Προς το περιεχόμενο

Logitech keyboard repeat problem...

Marcos_Aurilius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, αγοράστηκαν για την σχολή όπου δουλεύω μια ντουζίνα πληκτρολόγια Media Keyboard Elite της Logi.

Το πρόβλημα που παρατηρήθηκε από την πρώτη μέρα είναι αυτό, που αναφέρεται ως repeat problem σε διάφορα sites: σε τυχαίες στιγμές, το πάτημα ενός οποιουδήποτε πλήκτρου φαίνεται να προκαλεί κάποιο κόλλημα, με αποτέλεσμα, αντι για την λέξη γάτα, να γράφεται η λέξη γάτααααααααααααααα.

Απ'ότι φαίνεται, το προβλημα υφίσταται σε πολλά k/bs της Logi (ασύρματα και ενσύρματα), και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει βρει κάποιο workaround.

Για να προλάβω περιττά posts, ΔΕΝ είναι θέμα drivers.

Δημοσ.

Εγω το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν να κολλάει πληκτρολογιο και ποντίκι μόλις έμπενα στα windows.Δλδ το άφηνα να περιμένει λίγο και μετα τα χρησιμοποιούσα γιατί αλλιώς δε θα αποκρινόταν καμιά απ τις 2 συσκευες.

Το πρόβλημα λυθηκε αντικαθιστώντας το ποντίκι της logitech μ ενα microsoft που είχα.

Δημοσ.

Εχω το ίδιο πληκτρολόγιο αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο ακόμα. Να υποθέσω ότι έχεις τους τελευταίους drivers setpoint 3.01 αφού αποκλείεις τους drivers από το πρόβλημα.

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, από keyboard properties-speed έχεις μειώσει το repeat rate (εμένα είναι στο fast και δεν έχω πρόβλημα) και το repeat delay.

Μπορείς να κάνεις το ίδιο κι απ΄το bios.

Δημοσ.

USB είναι, και το πρόβλημα δεν οφείλεται στους drivers ή σε κάποιο s/w γενικότερα.

Είναι known bug στο ιντερνετ, και φαίνεται να πρόκειται για κατασκευαστικό πρόβλημα, μιας και δεν υπαρχει γενική λύση. Έχω διαβάσει για άνθρωπο που το έλυσε εγκαθιστώντας το IntelliType, για να πάρετε μια ιδέα...

Δημοσ.
Αν εχεις εγγυηση απλα στειλτο.
Λοιπόν, αγοράστηκαν για την σχολή όπου δουλεύω μια ντουζίνα πληκτρολόγια Media Keyboard Elite της Logi.

Αφ'ενός δεν είναι ένα, αλλά 12, αφ'ετέρου μένει το εργαστήριο χωρίς πληκτρολόγια και δεν είναι εύκολο να προμηθευτεί καινούρια λόγω των γνωστών προβλημάτων με τις πιστώσεις και τα κονδύλια... :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...