Critter Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης. Ημουν στην ΚΩ και εχοντας αγορασει εισητηριο για Αθηνα παω στο αεροδρομιο την παρασκευη το βραδυ για να φυγω. Παω 30 λεπτα πριν μιας και το αεροδρομιο ειναι μικρο και ολα γινονται πολυ γρηγορα. Μπαινοντας μεσα ρωταω μια απο την ολυμπιακη που γινεται το check in. Υπαλληλος :εχει κλεισει. Καγκελο εγω. Εγω : τι θα πει εχει κλεισει? Υπαλληλος :εχει γεμισει το αεροπλανο. Καγκελο στο τετραγωνο εγω. Εγω : Μα εχω εισητηριο και το εχω παρει 2 μηνες πριν Υπαλληλος :βγαλαν υπεραριθμα Εγω : και γω τι φταιω? Εγω τα εβγαλα? Υπαλληλος :πηγαιντε στο γραφειο να συνενοηθειτε. Πηγαινω στο γραφειο με ωραιο τροπο και λεω στην υπαλληλο να μου εξηγησει τι εχει συμβει. Μου λεει τα ιδια και τελος παντων ανακαλυπτω οτι ειναι αλλοι 6 στην ιδια κατασταση με μενα (οι 3 ειχαν παρει τις εξηγησεις τους και ειχανε φυγει). Μου λεει τελος παντων με τα πολλα οτι θα φυγω με την πρωινη πτηση η οποια ηταν γεματη και θα ετρωγα τη θεση αλλου. Αυτο φυσικα σημαινει οτι αυτο θα πηγαινε ντομινο σε ολες τις πτησεις μεχρι να βρεθει εξτρα αεροπλανο ή να ακυρωσουν καποιοι. Τις λεω οτι θελω να μου βρουν ξενοδοχειο, να μου πληρωσουν το ταξι και να υπολογισουν και τα διαφυγοντα κερδη απο το μαγαζι που επρεπε να ανοιξω το πρωι (με ωραιο τροπο ολα αυτα). Εν τω μεταξι στην ΚΩ ημουνα φιλοξενουμενος στον κολλητο, με ειχε παει με αμαξι (και περιμενε εκει) και δεν ειχα κανενα μαγαζι να ανοιξω.Τα ελεγα για να διεκδικησω αποζημιωση. Ξεσηκωνω και τους αλλους 2 που ειχανε μεινει και γινεται το επος "Μας σκανε και στους 3 απο 250? ως αποζημιωση αρνησης επιβιβασης (αυτο γραφει η αποδειξη) και αλλαγη εισητηριου για το πρωι.αχααχαααχχααααχαχαχαχαχαχαχαχα. Και η πλακα ειναι οτι μου βρηκαν και ξενοδοχειο αλλα τους ειπα οτι βρηκα ατομο να με φιλοξενησει. Φυσικα εφυγα με τον κολλητο και η πλακα ειναι οτι αφου φτασαμε στο σπιτι του, βγηκαμε για ενα ποτο και εκει γνωρισαμε και 2 κοπελες οπου τελικα δεν μειναμε απλα στη γνωριμια. Με λιγα λογια απο εκει που θα ημουνα το βραδυ στην Αθηνα στο λιβα, εμεινα στην ΚΩ με 250? παραπανω και με το τυχερο μου. Αξεχαστη εμπειρια.
nmtray2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Γενικοτερη πολιτικη ειναι αυτη. Οχι μονο της ολυμπιακης. Οι γονεις μου ταξιδευαν για Αυστραλια με Singapore. Υπεραριθμοι και τους εστειλαν μεσω Γερμανιας. 900 ευρω στο χερι και ταξιδι 1η θεση...Βγαινει σε καλο ωρες ωρες
Critter Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δεν ξερω τι ακριβως παιζει με την πολιτικη τους και απο ποτε ισχυουν αυτα. Και αυτο γιατι η μανα του φιλου μου σε πτηση των ολυμπιακων προς Μιλανο οπου ειχαν βαλει υπεραριθμους δεν ειχε παρει ουτε euro.Απλα της αλλαξαν εισητηριο. Παντως το λογικο ειναι να δινουνε γιατι οπως και να εχει υπαρχουν εξοδα για τον πελατη.
