρα ο μπάτσος που ήταν και γομάρι, φοβήθηκε την οπλάρα ...GPS ενός κουλού; Ψιλοπράματα βέβαια, δεν παραπονιέμαι.

Kala, katse na ton deis esy, na ksereis ti exei kane isthn zoh tou, na tou thn exeis kanei kai na doume an tha sou epefte to skato sto patoma h oxi lol..

pantos na po thn alitheia to xeri htan ligo vlakeia, o kalykas palyete...par'ola ayta einai pisteyo arketa kala kalymeno...

kai den yparxei "mauros kapnos" na eksigei ta panta lmao

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παλι γιατι εχω κολλησει με τον Patoshik?:mrgreen:

Εχει φτασει ολλανδια και παρακολουθει κ αυτος prison break με ενα τσιγαριλικι στο χερι?:-D

Δημοσ.

Πραγματικα ενα πολυ ωραιο επεισοδιο ...

Χωρις καμια διαθεση γκρινιας, μονο σε μενα μου την σπανε οι σκηνες και καλα αγωνιας 1sec που εισαι σιγουρος οτι θα την γλιτωσει ο καθε ενας???Στην πρωτη season ειχε πολλες(πχ με τον ελεγχο των κελιων ενω ο μιχαλακης ειχε βγει για exploring και τελικα εφτανε στο παρα 0.0001, τωρα με τον tbag και το χερι και πολλα αλλα)

Eυτυχως φετος εχει και αρκετες που αλλου παει το μυαλο σου και αλλο τελικα βγαινει :D

Δημοσ.

τι είχες γιάνη μου τι είχα πάντα

χωρίς να το παίζω μουρμούρης, αφού ειδικά το προηούμενο επισόδειο μου άρεσε πολύ, ομολογώ ότι και εγώ ψιλοξενέρωσα με μερικά πραγματάκια σε αυτό, όπως ακριβώς προαναφέρατε.

α) τι μπαγκ με τζιπιες και δεν πέρνουν οι άλλοι χαμπάρι; μα καλά χωριάτες είναι;

β) τι μπαγκ κόβει χαλαρά το κολημένο χερι του χωρίς να ακουστεί κιχ; τι λέτε ρε παιδιά, μιλάμε ότι εκτός απο το οτι θα τον άκουγε η μισή πολιτεία, χάνεις τρελά αίμα και πας για σιψεμία σούμπητος -εκτός φυσικά αν κάνεις καυτηρίαση επιτόπου [αλα ράμπο]

γ) καλά ένα τζιπιες στην αμερική κάνει 99 δολάρια; μήπως μας πιάνουν τον κόλο λίγο εδώ στο ελλαδιστάν; (ισοτιμία ευρό - δολαρίου 1,29 μπιδεγουαι).

δ) όντως κόλησα και εγώ με το που έχει ξαναδεί ο μιχαλάκης τον νταντ, καταραμένο αλτσχάιμερ...

ε) [και κυριότερο] ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ" απο τις χορεύτριες! Αίσχος πάνω στο καλύτερο το κοβουν! Τέσπα ένα μεγάλο μπράβο στους παραγωγούς που κάθε τόσο φροντίζουν να εμφανίζουν κανένα γκομενάκι να ανάβουν τα αίματα (επισόδειο με νίνα ρούλεζ, όπως επίσης και επισόδειο με μαρικρούζ, όπως ήδη έχει υποθεί απο πολλούς!

Δημοσ.
γ) καλά ένα τζιπιες στην αμερική κάνει 99 δολάρια; μήπως μας πιάνουν τον κόλο λίγο εδώ στο ελλαδιστάν; (ισοτιμία ευρό - δολαρίου 1,29 μπιδεγουαι).

Στο ελλαδισταν? Ποτέ τι λες τωρα... Ολα 100% πανω και οι μισθοι 300% κατω?

Οχι μωρε, ποιον κωλο...

Δημοσ.

θα ήταν κανένα bluetooth gps antenna σαν αυτό που δίνει το βήμα με κουπόνια..από όσο βλέπω στο αμερικάνικο pc magazine που διαβάζω περίπου ίδιες τιμές με ελλάδα έχουν τα gps...

