mindscape Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Χωρίς να έχω κάνει κάποιο Update ή κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις, μονάχα απενεργοποίησα το firewall των Windows δηλαδή, εφόσον έχω και Zone Alarm και Kaspersky, ξαφνικά πέρα από το ότι κάνει μόνο του restart, αν και το έκανε και πριν, τώρα σε κάθε δικό μου restart ή σε κατάσταση αδράνειας μου πετάει μια σελίδα έναρξης των Windows μαζι με το εικονίδιο του user ωστε να πατήσω και να μπω στα Windows... Αυτο πως μπορώ να το απεργοποιήσω? Να παρακάμπτει δηλαδή όπως πριν αυτό το στάδιο... Επίσης, επειδή γενικά το pc μου τρώει κολλήματα και το task manager μου βγαίνει χωρίς τις επιλογές για χρήση cpu κτλ, πως μπορώ και αυτό να το επαναφέρω ώστε να είναι πλήρες και όχι σε compact size όπως είναι τώρα?
madsc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Αν κατάλαβα σωστά εννοείς ότι σου ζητάει user/password κατά την εκκίνηση του λειτουργικού, κ δεν το θες αυτό. Αν είναι έτσι, πας από Start => Run γράφεις control userpasswords2 πατάς Enter. Στο παράθυρο που θα σου βγεί επέλεξε πρώτα απ' όλα το user name που θέλεις να κάνει αυτόματα login. Bγάλε το τικ από το "Users must enter a user name..." Δώσε το password για τον χρήστη που επέλεξες [κενό αν δεν έχεις βάλει pass], δώσε οκ κ είσαι έτοιμος. Θέλει λίγη προσοχή στο να δώσεις σωστά το pass (case sensitive) αλλιώς δεν θα σε βάζει μετά στο λειτουργικό. Για τον task manager διπλό κλικ σε κάποιο σημείο του πλαισίου. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.