Melissa_virus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Πω πω σωστός. Καλά τους έκανες. Μια χαρά την έβγαλες. Και μια μέρα παραπάνω έμεινες, και 250euro στο χέρι και όχι μόνο. Καλή φάση. nmtray2 οι δικοί σου λόγω απόστασης πήρανε καλύτερο δωράκι. 900euro
Marcos_Aurilius Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Αν αλλάξουμε και εμείς, ως πελάτες, από μεριάς μας νοοτροπία, και πάψουμε να θεωρούμε "τυχερά" τα δίκαιά μας, ίσως κάποια πράγματα να αρχίσουν να γίνονται επιτέλους με τον σωστό τρόπο...
skouras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Αν αλλάξουμε και εμείς, ως πελάτες, από μεριάς μας νοοτροπία, και πάψουμε να θεωρούμε "τυχερά" τα δίκαιά μας, ίσως κάποια πράγματα να αρχίσουν να γίνονται επιτέλους με τον σωστό τρόπο... χαρηκε ό τύπος που πήρε λιγότερα από την νόμιμη αποζημίωση. Ε ρε κάτι κορόιδα.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.
Critter Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 skouras ο μηδενιστης Κατ αρχας πηρα πολυ παραπανω απο τη νομιμη αποζημιωση μιας και το ειχα αχτι να παω με ιταλιδα και επειδη δεν ειναι καθολου ευκολες ειχα πεισει τον ευατο μου οτι δεν προκειται να γινει ποτε.:p Αυτη ηταν η αποζημιωση μου. Η αλλη ηταν το τυπικο κομματι Παντως για πες μας μιας φαινεται να ξερεις.ποια ειναι η νομιμη αποζημιωση? Σε μια φιλη, της ειχαν δωσει αλλο ενα εισιτηριο δωρο. Εμενα πρακτικα με βαση την τιμη του εισιτηριου μου δωσανε 3 εισιτηρια + 40 euro.
alexb_10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Τις λεω οτι θελω να μου βρουν ξενοδοχειο' date=' να μου πληρωσουν το ταξι και να υπολογισουν και τα διαφυγοντα κερδη απο το μαγαζι που επρεπε να ανοιξω το πρωι (με ωραιο τροπο ολα αυτα). Εν τω μεταξι στην ΚΩ ημουνα φιλοξενουμενος στον κολλητο, με ειχε παει με αμαξι (και περιμενε εκει) και δεν ειχα κανενα μαγαζι να ανοιξω.Τα ελεγα για να διεκδικησω αποζημιωση. [/quote'] αν όμως είχες όντως ένα μαγαζί να ανοίξεις ή να ταίσεις το ψάρι/καναρίνι/κλπ κλπ που θα πέθαινε αν δεν γύρναγες στην ώρα σου να δω πόσο χαρούμενος θα ήσουν με τα 250 Ε στο χέρι. αντι να τους βρίζουμε για τις μλκιες που κανουν και να κάνουμε καταγκελίες κλπ, παινευόμαστε οτι τους πήραμε τα 250 και βρήκαμε και γκόμενες. δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα. φιλικά πάντα έτσι. προσωπική μου πρωινή άποψη και χωρίς καφέ ακόμα
@topos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μλκια παιχτηκε...Και απο την στιγμη που παιχτηκε τι να κανε?Να ζητουσε ελικοπτερο?Αλλα απο την στιγμη που απαιτησε αποζημιωση(και την πηρε+μια ιταλιδα μαζι...)δεν θα πρεπε να ειναι χαμογελαστο το παλικαρι?Απο την αλλη εαν ολοι απαιτουσαν αποζημειωση θα αρχιζε να το σκευτοτανε αλλιως και η ολυμπικ αιργουεις...
panagos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Τις λεω οτι θελω να μου βρουν ξενοδοχειο' date=' να μου πληρωσουν το ταξι και να υπολογισουν και τα διαφυγοντα κερδη απο το μαγαζι που επρεπε να ανοιξω το πρωι (με ωραιο τροπο ολα αυτα). Εν τω μεταξι στην ΚΩ ημουνα φιλοξενουμενος στον κολλητο, με ειχε παει με αμαξι (και περιμενε εκει) και δεν ειχα κανενα μαγαζι να ανοιξω.Τα ελεγα για να διεκδικησω αποζημιωση. [/quote'] Το να ζητήσεις την αποζημίωση που δικαιούσαι, συμφωνώ απόλυτα. Το να πεις ψέματα και να το λες κιόλας... δεν σε κάνει καθόλου διαφορετικό απο αυτούς που έκαναν overbooking και ταλαιπώρησαν τόσο κόσμο..
