Προς το περιεχόμενο

για 2 οθόνες

NeoDaredevil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 οθόνες κατάφερα να τις συνδέσω στο PC μου και τις 2. Υπαρχει δυνατότητα ι μία οθόνη να δείχνει κάτι κι άλλη κάτι άλλο; π.χ. Ανοίγω 2 παράθυρα για Lineage θέλω αν γίνεται να δείχνει η μία οθόνη το ένα παράθυρο κι άλλη το άλλο; Μπορεί να βοιθήσει κανείς; Ευχαριστώ:-D

Δημοσ.

Φυσικα και γινεται.. εγω δουλευω ετσι εδω και 1.5 χρονο και σε Λινουξ και σε WindowZ..

Στα τελευταια θα πας στο Display Properties>Settings και θα επιλεξεις το Extend my Windows Desktop onto this monitor.. Μαλιστα μπορεις επανω στο πλαισιο να επιλεξεις ποια θες να ειναι δεξια και ποια αριστερα.. σερνοντας την μια ή την αλλη..

Δημοσ.

Oxi den trwei tipota.. τουλαχιστον εγω δεν εχω δει διαφορα.. το εχω κανει είτε με δυο διαφορετικές κάρτες είτε με μια που εχει μια vga και μια dvi εξοδο..

Δημοσ.

Η κυριότερη λειτουργια των 2 οθονών έιναι ή μία να είναι προέκταση της άλλης,( δηλαδή να δειχνουν κάτι διαφορετικό),

Έγώ που έχω διπλή οθόνη δεν βλέπω διαφορά στην ταύχήτητα των Windows, Βέβαια χάνεις σε έπιδόσεις γραφικών και η GPU ή VPU ζεσταίνεται περισσότερο! Η Ati 9550 256MB μου τα πάει μια χαρα με τις δύο οθόνες με αναλύσεις 1600χ1200 και 1280x1024 αντίστιχα για κάθε όθόνη, μπορώ να την αυξήσω ακόμα περισσότερο αν αλλάξω οθόνες!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

autin exo.

to tsoytsoynaki tis allis o8onis poy 8a to valo omos?

prepei na paro kalodio gia na to valo sto stroggylo tis kartas ?

palia ap tin karta moy eixa eikona se tv...

(i foto einai ligo xalia, alla ekei kato exei skotinia)

post-945-129062936399_thumb.jpg

Δημοσ.

to ekana paidia. pira to antaptoraki apo multirama se piasokoliki timi 11e

k meta to vrika se allo katastima me 3,40.

(8a to pao piso na doyme kata poso isxiei i epistrofi xrimaton) (sto 8ema mas..)

to provlima einai oti oraia metaferetai i eikona sti deuteri k dialego poia 8elo na einai primary alla anoigo px tin tv p 8elo na tin exo stin alli o8oni k otan anoijo mia alli efarmogi.. px to word paei stin o8oni p paizei tv.. opote poio to ofelos? opos to doyleuo dld i mia exei ta eikonidia ola.. ti mpara k stin alli trexoyn ta programmata.. tv word winamp px...

ego 8elw na trexei sti mia px i tv k stin alli na doyleuo oti 8elw ego..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...