Προς το περιεχόμενο

Τα κάψαν όλα, δεν αφήσαν τίποτε !!!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς αποδεικνύεται ότι οι πυροσβέστες έκαναν την αισχρότατη πράξη του να μην πάνε στη φωτιά και να πιουν καφέ? Με το ότι κάποιοι άλλοι άναψαν τη σειρήνα για να περάσουν γρήγορα όπως κάνουν και δεκάδες μπάτσοι, ασθενοφόρα, κλπ?

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ειδα εγω τους πυροσβεστες αλλα ηταν καταγγελια. Απο την αλλη βεβαια δεν κατηγορω οτι δεν κανουν τη δουλεια τους και στο κατω κατω μπορει να ηταν αλλοι πυροσβεστες καθε φορα, και να ετυχε να κανουν βαρδιες, οποτε αναγκαστικα καποιος "φαινεται" παντα να καθεται στο ιδιο σημειο και να υπαρχει χωρις λογο παρεξηγηση. Αλλα συγνωμη, η συγκεκριμενη δουλεια και το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ το οποιο επιτελλουν, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ οταν υπαρχει ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ. Σε πληρωνουμε 365 ημερες το χρονο.Ωραια.Ε λοιπον τις 5 ΗΜΕΡΕΣ που θα σε χρειαστουμε σε θελουμε εκει, ΜΠΑΣΤΑΚΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τις συνθηκες τις οποιες κληθηκες να υπηρετεις 100 συνεχομενες ωρες σε 5 ημερες. Αυτο ειναι ολο. Μετα θα πας σπιτι σου. Οπως μερικες αν οχι οι περισσοτερες δουλειες απαιτουν να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ το ΕΡΓΟ, και ΟΧΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ. Εμενα η δουλεια μου ως προγραμματιστης, γιατι θα πρεπει ενω θα τελειωνα κανονικα στις 16:00 να τελειωσω στις ....01:50 το βραδυ διοτι πρεπει πχ μια τραπεζα να λειτουργησει ο server της ή ενα ξενοδοχειο γιατι βαρεσε η εφαρμογη της reception? Δεν ειναι ολες οι μερες δυσκολες. Πληρωνεσαι για 2-3 ημερες πραγματικης δυσκολιας το μηνα. Ε λοιπον πυροσβεστες δουλεψτε για 100 ωρες μονο το χρονο!!! Εσβησε ρε παιδια ? Τωρα γυρισα σπιτι.... Ουτε ραδιο δεν ξερω δεν λενε τιποτα. Ευχαριστω.

Δημοσ.

εγω επειδη σεβομαι το εργο (λειτουργημα) που κανουν να πολεμουν σε φωτιες , σεισμους , πλημμηρες και λοιπες καταστροφες με οτι μεσα διαθετουν και δυστυχως για ενα τετοιο σωμα που θα επρεπε να ειναι πρωτο σε εξοπλισμο και προσληψεις ενω στην πραγματικοτητα εχουν ΕΛΛΕΙΨΗ και σε ανθρωπινο δυναμικο και σε μεσα.

τους θεωρω ΗΡΩΕΣ για οτι κανουν αυτοι και οι ταλαιπωροι ΦΑΝΤΑΡΟΙ , ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ και ΛΟΙΠΟΙ που τρεχουν καθε φορα.

και αν κανουν ενα διαλειμμα για ΚΑΦΕ τους ΑΞΙΖΕΙ μην τους ΚΡΙΝΟΥΜΕ αυτους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αλλους πρεπει να ΚΡΙΝΟΥΜΕ με την ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

που δυστυχως οταν ερθει αυτη η "ατιμη" ωρα να κρινουμε το εργο καποιων ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ αρα να μην ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ και ΚΡΙΝΟΥΝΕ ΑΔΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι όσοι έγραψαν για τους αλήτες που χτίζουν αυθαίρετα είναι σίγουροι ότι το δικό τους σπίτι δεν είναι αυθαίρετο. Ότι η άδεια αναγράφει ίδια τετραγωνικά με το συμβόλαιο και ότι δεν έχουν κλείσει ημιυπαίθριους.

Όσοι γράφουν για την εγκατάσταση πυροσβεστικών, περιπολικών, ασθενοφόρων και δεν-ξέρω-γω-τι-άλλο, ή για αύξηση του προσωπικού ότι δεν φοροδιαφεύγουν.

