atvelos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 exo sto grafio win xp home sp2 kai paizi mia efarmogi pou trexi apo ton server tis etairias se dos kai sernetai. Prin to sp2 pigene arketa kala. Iparxi kati pou mpori na voithisi sto thema tis taxititas? Mou ipan apo tin etairia pou exi to programma oti mporoun na ginoun kapies ritmisis pou den iksere na mou pi gia na ftiksi ligo i taxitita.
Exiled2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το λέω επειδή το έχω δει να το κάνουν έτσι. Το πρόγραμμα είναι συντόμευση του τύπου \\server\dosprogram ή έχει φτιαχτεί αντιστοίχιση δίσκου ο φάκελος του προγράμματος και είναι τύπου f:\dosprogram ?
atvelos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 inai tis deuteris morfis f:\dosprogram
Exiled2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μπορείς να δεις στις διεργασίες που τρέχουν στο task manager όταν δουλεύεις το πρόγραμμα και σέρνετε μήπως υπάρχει μια διεργασία ntvdm.exe ή κάπως έτσι που χρησιμοποιεί το 100% της cpu?
atvelos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 iparxi tetoia diergasia ntvdm.exe pou otan douleui mou edikse xrisi 1.400k
Exiled2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Κοίτα την δίπλα στήλη από την χρήση μνήμης που λέει cpu. Αν το ποσοστό στην διαργασία ntvdm.exe είναι σχεδόν 100%, η λύση είναι ένα προγραμματάκι που λέγετε tame http://www.tamedos.com/downloads/downloads.htm . Το έχω δοκιμάσει, λύνει αυτό το πρόβλημα αλλά να είσαι λίγο επιφυλακτικός γιατί αν η εφαρμογή σου δουλεύει με πολλούς χρήστες πχ. το eurofasma που δοκίμασα εγώ, μπορεί να σου παρουσιάσει πρόβλημα(μπορεί απλά να έτυχε σε μένα, δεν έκανα 2η δοκιμή αλλού). Αν αυτό λύσει το πρόβλημα σου και τρέχεις εφαρμογή παρόμοια παρακαλώ πόσταρε ξανά να πεις ότι δουλεύει να το ξέρω κι εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.