DaEmOnIcUs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Είμαι σχετικά νεος στο χώρο του linux και θέλω να μου πείτε αν με το VmWare ή κάποια παρόμοια προγράμματα θα μπορώ να παίξω ικανοποιητικά κάποια games(ενοείται πως δεν περιμένω να παιξω και το F.E.A.R).Όποιος έχει δοκιάσει ας μου πεί ενδεικτικά εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Στο VMWare έχω εγκαταστήσει Windows 98 και έχω παίξει επιτυχώς τα Age of Empires II και Quake 2. Λόγω του ότι το συγκεκριμμένο πρόγραμμα χρησιμοποιεί τυπικό προσαρμογέα γραφικών λογικό είναι να μην μπορείς να παίξεις απαιτητικά παιχνίδια. Επιπλέον αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι η μνήμη του εικονικού μηχανήματος που θα ορίσεις θα δεσμευτεί από φυσική σου (αν δεν έχεις αρκετή.........άστο καλύτερα), το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον επεξεργαστή.. Ααα, κάτι τελευταίο.. Οπλίσου με αρκετή υπομονή γιατί αν θέλεις να κάνεις εγκατάσταση κάποιου μεγάλου παιχνιδιού κατευθείαν από το cd rom (κ οχι από ένα image file) πρέπει να περιμένεις....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.