Κράτος Πρόνοιας ζητάνε όλοι. Κράτος Πρόνοιας πρέπει να γίνουν οι ίδιοι.

Δημοσ.
Φαντάζομαι οτι όσοι έγραψαν για τους αλήτες που χτίζουν αυθαίρετα είναι σίγουροι ότι το δικό τους σπίτι δεν είναι αυθαίρετο. Ότι η άδεια αναγράφει ίδια τετραγωνικά με το συμβόλαιο και ότι δεν έχουν κλείσει ημιυπαίθριους.

Δε νομίζεις πως είναι λιγάκι υπερβολικό, για να είμαι κι επιεικής στον όρο, να συγκρίνεις την σκόπιμη αυθαιρεσία που συνιστά η δημιουργία ενός σπιτιού σε δασική ή καταπατημένη περιοχή, με την υπέρβαση -πολλές φορές κι από άγνοια μια κι αρκετοί κληρονόμησαν χωρίς να έχουν κι ιδέα για το τι παίζει- σε επίπεδο μερικών τετραγωνικών κι αν;

Δεν αντιλέγω για τα περί πρόνοιας, αλλά η αναλογία μου έπεσε βαριά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όσοι γράφουν για την εγκατάσταση πυροσβεστικών' date=' περιπολικών, ασθενοφόρων και δεν-ξέρω-γω-τι-άλλο, ή για αύξηση του προσωπικού ότι δεν φοροδιαφεύγουν.

Κράτος Πρόνοιας ζητάνε όλοι. Κράτος Πρόνοιας πρέπει να γίνουν οι ίδιοι.[/quote']

Έχεις απόλυτο δίκιο, φέρει την ίδια απαξία το κλείσιμο ημι-υπαίθριων με την κατασκευή βίλας σε αναδασωτέα περιοχή.

Είμαι εξίσου απατεώνας εγώ που έκλεισα μια βεράντα με τζαμαρίες ή που δεν δήλωσα το υπόγειο με τον μεγαλοεπιχειρηματία που χτίζει εμπορικό κέντρο - ουρανοξύστη γραφείων - συγκρότημα κατοικιών σε χώρο προορισμένο για άλσος ή κοινόχρηστο πράσινο.

Το επιχείρημα όσων στερούνται επιχείρημα: γιατί λες για μένα, ο διπλανός δεν βλέπεις τι έκανε;

Ισότητα στην παρανομία δεν υπάρχει! :evil:

Δημοσ.

Η φωτιά στην Χαλκιδική μάλλον θα σβήσει τις επόμενες ώρες...

είναι πλέον υπό πλήρη έλεγχο και έχει περιοριστεί,

αφού έκαψε ότι έκαψε

Κρίμα γιατί ήταν ένα πανέμορφο πευκόφυτο δάσος.

Αλλά η φύση εκδικείται, αν δε τη σέβεσαι και την καταπατάς αλόγιστα.

Μάθαμε τόσα χρόνια να μας νοιάζει μόνο η καλοπέρασή μας,

πως θα φάμε κανένα καλό μπριζολάκι με την παρέα στο εξοχικό,

να βγούμε στο in κλαμπάκι της Καλλιθέας το βράδυ,

να βρούμε κανένα κονέ να μας κανονίσει καλές ξαπλώστρες στο μουράτο beach bar να βλεφαριάσουμε τους καλύτερους κώλους,

"ψσστ, καρντασάκο, 3 carib στο πάγο... και σβέλτα"

γενικά καταντίσαμε πολύ ωχαδερφιστές και αφήνουμε τους άλλους να βγάλουν το φίδι απτη τρύπα... γιατί οι άλλοι είναι οι μαλάκες μας και εμείς οι μάγκες (οι κωλόμαγκες δλδ) που θα αράξουμε στην ξαπλώστρα, να πασαλειφτούμε με αντιηλιακό, να σεργιανίσουμε κανένα string ή να επιδείξουμε το νέο μας string...

και οι ατομικές ευθύνες μας τελείωσαν πριν καν τις αντιληφθούμε

Δημοσ.
Έχεις απόλυτο δίκιο' date=' φέρει την ίδια απαξία το κλείσιμο ημι-υπαίθριων με την κατασκευή βίλας σε αναδασωτέα περιοχή.

