noasgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Παιδιά γεια χαρά. Μήπως έχει τύχει να ασχοληθεί ποτέ κανένας με το παραπάνω πρόγραμμα? Για όσους το ακούνε πρώτη φορά, ενημερωτικά, έχει να κάνει με λογική. Αν υπάρχει κάποιος που να έχει ασχοληθεί, θα επανέλθω με απορίες! Thnx εκ των πρωτέρων
noasgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 gia dwse kanena site na to doume kai emeis http://www-csli.stanford.edu/hp/Tarski1.html Κάτω κάτω έχει κομπί more για όποιον θέλει να το ψάξει καλύτερα.
bugmenot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Το link δείχνει αρκετά ενδιαφέρον αλλά δεν έχει κάπου κάποιο demo ή trial version... Έχεις κάποιο άλλο link?
noasgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Το link δείχνει αρκετά ενδιαφέρον αλλά δεν έχει κάπου κάποιο demo ή trial version... Έχεις κάποιο άλλο link? Να ρωτήσω αν crashάρει και εσάς όταν πάτε να ανοίξετε κάποιο sentence ή κάποιο world? tarskis.zip
bugmenot Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δεν το δοκίμασε κανείς? Το δοκίμασα εγώ. Στην αρχή ψιλοχάθηκα, αλλά μετά κόλλησα κάμποση ωρίτσα. Το πρόγραμμα είναι αρκετά ενδιαφέρον (τουλάχιστον σε σχέση με το σκοπό του).
noasgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Παίδες δεν το δοκίμασε κανείς άλλος? Το prog είναι 97kb, κάντε ένα κόπο να το κατευάσετε και απλά πείτε μου αν σας κολλάει όταν πάτε να ανοίξετε κάποιο world ή κάποιο sentence, να ξέρω αν φταίει το πρόγραμμα ή το pc μου. Thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.