Critter Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δεν φταίς σε καμία περίπτωση εσύ. Δεν είπα κάτι τέτοιο... είπα απλά πως είσαι της ίδιας νοοτροπίας όπως αυτοί. Ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου. Γιατί το παίρνεις τόσο άσχημα απο τη στιγμή που μόνος σου το παραδέχεσαι; Ας μην χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη εταιρεία λοιπόν.. Θέλεις να πεις πως αν στο έλεγαν ευγενικά... θα τους έλεγες δεν πειράζει; 1.Κοιτα, υπαρχει νομιμη αποζημιωση την οποια αν δεν την διεκδηκησεις μπορει να μη σου τη δωσουνε. Δεν εκανα τπτ περισσοτερο απο το να παρω αυτα που δικαιουμουνα. Τωρα το τι ειπα ειναι αλλο θεμα και πολυ καλα εκανα. Δευτερον δεν γινομαι σαν αυτους. Αυτοι δεν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους ενω εγω επινοω τεχνασματα για να παρω αυτα που δικαιουμαι. Τι το κοινο εχουμε?Ποια κοινη νοοτροπια? Τους εκλεψα μηπως και δεν το καταλαβα? Ειπα ψεματα και εξαπατησα καποιον? Αυτα ειναι τα λεγομενα αναγκαια ψεματα που δεν βλάπτουν κανεναν και μονο καλο μπορουν να κανουν. Μακαρι ολοι να τα χρησιμοποιουν σωστα και να βγαινουν παντα κερδισμενοι χωρις βεβαια αυτο να γινεται εις βαρος καποιου αλλου. Ειναι σαν να ζηλευει η κοπελα σου και αντι να της πεις οτι εισαι με την κολλητη σου (με την οποια δεν συμβαινει απολυτως τπτ) της λες οτι εισαι με τον κολλητο σου και ετσι δεν κλονιζεται η σχεση και κανενας δεν εχει εξαπατηθει. Διασφαλιζεις δλδ αυτα που επρεπε να ειναι ουτως η αλλως διασφαλισμενα. 2.Η συγκεκριμενη εταιρια ηταν η μονη που ειχε εισητηριο. Η αλλη ηταν η Aegean. Μακαρι να υπαρχει 100 εταιριες. 3.Απο τι στιγμη που νομιμα πρεπει να παρω αποζημιωση δεν πρεπει να κανουν τις κουφ@λες και να περιμενουν να κανω σαματα για να μου πουν περι αυτης. Πρεπει μολις ο πελατης παει στο αεροδρομιο για να αποφυγουν και το σαματα, να του πουν : "Συγνωμη, εγινε αυτο και αυτο και δικαιουστε 250? αποζημιωση". Αν το πουν αυτο κατευθειαν τοτε ο πελατης δεν χρειαζεται να κανει τπτ. Επαναλαμβανω οτι αυτο υποχρεουνται να πουνε. Αν λοιπον μου λεγανε αυτο, θα τους ελεγα "δεν πειραζει"..εκτος βεβαια αν ειχα δουλεια οποτε θα με πειραζε. Μιλαμε ομως για τη συγκεκριμενη περιπτωση.
panagos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Φίλε Critter.. πρέπει να καταλάβεις ότι εγώ δεν δίνω απολύτως κανένα δίκαιο στην Ολυμπιακή. Είναι ανοργάνωτοι και επιπόλαιοι. Πήρες την αποζημίωση που δικαιούσαι βάση αεροπορικού δικαίου την οποία θα έπαιρνες χωρίς να ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα. Δυστυχώς χρειάζεται να φωνάξεις λίγο για να σε προσέξουν (πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο για μια "σοβαρή" αεροπορική εταιρεία). Σαν εταιρεία έχουν νομική υποχρέωση να σε αποζημιώσουν αλλά όχι να σε ενημερώσουν για αυτήν. Αυτό θα το έκαναν αν ήταν σωστοί επαγγελματίες και όχι λαμόγια. Γιαυτό είναι καλύτερα να μαθαίνουμε τα δικαιώματά μας μόνοι μας. Το λινκ που δίνει ο Japan είναι πολύ καλό. Τους εκλεψα μηπως και δεν το καταλαβα?Ειπα ψεματα και εξαπατησα καποιον? Όχι αλλά θα το έκανες αν είχες την ευκαιρία και με αυτό το σκεπτικό τους είπες ό,τι τους είπες - το έγραψες μόνος σου. Εκεί ακριβώς είναι το θέμα μου. Λέμε εμείς οτι στην Ολυμπιακή είναι υποχθόνιοι κτλ.. γιατί να δώσεις σε κάποιον το δικαίωμα να πει το ίδιο για σένα;
Critter Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Οχι αλλα θα το εκανα αν ειχα την ευκαιρια??????????????????? Αλλο παλι και τουτο. Αυτο το εγραψες στην ερωτηση μου αν τους εκλεψα ή αν τους εξαπατησα. Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι αυτο το εκανα για να τους κλεψω ή να τους εξαπατησω? Το εκανα επειδη δεν ηξερα οτι εχω αυτο το δικαιωμα αποζημιωσης (μιας και φυσικα δεν σε ενημερωνουν για αυτο) μιας και το θεωρουσα απολυτως φυσικο να με αποζημιωσουν εστω για ηθικη βλαβη. Δεν βλεπω τπτ το υποχθονιο σε αυτο που εκανα και αν μου δωθει η ευκαιρια θα το ξανακανω και σε πιο εκτεταμενη μορφη! Anyway, δεν βγαινει ακρη.
panagos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 No problem. Όπως είπα δεν σου δίνω άδικο. Είναι καθαρά δίκο σου θέμα πως θα ενεργήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Το αν συμφωνώ εγώ ή όχι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Την άποψή μου εξέφρασα. Peace και ελπίζω να μην σου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο (εκτός αν είναι κάθε φορά να γνωρίζεις γυναίκες... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.