Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για πάγιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια μικρή ερευνα για DSL και πήρα στην Hol και στον Οte τηλέφωνο για να ρωτήσω εαν στα πακέτα Hol Broadband pack 512 και στα Conn X πληρώνεις το πάγιο της γραμμής του Οτε. Μου απάντησαν ότι δεν πληρώνω τίποτα άλλο εκτός από αυτο που λέει το έκαστο πακετό! Επειδη δυσκολεύομαι να το πιστέψω, ίσχυει τελικά αυτό ή κατι μου διαφεύγει;

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι είναι σε αυτά τα πακέτα.

Αν μπεις σε σελίδες εταιριών και δεις να αναγράφεται κάτι για το Α.Ρ.Υ.Σ. αυτό είναι το πάγιο που λες. Αν σου γράφουν οτι συμπεριλαμβάνετε είσαι ΟΚ. Διαφορετικά να υπολογίζεις και αυτό.

Αν μπεις εδώ

http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=4639

θα δεις πιο κάτω οτι γράφει

Μηνιαία και Εφάπαξ Τέλη κυκλώματος ADSL

ή εδώ

http://www.ote-shop.gr/page_content.asp?wid=302&hop=h

+Τέλος ενεργοποίησης

Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι κάτι ψιλά γράμματα στο τέλος ;)

Οι προσφορές ισχύουν με την προϋπόθεση 6μηνης παραμονής στην υπηρεσία. Παρέχεται σταθερή τιμή για 12 μήνες στα μηνιαία τέλη της πρόσβασης ADSL και του OnDSL Home Αορίστου

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Δημοσ.

Ναι για όσο διαρκεί το πακέτο σου, δεν πληρώνεις τίποτα άλλο, εκτός από αυτά που έδωσες για το πακέτο… Συμπεριλαμβάνονται όλα μέσα σε αυτά που δίνεις για το πακέτο.

Δημοσ.

Επειδή είσαι και newfish από οτι βλέπω (αν και εγώ έμπειρος την πάτησα μερικώς ...) πρόσεχε γιατί σε άλλες εταιρίες παίρνεις τον μηχανισμό (router - modem και λοιπά) δώρο και σε άλλες το νοικιάζεις με σκοπό να επιστραφεί μόλις ληξει η σύμβαση.

Βλέπε HOL που είμαι και εγώ και είμαι σε ενοίκιο... :( :evil: ... αν και η ποιότητα του router είναι καλύτερη από πολλά δωρεάν που έχω δει...

Δημοσ.

1. Στα Προ-πληρωμενα πακετα συνδεσης, τα προ-πληρωνεις ολα, παγιο συνδεσης και παγιο γραμμης. Στις αλλες συνδεσεις που ειναι μηνιαια αυτα που πληρωνεις εκει χρεωνεσαι και παγιο της γραμμης...

2. τα routerakia της Vivodi ειναι ενα μαυρο χαλι, υπερθερμαινονται, κολλανε, σε πετανε εξω.... ΠΟΛΥ Καλα ειναι καποια που δεινει η Otenet τα Thomson Speedtouch!!! επισης καλα ειναι και τα Zyxel, Λιγο πιο ακριβα αλλα αστερια!!!

Δημοσ.

to pagio stis sindesis aoristou hronou to plirwnis xehwrista ston ote loipon e?

kai poso ine afto peripou gia mia sindesi 512 i 1024?

stis 6mines sindesis ktl pws paei to pragma??

(sigkekrimena gia vivodi endiaferomai)

Δημοσ.

Ευχαιστώ πολύ για τις απαντήσεις. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, όταν λεει

"Οι προσφορές ισχύουν με την προϋπόθεση 6μηνης παραμονής στην υπηρεσία. Παρέχεται σταθερή τιμή για 12 μήνες στα μηνιαία τέλη της πρόσβασης ADSL και του OnDSL Home Αορίστου."

