Προς το περιεχόμενο

tempratures

Puppet-Master

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικά έχω ακούσει από αρκετούς σε κάρτα γραφικών τέτοιες temp. Κυρίως σε sarphire κάρτες αν θυμάμαι σωστά. Αλλά εσύ άλλαξες ψύξη και έχεις τέτοια temp? Πριν αλλάξεις τι temp eixe?

Αρχικά μου φάνηκε κάπως. Αλλά το συνήθισα. Την 6800 έχω σε 128 kai MSI και σε idle έχω 50 σε game αντε 70.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

51 βαθμοι με μαματη ψυκτρα και αυτη την κ*λ*ζεστη εισαι πολυ κυριλε.

οι gpu mindtrapper βαρανε τετοιες θερμοκρασιες. δεν ειναι και για να τρελλαθεις

Βασικά έχω ακούσει από αρκετούς σε κάρτα γραφικών τέτοιες temp. Κυρίως σε sapphire κάρτες αν θυμάμαι σωστά.............

Kala pou to aneferes file Melissa_virus giati eixa frikarei blepontas thn Sapphire X1600Pro AGP na baraei 100-105oC... se katastash gaming kai 65-75oC idle. Alla kai pali dn to blepw kai poly logiko giati exw ry8misei to fan 100%....

:-?

Βασικά έχω ακούσει από αρκετούς σε κάρτα γραφικών τέτοιες temp. Κυρίως σε sarphire κάρτες αν θυμάμαι σωστά.

Φήμες...έχω Sapphire Radeon X850pro με stock ψύξη και έχω 40C idle και 70C full load.

Θερμοκρασία δωματίου αυτή τη στιγμή 33C+ με ανοιχτό παράθυρο λέμεεεε!

Φυσικά το fan δουλεύει απο 80%-100%...

Φήμες...έχω Sapphire Radeon X850pro με stock ψύξη και έχω 40C idle και 70C full load.

Θερμοκρασία δωματίου αυτή τη στιγμή 33C+ με ανοιχτό παράθυρο λέμεεεε!

Φυσικά το fan δουλεύει απο 80%-100%...

Mporei na nai kai fhmes alla h Sapphire X1600 Pro pianei 100oC se gaming me 100% to fan... me stock psyktra fysika... (kai air-condition :-P). Tespa, mporei na symbainei mono s' authn thn karta....

8elw na rwthsw loipon osous exoun auth tnh AGP karta an exoun toso ypshles 8ermokrasies... 'h' epesa sthn periptwsh.... :confused: :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...