vaggelisf Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Έχω σκοπό να αγοράσω dvd player και ενα dvd recorder για τον υπολογιστή μου. Το pc μου ειναι αρκετα παλιο (7+ χρονών) εχει win98, "τρέχει" στα 400 ΜHz και εχει μνημη 192 ΜΒ. Το ερωτημα που θέτω είναι θα λειτουργήσουν ομαλά οι μονάδες που θέλω να βάλω στο συστημα που διαθέτω; ΔΕΝ θα βλέπω ταινίες ούτε παιχνίδια παίζω, το μόνο που θέλω ειναι να αντιγράφω δεδομένα και κάποια ήδη αντιγεγραμμένα dvd που έχουν ταινίες.
blackstar Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 to omala eiani sxetiko, 3exna iso arxeia megalitera apo 4g, episis apo oti 8imame ta win diabazoun ta dvd ala ston explorer 8a deis mono 1,99 h ena audio cd asxeta an ola 8a pezoun sosta(toylaxiston se emena pezan).
vaggelisf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Το πήρα το dvd recorder και ανακαλυψα οτι υπάρχει προβλημα με τα multisessions δισκακια...
blackstar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 win98 + dvd-rw + multisession = kakos sindiasmos, bale toylaxiston win2k, h apofeyge ta multisession, mias kai pleon den exoun ka8ooy noihma .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.