antreaslam Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 anoigw ton ypologisth (ths doyleias moy shmeiwteon,opoy den katebazw TIPOTA apo to internet)! moy zhtaei to password moy,k molis to dinw,moy leei oti entwpise problhma sto explorer.exe,kai oti 8a xreiastei epanekkinhsh.patwntas th monadikh epilogh poy dinei (cancel) ayto to para8yro,h o8onh paramenei adeia,de deixnei kanena eikonidio toy desktop moy,kai h monh moy epilogh,einai na pathsw alt+ctr+del gia restart. exw kanei 5 restart,kai pali ayto kanei,enw k se safe mode,to idio! kserei kaneis ti mporei na einai,k pws mporei na antimetwpistei?
antreaslam Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 κατι μου ειπε ο τεχνικος για προβλημα χοντρο,λογω του οτι εχω windows 2000 k sp1,και οτι θα χρειαστει σεταρισμα απο πανω.μου ειπε οτι δε θα χασω δεδομενα....αλλα τον φοβαμαι!!!
alpa Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Φίλε antreaslam, Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Windows XP ? Μνήμη? antivirus ? SP2? Εγκατέστησες νέο hardware? Δοκίμασε να μπεις σε safe mode με F8 για να δεις αν σου βγάζει ξανά το πρόβλημα αυτό. Επίσης δοκίμασε να κάνεις ένα σκανάρισμα για ιούς . Άλλη πιθανή αιτία μπορεί να είναι ελαττωματική μνήμη (δοκίμασε Memtest). Τέλος αν κανένα από τα παραπάνω δεν δουλέψει κάνε ένα windows repair με το δισκάκι των windows.
antreaslam Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 για windows ξερω οτι ειναι 2000.μνημη δεν ξερω(καθοτι της δουλειας). service pack,εχει το 1 απο οτι μου ειπε ο τεχνικος. antivirus,νομιζω mcafee. μπηκα σε safe mode,αλλα το ξαναεβγαλε το προβλημα...
alpa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Κατέβασε το τελευταίο service pack για τα Windows 2000 (νομίζω Service Pack 3) και δοκίμασε να το εγκαταστήσεις από Safe Mode. Συνήθως αυτό λύνει πολλά προβλήματα δεδομένου ότι επαναγκαθιστά νέες εκδόσεις αρχείων συστήματος. Τώρα αν δεν μπορείς να φτάσεις σε αυτό το σημείο φοβάμαι πως θα πρέπει να κάνεις repair με το CD των Windows. Επίσης ένα σκανάρισμα στο δίσκο για κάποιο ιό θα βοηθούσε.
kattistt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Ειναι προβλημα των Windows... Δυστυχως θα χρειαστει να στησεις ξανα τα windows απο πανω χωρις format, αν στηθουν απο πανω δεν θα χασεις τα αρχεια σου (δοκιμασμενο). δεν σου συστηνω να κανεις repair των windows διοτι σπανια πιανει, εννοω να σπανια δουλεουν σωστα τα windows μετα
hasodikis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 για καλό και για κακό βάλε και κανα live cd linux (ΠΧ MEPIS) ωστε να περάσεις τα αρχεία που θες σε κανα Usb flash disk....... αυτα τα «δε θα χασεις τα αρχεια σου (δοκιμασμενο)» μην τα πιστευεις ποτε καθώς ποτε δεν ξερεις τι θα παει στραβα σε περιπτώσεις σαν τη δικια σου. βαλε ενα ena live cd μπούταρε από εκεί, ανoiξε από τη διαχείρηση δίσκων το δίσκο του pc KAI AN OI FAKELOI SOY ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΣΕ USB. αν οι τιτλοι τους είναι στα ελληνικά τότε θα έχεις προβ με live cd mepis.....επελεξε καποιο που να υποστηρίζει ελληνικά από το cd.....πχ Knoppel ayta ta oliga Hasodikis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.