Είμαι εξίσου απατεώνας εγώ που έκλεισα μια βεράντα με τζαμαρίες ή που δεν δήλωσα το υπόγειο με τον μεγαλοεπιχειρηματία που χτίζει εμπορικό κέντρο - ουρανοξύστη γραφείων - συγκρότημα κατοικιών σε χώρο προορισμένο για άλσος ή κοινόχρηστο πράσινο.

Το επιχείρημα όσων στερούνται επιχείρημα: [i']γιατί λες για μένα, ο διπλανός δεν βλέπεις τι έκανε;[/i]

Ισότητα στην παρανομία δεν υπάρχει! :evil:

Ομοίως, τηρώντας την αναλογία, αν σπάω την γυναίκα μου καθε μερα στο ξύλο, μπορώ να κανω πικετοφορία για κάποιον που την έσφαξε και την πέταξε στο ποτάμι, χαρακτηριζοντας τον "τέρας" και "διεστραμμένο". Σωστά;

Πριν λιγες μέρες ήμουν στην Βόρεια Ευβοια (Πευκί), σε εξοχικό συγγενών. Στον αντιστοιχο χώρο που θα χώραγε μια βίλλα, υπήρχαν καμια 10αριά σπίτια αυθαίρετα, μέσα στο πράσινο και 20-100 μέτρα απο την θάλλασα, τόσο κακόγουστα που αν περπατούσες στο δάσος και τα έβλεπες ξαφνικά, θα νόμιζες οτι έχουμε πόλεμο και μας βομβαρδίζουν.

Αυτοσχέδιοι δρόμοι με τσιμέντο, χώμα και σίδερα και χωροταξικό σχεδιασμό της πλάκας. Όπως μου ειπαν , αν χτίσει και ο τελευταιος που το έχει αφήσει άκτιστο, οι μισοί δεν θα έχουν χώρο προσβασης στο δικό τους οικόπεδο (αλλά τοτε θα ειναι εκλογές, θα παρακαλέσουν και τσουπ , να'σου ενας δρόμος που θα φάει το μισό πράσινο). Επιπλέον η θάλασσα τους τρώει 5-6 μέτρα τον χρόνο, οποτε οταν αρχιζει να πλησιάζει επικύνδυνα κάτι θα κάνουν και εκεί για να μην τους φάει τα σπίτια (λιγο τσιμέντο, κάτι βρε αδερφέ).

Και σκέφτομαι...

Αν υπήρχε στην θέση αυτών των σπιτιών μια βίλλα, θα μιλάγαμε για καταστροφή του περιβάλλοντος. Ενώ, 10 κακόγουστες παράγκες και 40 αυτοκίνητα είναι μια χαρα!

Δεν υπερασπίζομαι την καταστροφή του περιβάλλοντος για το κτίσιμο πολυτελών κατοικιών. Ρώτησα και πριν, κανείς δεν απάντησε...Αν δεν χτίζαν οι κακοί επιχειρηματίες, μπλά μπλά, δεν θα υπήρχαν αυθαίρετα λέτε; Ημιυπαίθριοι; Τι λέτε;

Δημοσ.

Άλλο η καταπάτηση του δάσους (όποιος κι αν την κάνει) κι άλλο ο ημιυπαίθριος, αυτό είπε πιό πάνω ο paredwse.

Και ναι, πιστεύω ότι αν οι κυριούληδες αυτοί, οι μικροαστοί φτωχομπινέδες ήξεραν ότι υπάρχει νόμος και εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση, τότε δεν θα τα έκαναν αυτά. Όταν όμως ξέρουν ότι άλλοτε εφαρμόζεται και άλλοτε όχι, τότε αρχίζει το σκεπτικό "εγώ θα κάνω τον τίμιο μαλάκα? Βουρ στον πατσά". Κατακριτέο αλλά δε μπορούμε να περιμένουμε και πολλά περισσότερα από λαό αμόρφωτο, με μηδενική σχέση με την προστασία περιβάλλοντος.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ομοίως, τηρώντας την αναλογία, αν σπάω την γυναίκα μου καθε μερα στο ξύλο, μπορώ να κανω πικετοφορία για κάποιον που την έσφαξε και την πέταξε στο ποτάμι, χαρακτηριζοντας τον "τέρας" και "διεστραμμένο". Σωστά;