Δημοσ.
θα ήταν κανένα bluetooth gps antenna σαν αυτό που δίνει το βήμα με κουπόνια..από όσο βλέπω στο αμερικάνικο pc magazine που διαβάζω περίπου ίδιες τιμές με ελλάδα έχουν τα gps...

να 'ταν έτσι φίλε μου καλά θα ήταν. Μόνο που ήταν Handheld unit στο στυλάκι της Garmin χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος για το μοντέλο.

Καμία επαφή όμως με τις τιμές στην Ελλάδα όπου τα GPS θεωρούνται εφετζίδικο & εξιζητημένο παιχνιδάκι για πλουσίους γκατζεντάκιδες...

Άσε γιατί είμαι και κρανιομένος τώρα που είμαι σε περιοχή που δεν πιάνει το δύκτιο της Tellas και πρέπει να παραμείνω στο δύκτιο του ΟΤΕ μαμώ το Ελληνιστάν....

Δημοσ.

α) τι μπαγκ με τζιπιες και δεν πέρνουν οι άλλοι χαμπάρι; μα καλά χωριάτες είναι;

β) τι μπαγκ κόβει χαλαρά το κολημένο χερι του χωρίς να ακουστεί κιχ; τι λέτε ρε παιδιά, μιλάμε ότι εκτός απο το οτι θα τον άκουγε η μισή πολιτεία, χάνεις τρελά αίμα και πας για σιψεμία σούμπητος -εκτός φυσικά αν κάνεις καυτηρίαση επιτόπου [αλα ράμπο]

δ) όντως κόλησα και εγώ με το που έχει ξαναδεί ο μιχαλάκης τον νταντ, καταραμένο αλτσχάιμερ...

ε) [και κυριότερο] ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ" απο τις χορεύτριες! Αίσχος πάνω στο καλύτερο το κοβουν! Τέσπα ένα μεγάλο μπράβο στους παραγωγούς που κάθε τόσο φροντίζουν να εμφανίζουν κανένα γκομενάκι να ανάβουν τα αίματα (επισόδειο με νίνα ρούλεζ, όπως επίσης και επισόδειο με μαρικρούζ, όπως ήδη έχει υποθεί απο πολλούς!

a)den mou fainontai kai gia katoikoi manhattan oi nearoi..etsi & allios pisteyo oti to 80% ton ellhnon an doun 1 mikro pragmataki me kati na anavosvhnei stous rythmous ths kardias, tha poun oti einai gia thn piesh...

b)to xeri htan hdh nekro, h sypsemia tha eixe erthei pro pollou...sthn elleipsh esto & ligo ematos pao paso..

c) me 1 mikro search ebay tha deite oti genika sto eksoteriko einai pio fthna ayta ta antikeimena..an eida kala htan gps gia psarema h trecking, me terastio agorastiko koino mprosta sto ellhniko me kalami-apoxh-frapes-sportfm eksoplhsmo..

e) RE PAIDIA TI EINAI TO CLEVELAND THN GANTEMIA MOU AS MOU PEI KANEIS SE PM!!!!!

Δημοσ.

Pantws an kai to psilodikaiologeite egw epimenw :

Bgalte ton T-Bag apo to Prison Break kai balte ton na kanei ton ultimate kako antipalo tou Clark Kent sto neo kuklo tou Smallvile.. etsi afou tous plakwnei olous-me ena xeri- na deirei kai ton Superman ligo :P

Mono super hrwas den einai pia autos.. to mono pou emeine einai n'arxisei na petaei kai na anathnazei autokinhta me to blema... :/

Mou arese polu o prwtos kuklos alla o 2os m'exei apogohteusei..

Polles xontrades, pragmata pou den exoun kamia logikh, opws anafairontai sunexeia se olo to thread, kai senario pou sprwxnei tis katastaseis ( pooolu zmproximo)

Pali kala pou kapoia epeisodia dior8wnoun ligo thn katastash.. Gia na doume th sunexeia...

Δημοσ.

Ανετα ο συγκεκριμένος ηθοποιός (όχι ο ήρωάς του) κάνει οποιονδήποτε κακό (ιδίως παρανοϊκό) σε οποιαδήποτε ταινία μου έρχεται στο μυαλό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...