Προς το περιεχόμενο

Λίγη "βοήθεια"...

djapal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα πρόγραμμα που φτιάχνω.

Αποφάσισα να φτιάξω έναν Greeklish 2 Greek converter που να υποστηρίζεται από βάση δεδομένων μια και τα άλλα προγραμματάκια που βρήκα δε με κάλυπταν.

Βασικά θέλω να γράφω στα Cds μου τα τραγούδια με Ελληνικούς χαρακτήρες.

Όποιος δε βαριέται και θέλει να βοηθήσει, ας μου στείλει μια winamp playlist (το αρχείο κειμένου με βολεύει πολύ) με greeklish ονόματα τραγουδιών για να τα προσθέσω στη βάση μου.

Ευχαριστώ!

Το email μου είναι [email protected]

Δημοσ.

Και τι σκοπεύεις να κάνεις με την playlist αν επιτρέπεται; Αφού μιλάμε για άπειρα τραγούδια ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

θα πάρω τις λέξεις σε greeklish και όσες δεν είναι ήδη μέσα στη βάση, θα μπουν για να υποστηρίζονται όλο και περισσότερες

Δημοσ.

δε ζήτησα ολόκληρες δισκοθήκες μην παρεξηγηθώ. αλλά 10-20 άλμπουμς εσύ 10-20 ο άλλος, θα μαζευτούνε μια 100άρα και θα έχω υλικό προς επεξεργασία.

Δημοσ.

Σωστός, απλώς δεν ξέρω κατά πόσο είναι μάταιο, διότι υπάρχουν πολλές γραφές στα greeklish, ώστε να το κάνεις τόσο brute-force.

Δημοσ.

σίγουρα, αλλά αυτό που έχω φτιάξει μέρι τώρα με έχει σώσει. Έχω σίγουρα χάσει πολύ χρόνο με το να βάζω λέξεις στη βάση, αλλά έχω κερδίσει πολύ περισσότερο από το να καθόμουν να μετονομάσω τα mp3s μου ένα ένα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...