Συνέκρινα το κλείσιμο ενός ημι-υπαίθριου χώρου (ή την απόκρυψη των τετραγωνικών του υπογείου) με το χτίσιμο σπιτιού σε αναδασωτέα περιοχή ή σε δάσος. Μπορεί αμφότερα να είναι παρανομίες αλλά υπάρχει και αξιολόγηση. Και οι δύο ενέργειες είναι παράνομες αλλά φέρουν διαφορετική απαξία και φυσικά διαφορετικές επιπτώσεις στο περιβάλλον: η απόκρυψη των τετραγωνικών του υπογείου δεν εξυπηρετεί τίποτε άλλο από την αποφυγή της εισπρακτικής πολιτικής του Κράτους (μέσω της φορολόγησης των τετραγωνικών της οικίας). Δεν επιβαρύνει το περιβάλλον γιατί το σπίτι έχει κτιστεί ούτως ή άλλως. Το αυτό και στο κλείσιμο μιας βεράντας με τζαμαρία

Αντίθετα, η ανέγερση οικοδομής (έστω και εμβαδού 50 τετραγωνικών) σε ένα δάσος, καταστρέφει δασική έκταση και φυσικά δίνει το "καλό παράδειγμα" και σε άλλους επίδοξους καταπατητές.

Ρώτησα και πριν, κανείς δεν απάντησε...Αν δεν χτίζαν οι κακοί επιχειρηματίες, μπλά μπλά, δεν θα υπήρχαν αυθαίρετα λέτε; Ημιυπαίθριοι; Τι λέτε;

Ας απαντήσω εγώ λοιπόν :-D (που έθιξα και το θέμα των επιχειρηματιών): Φυσικά και θα υπήρχαν αυθαίρετα. Δεν λέω το αντίθετο - αν και υπάρχει προφανής δυσανολογία: εδώ αλλάζουν νόμοι, υπουργικές αποφάσεις, αγνοούνται ξεκάθαρες αποφάσεις του ΣτΕ προκειμένου να επιτραπεί στους "εθνικούς ευεργέτες" μας να χτίσουν σε χώρο προορισμένο για κοινόχρηστο πράσινο. Όχι ότι αυτή η προσέγγιση "δικαιώνει" τον μικρο-αυθαιρετούντα. Κάθε άλλο.

Όλες οι παρανομίες που επιβαρύνουν το περιβάλλον και το ελάχιστο πράσινο που απομένει στον πλανήτη είναι καταδικαστέες - είτε προέρχονται από "μικρούς" είτε από "μεγάλους". Η αλόγιστη ανάπτυξη είναι καταστροφική και θα την πληρώσουμε - αν όχι εμείς, οι επερχόμενες γενιές.

Δημοσ.
Άλλο η καταπάτηση του δάσους (όποιος κι αν την κάνει) κι άλλο ο ημιυπαίθριος' date=' αυτό είπε πιό πάνω ο paredwse.

Και ναι, πιστεύω ότι αν οι κυριούληδες αυτοί, οι μικροαστοί φτωχομπινέδες ήξεραν ότι υπάρχει νόμος και εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση, τότε δεν θα τα έκαναν αυτά. Όταν όμως ξέρουν ότι άλλοτε εφαρμόζεται και άλλοτε όχι, τότε αρχίζει το σκεπτικό "εγώ θα κάνω τον τίμιο μαλάκα? Βουρ στον πατσά". Κατακριτέο αλλά δε μπορούμε να περιμένουμε και πολλά περισσότερα από λαό αμόρφωτο, με μηδενική σχέση με την προστασία περιβάλλοντος.[/quote']

To παράδειγμα που ανέφερα (και είναι πραγματικό) τι σχέση έχει με τους ημιυπαίθριους;

Το οτι ο μέσος έλληνας, ενεργεί όπως νομίζει σωστό για τον εαυτούλη του, δεν έχει να κάνει με το ποιος άλλος το κάνει. Και οτι χρειαζόμαστε αστυνομεύση, για να μην κάνουμε το αυτονόητο (μιας και "λαος και κολωνάκι" το ίδιο επιθυμούν, διαφέρει μόνο ως προς το μέγεθος της παράγκας), σημαίνει οτι ελπίδα δεν υπαρχει.

