d_e_v Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα παιδιά. Νομίζω ο τίτλος τα λέει όλα απο μόνος του. Είχα βάλει στο μα΄τι το Toshiba A100-192 με 2 GB RAM απο το openmind και τώρα διαβάζω ότι θα κυκλοφορίσουν λείαν συντόμως λάπτοπ με core 2 duo... Τι να κάνω, να περιμένω, σε πόσο καιρό θα υπάρχουν στην αγορά αρκετά μοντέλα... Δηλαδή τον Φεβρουάριο κυκλοφόρησαν τα core duo και σε μισό χρόνο βγαίνει νέος επεξεργαστής??? Τη πολιτική είναι αυ΄τη?? Αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε για τα παραπάνω ας μου πεί και εμένα να δώ τι θα κάνω... Ευχαριστώ
talikra Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 file mou exw parei prosfata ton A100-192 me 512 kai to mhxanhma paei sfaira skepsou otan tha tou balw ligo mnhmoula pws tha phgainei... Me bash thn empeiria mou einai mal@@@@ na perimeneis gia Dual 2 Duo ean thes laptop parton dixws deuterh skepsh. Allwste me bash to gegonos pws apo arxh tou etous ftanoun h Quad th psaxneis na breis....
telikiasmenos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Αν δεν βιάζεσαι να αγοράσεις περίμενε να πλησιάσουν τα χριστούγεννα μόνο και μόνο για καμια προσφορά (Ατοκες δόσεις, δώρα μαζι με το laptop). Απο άποψη τεχνολογίας καθε λίγο και λιγάκι βγαίνει κάτι καινούργιο οπότε οποιαδήποτε στιγμή και να κάνεις την αγορά σου το ίδιο θα είναι. Αν περιμένεις κάθε φορά τον καινούργιο επεξεργαστή/κάρτα γραφικών/μνήμη... κ.ο.κ τότε δεν θα πάρεις ποτε!!!
21century Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Περιμενε αυτες τις ημερες τους καινουργιους επεξεργαστες και νομιζω οτι θα ειναι μια καλη αγορα..
fwtonio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Οι core 2 duo είναι ανώτεροι και ταχύτατοι σύμφωνα με το καινούργιο PC magazine.
Digital-Entity Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Milame gia laptop cpu's kai oxi gia desktop. Apo oti exo pliroforithei oi core 2 duo gia laptops tha exoun 4mb cache kai oxi 2mb opos oi core duo. An sou aresei to sygkekrimeno forito pigaine na to agoraseis mias kai den einai kai TOSOOO megali diafora stis epidoseis metaksy twn 2 cpu wste na se kanei na perimeneis...
ca6mio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Nai more ti na perimeneis tora... Sto kato kato oi core 2 duo tha exoun 4mb cache, tha einai 64bit, tha einai 20% pio grigoroi, tha einai veltiomenoi se katanalosi kai thermokrasia kai to xeirotero... den tha einai akrivoteroi. Opote mallon kalytera na pareis to montelo pou se ligo tha aposyrthei.
Digital-Entity Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Poso tha ithela na sou kopso tin eironia!!!!
Typhoon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Έχει δίκαιο όμως...core 2 duo είναι η καλύτερη επιλογή αν δεν το χρειάζεται άμεσα το laptop.
doubleh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 άμα ήθελε να το πάρει αργότερα θα το έψαχνε αργότερα. έτσι νομίζω εγώ.
21century Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Ηδη το Πλαισιο εχει φορητα με τους νεους επεξεργαστες αλλα συντομα θα εχομυε νεα και απο τους επωνυμους κατασκευαστες..
d_e_v Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές. Μετά απο όσα πληροφορήθηκα, και ο καθένας το ίδιο πιστεύω θα έκανε στην θέση μου, όσο και αν το χρειάζεσαι το μηχάνημα τώρα δεν θα δώσεις χρηματα για μία τεχνολογία με πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης. Ευχαριστώ
paparoupas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Αν προκειται να παρεις ενα μηχανημα τωρα και να σου χρειαστει μεχρι να βγουν οι Core2, δηλ αν τους προσεχεις μηνες το λιωσεις, τοτε αξιζει τον κοπο. Αν ειναι να το παρεις και να καθεται, τοτε ειναι καλυτερα να περιμενεις τη νεα τεχνολογια. Αλλα εσυ ξερεις καλυτερα τις αναγκες σου.
boom123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Nai more ti na perimeneis tora... Sto kato kato oi core 2 duo tha exoun 4mb cache, tha einai 64bit, tha einai 20% pio grigoroi, tha einai veltiomenoi se katanalosi kai thermokrasia kai to xeirotero... den tha einai akrivoteroi. Opote mallon kalytera na pareis to montelo pou se ligo tha aposyrthei. epetrepse mou na diafwnisw. me sxetika benchmarks pou eginan o Merom brethike na einai pio grigoros kata apo 5% mexri 15% pio grigoros k se thema batarias akribws to idio..se thema thermokrasias exei ypsilotero TDP 34W dld 3W perissotwra apo ton top 2.33Ghz Yonah!(logw cache) Twra gia to paidi pou rwtaei imo tha elega na perimenei mexri na bgei i nea platforma tis Intel "Santa Rosa" gia tin opoia prorizonte oi Merom k pou tus parexei ta 800Mhz FSB pou zitun..giati me ta 667Mhz pou exun twra den mporun na apodwsun ta megista. Ypomoni mexri to 2007 dld tha askizei ton kopo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.