Rossen Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Καλος σας βρηκα insomaniacs θα ηθελα να μου λυσετε ενα προβλημα που με απασχολει Εχω μητρικη που υποστηριζει μονο σατα1 και θελω να παρω ενα σκληρο που υποστηριζει σατα2. Βασικα θελω να παρω εναν 250g σατα1 αλλα αν αναγνωριζει η motherboard μου σατα2 λεω να αγορασω σατα2(για μελλοντικα που παρω motherboard με σατα2)εστω και αν αυτος μου τρεχει με ταχυτητα σατα1. Τι λετε να κανω...? σατα2 σε motherboard σατα1 η... σατα1 σε motherboard σατα1(Σε κανα 6μηνο λεω να κανω αναβαθμιση οποτε δεν με συμφαιρει πολυ αυτη η επιλογη) Ευχαριστω
billpeppas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μια χαρά θα παίζει και ο SATA 2. Όσο για τις "μελλοντικές" ανησυχίες σου...δεν έχουν τόπο.
felikas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Κατ' αρχην καλώς ήρθες! Η απάντηση, προφανής. Πάρε SATA2. Θα σου τρέχει σε σατα1 (απειροελάχιστες κ μονάχα στη θεωρία οι διαφορές τους...) κ θα το έχεις κ για το μέλλον!
Rossen Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια Αν και το ειχα ξανακουσει οτι δεν θα εχω προβλημα ειπα να σας συμβουλευτω και εσας Ευρα ειναι αυτα... Ευχαριστω και παλι
Rossen Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια Αν και το ειχα ξανακουσει οτι δεν θα εχω προβλημα ειπα να σας συμβουλευτω και εσας Ευρα ειναι αυτα... Ευχαριστω και παλι
pcos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 kai ego SATA2 exo parei kai as exo M/B me SATA1. To 8ema einai oti isos xreiastei na valeis kapoio tzamperaki piso ston SATA2 gia na pe3ei me tin M/B. An ipar3ei tetoio provlima postare.
Melissa_virus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Εγώ πάντως έχω μια άσκημη εμπειρία με sata 2 που αγόρασα μόλις πριν 5 μέρες... Ίσως απλά να είναι ελαττωματικός. Ή απλά να έχει πρόβλημα το motherboard μου. Αλλά σου προτείνω να πάρεις sata 2. Ναι έχει jumper πίσω που τον προσομοιώνει σε sata 1. Από την αρχή ήταν εκεί τοποθετημένο… Όταν τον πάρεις θα δεις την εικόνα που έχει πάνω ο δίσκος…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.