Όταν λοιπόν μιλάμε για φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας, προτιμώ να κοιτάζω τον εαυτό μου και δίπλα μου, παρα τον απέναντι και να του φωνάζω "Ακους ρε; Για ολα εσυ φταίς! Εμείς εδώ ειμαστε και ΓΑΜΩ τα παιδιά".

Δημοσ.

Το έχω ξαναπεί. Το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι. Τί είναι πιό εύκολο, να αρχίσει το κράτος το "ξύλο" προς άπαντες και να τους δώσει να καταλάβουν ότι οι νόμοι θα εφαρμόζονται ή να αρχίσει ο καθένας μας τον αγώνα του ως Δον Κιχώτης? Βεβαίως και πρέπει να ισχύσει και το δεύτερο, εάν όμως δε δοθεί ξεκάθαρη λύση από ψηλά στο θέμα της διαφθοράς, τότε δεν υπάρχει ελπίδα.

Δημοσ.
Συνέκρινα το κλείσιμο ενός ημι-υπαίθριου χώρου (ή την απόκρυψη των τετραγωνικών του υπογείου) με το χτίσιμο σπιτιού σε αναδασωτέα περιοχή ή σε δάσος. Μπορεί αμφότερα να είναι παρανομίες αλλά υπάρχει και αξιολόγηση. Και οι δύο ενέργειες είναι παράνομες αλλά φέρουν διαφορετική απαξία και φυσικά διαφορετικές επιπτώσεις στο περιβάλλον: η απόκρυψη των τετραγωνικών του υπογείου δεν εξυπηρετεί τίποτε άλλο από την αποφυγή της εισπρακτικής πολιτικής του Κράτους (μέσω της φορολόγησης των τετραγωνικών της οικίας). Δεν επιβαρύνει το περιβάλλον γιατί το σπίτι έχει κτιστεί ούτως ή άλλως. Το αυτό και στο κλείσιμο μιας βεράντας με τζαμαρία

Αντίθετα' date=' η ανέγερση οικοδομής (έστω και εμβαδού 50 τετραγωνικών) σε ένα δάσος, καταστρέφει δασική έκταση και φυσικά δίνει το "καλό παράδειγμα" και σε άλλους επίδοξους καταπατητές.

[/quote']

Δεν τα ξέρω καλά τα νομικά. Στο παράδειγμα που ανέφερα, η συστηματική κακοποίηση και η θανάτωση χωρις μεταμέλεια κτλ, είναι τα ίδια αδικήματα; Μπορώ εγώ που κλέβω π.χ κάθε μέρα ένα ευρω απο το κυπελλάκι του τυφλού, να φωνάζω "Αίσχος, κλέφτες" για τους μεγαλοεπιχειρηματίες; Την υποκρισία θέλω να δείξω. Μπορεί ώς "μέγεθος" παρανομίας να μην υπάρχει σύγκριση μεταξύ ημιυπαιθρίου και καταπάτηση δασικής έκτασης, αλλά η υποκρισία είναι υποκρισία.

Ας απαντήσω εγώ λοιπόν :-D (που έθιξα και το θέμα των επιχειρηματιών): Φυσικά και θα υπήρχαν αυθαίρετα. Δεν λέω το αντίθετο - αν και υπάρχει προφανής δυσανολογία: εδώ αλλάζουν νόμοι, υπουργικές αποφάσεις, αγνοούνται ξεκάθαρες αποφάσεις του ΣτΕ προκειμένου να επιτραπεί στους "εθνικούς ευεργέτες" μας να χτίσουν σε χώρο προορισμένο για κοινόχρηστο πράσινο. Όχι ότι αυτή η προσέγγιση "δικαιώνει" τον μικρο-αυθαιρετούντα. Κάθε άλλο.

Αν μιλάς για το the mall, εκεί αλλάζει το πράγμα, και θα ήθελα πολύ να το δώ να κατεδαφίζεται μια μέρα. Απλώς επιμένω, πριν φτύσουμε απέναντι, ας φτύσουμε και μια προς τα πάνω να μας πάρουν τα σκάγια, καλό θα μας κάνει.

Όλες οι παρανομίες που επιβαρύνουν το περιβάλλον και το ελάχιστο πράσινο που απομένει στον πλανήτη είναι καταδικαστέες - είτε προέρχονται από "μικρούς" είτε από "μεγάλους". Η αλόγιστη ανάπτυξη είναι καταστροφική και θα την πληρώσουμε - αν όχι εμείς, οι επερχόμενες γενιές.