Η ελάχιστη διάρκεια σύνδεσης είναι 6 μήνες, μπορώ μετα από αυτό το διάστημα να την διακόψω; Όταν την διακόψω θα πληρώνω πάγιο στον Οτε; Αν συνεχίσω, θα πληρώνω όσο πλήρωνα;

Δημοσ.
Ευχαιστώ πολύ για τις απαντήσεις. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα' date=' όταν λεει

"Οι προσφορές ισχύουν με την προϋπόθεση 6μηνης παραμονής στην υπηρεσία. Παρέχεται σταθερή τιμή για 12 μήνες στα μηνιαία τέλη της πρόσβασης ADSL και του OnDSL Home Αορίστου."

Η ελάχιστη διάρκεια σύνδεσης είναι 6 μήνες, μπορώ μετα από αυτό το διάστημα να την διακόψω; Όταν την διακόψω θα πληρώνω πάγιο στον Οτε; Αν συνεχίσω, θα πληρώνω όσο πλήρωνα;[/quote']

Η διατύπωση νομίζω είναι σαφής στο ότι δεσμεύεσαι για 6 μήνες, απλώς μπορείς να συνεχίσεις και μετά με τις ίδιες τιμές. Εσύ εξάλλου 6 μήνες δεν προπληρώνεις;

Θέλει προσοχή όμως στο να κάνεις διακοπή έγκαιρα, διότι μετά ίσως συνεχίσουν να σε φεσώνουν.

Δημοσ.
1. Στα Προ-πληρωμενα πακετα συνδεσης' date=' τα προ-πληρωνεις ολα, παγιο συνδεσης και παγιο γραμμης. Στις αλλες συνδεσεις που ειναι μηνιαια αυτα που πληρωνεις εκει χρεωνεσαι και παγιο της γραμμης...

2. τα routerakia της Vivodi ειναι ενα μαυρο χαλι, υπερθερμαινονται, κολλανε, σε πετανε εξω.... ΠΟΛΥ Καλα ειναι καποια που δεινει η Otenet τα Thomson Speedtouch!!! επισης καλα ειναι και τα Zyxel, Λιγο πιο ακριβα αλλα αστερια!!![/quote']

exw to 536i tis Thomson... basika den eixa megales apaitiseis, apla na einai router gia na exw firewall. to thema einai oti opote prospathw na kanw streaming video h radio (apo sigkekrimena sites) xanei to connection... (gia tin akrivia troei restart to router). kamia idea?

logw ths douleias mou prepei na katevazw video trainings sixna pikna, kai apoti vlepw tsampa plirono to dsl afou den mporw na kanw tin douleia gia tin opoia to pira...

sorry pou einai ligo asxeto to post, alla epeidh legate gia speedtouch upothetw oti tha exete gnosi epi tou thematos...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά πηρα το con x με 22.5e το μήνα στα 512 και προσεχώς στα 1024 (οταν κάνουν την αναβάθμιση). Ελπίζω να μην κάνουν ένα δεκαπενθήμερο για να την ενεργοποιήσουν όπως μου είπαν από τον ΟΤΕ.

Δημοσ.
1. Στα Προ-πληρωμενα πακετα συνδεσης' date=' τα προ-πληρωνεις ολα, παγιο συνδεσης και παγιο γραμμης. Στις αλλες συνδεσεις που ειναι μηνιαια αυτα που πληρωνεις εκει χρεωνεσαι και παγιο της γραμμης...

2. τα routerakia της Vivodi ειναι ενα μαυρο χαλι, υπερθερμαινονται, κολλανε, σε πετανε εξω.... ΠΟΛΥ Καλα ειναι καποια που δεινει η Otenet τα Thomson Speedtouch!!! επισης καλα ειναι και τα Zyxel, Λιγο πιο ακριβα αλλα αστερια!!![/quote']

Για το ασύρματο modem που δίνει η forthnet τι λέτε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...