ee3509 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό που ειπώθηκε για το ψυγείο, με ποια λογική υποτίθεται οτι δουλεύει ?
CyberWalker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε CyberWalker' date=' διστυχώς το Lost&Found που το δοκίμασα με τον SATAII που δουλέυω (βαριώμουνα να συνδέσω τον 'ασθενή' δίσκο) μου έδειξε απο τον δίσκο μόνο τα 8MB της μνήμης του (λογικά και με τον χαλασμένο μόνο την μνήμη του θα μου δείξη). Άκυρη και αυτή η παρολίγον σωτήρια λύση (σε ευχαριστώ για ακόμα μία φορά). Το Hiren's Boot (Live) CD δέν το χρησιμοποίησα ακόμη, πιθανότατα άυριο. Αν έχεις καμιάσ άλλη ιδέα CyberWalker σε παρακαλώ πολύ δώσε μου τα φώτα σου.Ξαναλέω και πάλι όποιος άλλος θέλει να βοηθήσει, Ευπρόσδεκτος, Περιμένω...[/quote'] Δε σου δείχνει την μνήμη του (αν εννοείς την cache που συμπίπτει να έχει ίδιο μέγεθος). Σου δείχνει ένα λάθος allocation number και είναι λογικό. Το πρόγραμμα είναι παλιό και δεν συννενοείται σωστά με το BIOS. Για να δουλέψει το Lost&Found θέλει (τουλάχιστον στη χρήση που του έκανα εγώ) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ έναν μικρότερο δίσκο και διάφορες αλχημίες. Σήμερα αυτή η λύση είναι αρκετά χρονοβόρα και πολύ κοπιαστική αφού θα πρέπει να μεταφέρεις τα δεδομένα σε batches των <8 GB! Αφού μιλάμε για SATA καλύτερα ξέχνα την. Μπορείς να κατεβάσεις αν θες το Tiramisu (φτιάχνεις δύο δισκέττες) και να δοκιμάσεις την τύχη σου και με αυτό. Είνα πιο αδύναμο από το Lost&Found αλλά στην ανάγκη όλα ευπρόσδεκτα... Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη λύση στην παρούσα φάση είναι το Hiren's Boot CD. (υπάρχει και ένα ακόμη, αυτό του Oz, αλλά είναι παλιότερο οπότε προς το παρόν το αγνοούμε). Αυτό του Hiren ανανεώνεται συχνά. Εγώ μέχρι σήμερα έχω συναντήσει 3 εκδόσεις, με την πιο πρόσφατη να είναι η 8.1 αν θυμάμαι καλά...
CyberWalker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό που ειπώθηκε για το ψυγείο, με ποια λογική υποτίθεται οτι δουλεύει ? http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1271690&postcount=24
dhmak Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Σε χιλιοευχαριστώ φιλάρα CyberWalker για την βοήθεια (και συγνώμη αν σε έχω πρίξει) για το Hiren's Boot CD έχω βρεί την έκδοση 8.3 (φοβόμουνα μήπως είχε βγεί πιό πρόσφατη αλλα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, εντάξει είμαι) θα το κατεβάσω σήμερα, ελπίζω αυτό κάτι να κάνει. Σε ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.