Συμφωνούμε λοιπον. Είτε 1 βίλλα, είτε 100 παράγκες το κακό ειναι το ίδιο. Σωστα;

Δημοσ.
Το έχω ξαναπεί. Το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι. Τί είναι πιό εύκολο, να αρχίσει το κράτος το "ξύλο" προς άπαντες και να τους δώσει να καταλάβουν ότι οι νόμοι θα εφαρμόζονται ή να αρχίσει ο καθένας μας τον αγώνα του ως Δον Κιχώτης? Βεβαίως και πρέπει να ισχύσει και το δεύτερο, εάν όμως δε δοθεί ξεκάθαρη λύση από ψηλά στο θέμα της διαφθοράς, τότε δεν υπάρχει ελπίδα.

It takes 2 to tango.( α ναι ξέχασα, οι υπουργοί παρακαλάνε τους ψηφοφόρους για θέσεις στο δημοσιο, και οι πολίτες με το πιστολι στον κρόταφο πουλάνε την ψήφο τους για μια θεσούλα).

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν τα ξέρω καλά τα νομικά. Στο παράδειγμα που ανέφερα, η συστηματική κακοποίηση και η θανάτωση χωρις μεταμέλεια κτλ, είναι τα ίδια αδικήματα; Μπορώ εγώ που κλέβω π.χ κάθε μέρα ένα ευρω απο το κυπελλάκι του τυφλού, να φωνάζω "Αίσχος, κλέφτες" για τους μεγαλοεπιχειρηματίες; Την υποκρισία θέλω να δείξω. Μπορεί ώς "μέγεθος" παρανομίας να μην υπάρχει σύγκριση μεταξύ ημιυπαιθρίου και καταπάτηση δασικής έκτασης, αλλά η υποκρισία είναι υποκρισία.

Νομίζω ότι και ο πλέον αδαής περί τα νομικά θα απαντήσει "φυσικά και δεν είναι το ίδιο". Αλλά επαναλαμβάνω και εξηγώ ότι ο ημι-υπαίθριος έχει ήδη χτιστεί και η όποια απόκρυψή του έχει να κάνει με την αποφυγή φορολόγησης. Δεν επιβαρύνεται ιδιαίτερα το περιβάλλον αν βάλω τρία τζάμια στη βεράντα μου. Αντίθετα με την όποια βίλα ή ακόμα και την όποια παράγκα.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ, η υποκρισία είναι υποκρισία.

Αν μιλάς για το the mall, εκεί αλλάζει το πράγμα, και θα ήθελα πολύ να το δώ να κατεδαφίζεται μια μέρα. Απλώς επιμένω, πριν φτύσουμε απέναντι, ας φτύσουμε και μια ψιλά να μας πάρουν τα σκάγια, καλό θα μας κάνει.

Κακό δεν θα μας κάνει να κοιταχτούμε στον καθρέπτη, έχεις δίκιο.

Και μιλώ για το ReMall, για το Κτήμα Θων (όπου ο κύριος Βωβός έχει απλώσει την κτιριούκλα του για να'χει ο λαός Starbucks και TGI Friday's), για το Ριζάρειο, για το Πάρκο Ελευθερίας και τις καραμπινάτες παρανομίες του κυρίου Λαμπράκη, για το Πεδίον του Άρεως, για την περίφημη "Βωβούπολη" στο Μαρούσι με την απείρου κάλλους αισθητική της, για..., για..., για...

Και φυσικά για τους συμπολίτες μας που λένε "έλα μωρέ, τι έγινε, εγώ γουστάρω να πίνω καφέ στο Starbucks, να πα να γα... το πράσινο".

Και για το Κράτος (το οποίο είμαστε εμείς!) που παρατάει το ελάχιστο πράσινο της Αττικής γιατί δεν υπάρχουν κονδύλια (ενώ υπάρχουν μπόλικα κονδύλια για καγκελάκια στους δρόμους) με αποτέλεσμα μερικοί να λένε "καλύτερα να το πάρει ο Χ επιχειρηματίας παρά να'ναι σκουπιδότοπος - κέντρο ναρκομανών, εγκληματιών, βάζελων".

Συμφωνούμε λοιπον. Είτε 1 βίλλα, είτε 100 παράγκες το κακό ειναι το ίδιο. Σωστα;

Εννοείται!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...