antreaslam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 διαφωνω.καλα ειπε κ ειπε ψεμματα. κ αν ελεγε οτι πεθαινει η γιαγια του,γενναει η γυναικα του,ηρθε περιοδος στην κορη του,και πρεπει να βγαλει το σκυλο του για κατουρημα,κ επαιρνε 1000 ευρω, παλι μπραβο θα του ελεγα. Ξερεις,οτι σε μια χωρα που για να βρεις το δικιο σου,δεν πρεπει απλα να φωναξεις,αλλα να ουρλιαξεις,τοτε το κανεις χρησιμοποιωντας ολα τα μεσα. μπραβο σου φιλε!
Critter Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Ρε παιδια δηλαδη δεν μας φτανουν τα αγχοι της ζωης, πρεπει να βαζουμε και υποθετικα αγχοι στη ζωη μας? Τι θα πει ΑΝ? Αν δεν υπαρχει. Το αποτελεσμα μετραει. Αν ειχα μαγαζι να ανοιξω και αλλα 1002 θα εκανα οτι ηταν δυνατο να μεταβω στην αθηνα με εξοδα της ολυμπιακης και φυσικα θα διεκδηκουσα πολυ μεγαλυτερη αποζημιωση. Φυσικα και ειμαι ευχαριστημενος που εμεινα αλλο ενα βραδυ, εβγαλα το 1/3 των εξοδων των διακοπων και περασα και καλα. Αν υπολογισεις κιολας οτι οταν εψαχνα εισιτηριο επιστροφης (πριν 1 μηνα) ηθελα να γυρισω Σαββατο αλλα δεν υπηρχαν θεσεις (και ετσι εκλεισα για παρασκευη) τοτε ειμαι ακομα πιο τυχερος. Μην ειστε μιζεροι και σταματηστε τις κλαψες οταν πρεπει να ειστε χαρουμενοι. Και ενα ρητο : Αν η γιαγια μου ειχε @ρχιδι@ θα τη λεγανε παππου!
Critter Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Οσο για τα ψεματα δεν ξερω αν παρακολουθεις αγαπητε τις ειδησεις να δεις ποσο κοσμο εχει χαντακωσει η ολυμπιακη! Και μετα καταδικαζεις εμενα που τους ειπα ψεματα περιγραφοντας ενα πολυ πιθανο σεναριο μερος του οποιου σιγουρα θα ισχυε για καποιους απο τους 6 που μεινανε απ'εξω! Σιγα μην ντραπω κιολας που πηγα στο αεροδρομιο και αντι να μου πουνε "ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα εκδοθηκαν παραπανω εισητηρια κτλ" μου λενε ενα ξερο " το check in εκλεισε" λες και φταιω εγω.
panagos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δεν φταίς σε καμία περίπτωση εσύ. Δεν είπα κάτι τέτοιο... είπα απλά πως είσαι της ίδιας νοοτροπίας όπως αυτοί. Ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου. Γιατί το παίρνεις τόσο άσχημα απο τη στιγμή που μόνος σου το παραδέχεσαι; Οσο για τα ψεματα δεν ξερω αν παρακολουθεις αγαπητε τις ειδησεις να δεις ποσο κοσμο εχει χαντακωσει η ολυμπιακη! Ας μην χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη εταιρεία λοιπόν.. Σιγα μην ντραπω κιολας που πηγα στο αεροδρομιο και αντι να μου πουνε "ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα εκδοθηκαν παραπανω εισητηρια κτλ" μου λενε ενα ξερο " το check in εκλεισε" λες και φταιω εγω. Θέλεις να πεις πως αν στο έλεγαν ευγενικά... θα τους έλεγες δεν πειράζει;
Japan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 http://europa.eu/scadplus/leg/en/lvb/l24173.htm 250 euro λέει κι εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.