@_zerocool Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Θέλω να διαχειρίζομαι με έναν remote controller των υπολογιστή μου. Κυριώς να βλέπω ταινίες, να ανεβάζω την ένταση κτλ. θα έκανα ίσως αυτό? ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802271&PHPSESSID=4ai7j4nmbhv8c7ajf8g2humam0 ) Μήπως θα ήταν καλύτερα να έπερνα ένα USB bluetooth adaptor και να το διαχειρίζομαι από το κινητό μου; (Εχω το SonyEricsson W800i)
astrea966 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 για το κινητο δεν ξερω πως γινεται αλλα το τηλεχειριστηριο που προτεινεις το εχω και κανει πολυ καλη δουλεια
mprou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Με το bluetooth adaptor θα εχεις πολυ μεγαλυτερη εμβελεια και δεν θα επιρεαζεται κι απο εμποδια. Και ειναι και πρακτικα καλυτερο γιατι μπορει και να σου χρησημευσει και για αλλες δουλειες. EDIT Απλα δεν ξερω αν το τηλεχειριστηριο εχει παραπανω λειτουργειες που μπορει να θες
Stormwatch Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Προτεινω το εξης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702122 που σε συνδυασμο με το προγραμμα uice κανουν παπαδες....
kattistt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 το trust το εχει ο φιλος μου, και του εχει ωγει πολυ καλο. με το κινητο ειχε δοκιμασει ενας φιλος μου αλλα κολλαγε, δεν μπορουσε να διαχειριστει ευκολα το pc του, και εχει περιορισμενες λειτουργιες.
@_zerocool Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας, μαλλον θα παω στην λύση με remote controll.
asmilon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Αφου εχεις SonyEricsson κινητο δοκιμασε να κατεβασεις την τελευταια εκδοση του Float's Mobile Agent... Η βασικη χρηση του προγραμματος ειναι να ελεγχεις το κινητο σου, αλλα μπορεις μεσω bluetooth μπορεις να ελεγξεις πολλες λειτουργιες του υπολογιστη σου. Δοκιμασε το ;-)
@_zerocool Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Αφου εχεις SonyEricsson κινητο δοκιμασε να κατεβασεις την τελευταια εκδοση του Float's Mobile Agent... Η βασικη χρηση του προγραμματος ειναι να ελεγχεις το κινητο σου' date=' αλλα μπορεις μεσω bluetooth μπορεις να ελεγξεις πολλες λειτουργιες του υπολογιστη σου. Δοκιμασε το ;-)[/quote'] Θα το κοιτάξω αυτό μόλις δανειστώ από κάποιον φίλο εναν bluetooth usb adaptor. Ευχαριστώ
nikostaha Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 pedia ta sony-ericsson exoun apo mona tous apomakrismenh sundesh, apla prepei na exeis bluetooth sto h/y, setareis to kinito ston h/y kai meta pas sto menu tou kinhtou kai exei treis epiloges gia diaxeirish, powerpoint desktop kai media player opou mporeis na peirazeis entash pontiki play stop pause pros piso me liga logia leitourgrei san bluetooth thlexeiristirio.
VRaCh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 To apolyto systhma thlexeirismoy einai ayto http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806181 Tsimpaei ligo sthn timh, alla mporeis na kaneis ta pata sto pc, mexri kai drug&drop. Exw parei ena HTPC case ths Thermaltake kai to eixe mesa, moy elyse ta xeria. Mporeis na diabaseis EDW review gia to kouti alla to megalutero meros tou review perigrafei tis dynatotites tou thlekontrol kai tou synodeytikou software.
@_zerocool Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Το δοκίμασα με το κινητό και δουλεύει μια χαρά, οπότε απλά θα παω για bluetooth adaptor.
Pantelis51 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 To apolyto systhma thlexeirismoy einai aytohttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806181 Tsimpaei ligo sthn timh' date=' alla mporeis na kaneis ta pata sto pc, mexri kai drug&drop. Exw parei ena HTPC case ths Thermaltake kai to eixe mesa, moy elyse ta xeria. Mporeis na diabaseis EDW review gia to kouti alla to megalutero meros tou review perigrafei tis dynatotites tou thlekontrol kai tou synodeytikou software. Την οθόνη που τη βάζεις και πως; Το έχει κανείς να μας πει; Μου άρρρεεσεεε!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.