Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μπορει να γινει αυτη η μετατροπη και αν ναι με ποιο προγραμμα ???? Ευχαριστω. :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 lordsmurfs VCD to DVD guide Ευχαριστω και καλωσηρθες στην παρεα μας !!!!
maira75 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Γιαννη εγω που ηθελα να γραψω καποια απο τα vcd σειρες που δινει ο κοσμος του επενδυτη σε ενα dvd εσωζα στο δισκο τα αρχεια dat απο το φακελο mpeg του vcd μετα τους αλλαζα τα φωτα με το virtual dab (ωωωρες πειραματα για να βρω πιο φορματ πιανει πιο λιγο χωρο) και μετα 5-6 vcd σε ενα αρχειο avi η mpeg αν θελεις με το VirtualDub-MPEG2
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Γιαννη εγω που ηθελα να γραψω καποια απο τα vcd σειρες που δινει ο κοσμος του επενδυτη σε ενα dvd εσωζα στο δισκο τα αρχεια dat απο το φακελο mpeg του vcd μετα τους αλλαζα τα φωτα με το virtual dab (ωωωρες πειραματα για να βρω πιο φορματ πιανει πιο λιγο χωρο) και μετα 5-6 vcd σε ενα αρχειο avi η mpeg αν θελεις με το VirtualDub-MPEG2 Σε ευχαριστω.Αυτο γινεται ευκολα με το movie factory της adobe αν δεν κανω λαθος. :-D
kastel Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Σε ευχαριστω.Αυτο γινεται ευκολα με το movie factory της adobe αν δεν κανω λαθος. :-D Σωστά, γίνεται και με το Movie Factory. Μόνο που δεν είναι της Adobe αλλά της Ulead.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Σωστά, γίνεται και με το Movie Factory. Μόνο που δεν είναι της Adobe αλλά της Ulead. Ευχαριστω για την διορθωση...Για αυτο εγραψα "αν δεν κανω λαθος" !!!!! :-D
N_Pellas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Εγώ απλά να συμπληρώσω το convertxtodvd της VSO. Γρήγορο και απλό.!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.