djapal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα πρόγραμμα που φτιάχνω. Αποφάσισα να φτιάξω έναν Greeklish 2 Greek converter που να υποστηρίζεται από βάση δεδομένων μια και τα άλλα προγραμματάκια που βρήκα δε με κάλυπταν. Βασικά θέλω να γράφω στα Cds μου τα τραγούδια με Ελληνικούς χαρακτήρες. Όποιος δε βαριέται και θέλει να βοηθήσει, ας μου στείλει μια winamp playlist (το αρχείο κειμένου με βολεύει πολύ) με greeklish ονόματα τραγουδιών για να τα προσθέσω στη βάση μου. Ευχαριστώ! Το email μου είναι [email protected]
Exiled2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Σε greeklish θες να είναι το ID3 tag ή το filename? Ή δεν παίζει ρόλο?
djapal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 το filename θέλω γιατί θα πάρω το όνομά του από το text του pls αρχείου της λίστας του winamp
djapal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 κάντε post και εδώ ή σε pm σαν text ρε παιδιά δε ζητάω πολλά!
Sta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Και τι σκοπεύεις να κάνεις με την playlist αν επιτρέπεται; Αφού μιλάμε για άπειρα τραγούδια ούτως ή άλλως.
djapal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 θα πάρω τις λέξεις σε greeklish και όσες δεν είναι ήδη μέσα στη βάση, θα μπουν για να υποστηρίζονται όλο και περισσότερες
djapal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 δε ζήτησα ολόκληρες δισκοθήκες μην παρεξηγηθώ. αλλά 10-20 άλμπουμς εσύ 10-20 ο άλλος, θα μαζευτούνε μια 100άρα και θα έχω υλικό προς επεξεργασία.
Sta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Σωστός, απλώς δεν ξέρω κατά πόσο είναι μάταιο, διότι υπάρχουν πολλές γραφές στα greeklish, ώστε να το κάνεις τόσο brute-force.
djapal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 σίγουρα, αλλά αυτό που έχω φτιάξει μέρι τώρα με έχει σώσει. Έχω σίγουρα χάσει πολύ χρόνο με το να βάζω λέξεις στη βάση, αλλά έχω κερδίσει πολύ περισσότερο από το να καθόμουν να μετονομάσω τα mp3s μου ένα ένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.