thanasis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 21/8/06 Παιδιά άνοιξα με τον ξάδερφο μου internet cafe στην Ν.Ιωνία. Ελάτε free για όλους τους insomniacs μέχρι την Παρασκευή, να το τεστάρουμε, να παίξουμε και να δώσετε συμβουλές. Βρίσκεται στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, όνομα PIXEL. Σας περιμένω για τρελό gaming. Δείτε το χάρτη για πληροφορίες. Θανάσης 30/9/06 Σας ευχαριστώ παιδιά, η πρόταση ισχύει ακόμα, με ενδιαφέρει η γνώμη των gamer για τι εξάλλου το μαγαζί είναι καινούργιο ακόμα και χρειάζονται διόρθωση κάποια πράγματα. Θα προτιμούσα να έρθετε βράδυ ή μεσημέρι ώστα να είμαι και εγώ εδώ. Διαφορετικά πείτε στον ξάδερφο μου ότι είστε από το insomnia. Για αυτούς που ρώτησαν έχουμε το steam και ο αριθμός των pc είναι 30 για αρχή.
bandito Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Νομίζω οτι υπάρχουν αρκετοί insomniacs που μένουν εκεί κοντά. Αν βάλεις και την ζέστη, gaming και air-condition τσάμπα δεν είναι ασχημα ε;
red7genius Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 μεχρι την παρασκευη δεν προλαβαινω..αν μεγαλωνες την προθεσμια!!
Mika Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 οσο και να την μεγαλωνε το παιδι ειχε ποσταρει για Αυγουστο!!
Dklearhos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 sorry λαθος..ας το σβήσει κάποιος admin....
thanasis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Σας ευχαριστώ παιδιά, η πρόταση ισχύει ακόμα, με ενδιαφέρει η γνώμη των gamer για τι εξάλλου το μαγαζί είναι καινούργιο ακόμα και χρειάζονται διόρθωση κάποια πράγματα. Θα προτιμούσα να έρθετε βράδυ ή μεσημέρι ώστα να είμαι και εγώ εδώ. Διαφορετικά πείτε στον ξάδερφο μου ότι είστε από το insomnia. Για αυτούς που ρώτησαν έχουμε το steam και ο αριθμός των pc είναι 30 για αρχή.
adcom Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Καλορίζικο Θανάση και καλές δουλείες. Ενδιαφέρομαι να κάνω μια κίνηση στην επαρχία για net cafe (Μεγαλόπολη-Αρκαδίας).Είδα τι χαρτιά και τι γραφειοκρατεία θέλει και έπαθα 8 εγκεφαλικά.Είναι μεγάλο μανίκι τελικά ή τσάμπα τρόμαξα?
thanasis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι τρελή γραφειοκρατεία άστα να πάνε, αν θες στείλε μου pm να σου τα πω στο msn.. θέλει τρελή υπομονή και γερά νεύρα
polidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι τρελή γραφειοκρατεία άστα να πάνε, αν θες στείλε μου pm να σου τα πω στο msn.. θέλει τρελή υπομονή και γερά νεύρα Kai megali glosaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Tha elega
wizzy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 @thanasis: φιλαράκι, δεν ξέρω αν θα καταφέρω να έρθω - καθότι δεν είμαι gamer, οπότι δεν μπορώ να εκτιμήσω τα καλούδια του cafe σου - αλλά με το post αυτό θέλω να σε ΣΥΓΧΑΡΩ για την κίνησή σου να προσκαλέσεις τους insomniacs να παίξουν δωρεάν στο net-cafe σου !! Καλές δουλειές εύχομαι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.