DrDeath Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Ας είναι καλά ο djks που μου πούλησε καρτα και τώρα είμαι κομπλε.
memoslar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Ας είναι καλά ο djks που μου πούλησε καρτα και τώρα είμαι κομπλε. Geia sou file.Psaxno na bro karta grafikon gia to acer 1513.Mipos mporeis na me boithiseis na bro kamia akrh giati eida sto forum oti brikes...
DrDeath Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 pm ton djks kai 8a se voh8hsei logika
memoslar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Η κάρτα είναι agp λογικά αφού το "ξεκοίλιασα" και βγαίνει ξεχωριστά.Από ότι έμαθα η κάρτα κοστίζει 45 + ΦΠΑ και θέλουν 105 ακόμα για πέρασμα. Αλλά δέν πουλάνε ξεχωριστα την κάρτα πρέπει να παει στο service. Φιλε να σε ρωτήσω... ποιός σου είπε οτι η καρτα έχει 45 + Φπα ; Που ρώτησες ; Δε γίνεται να με βοηθήσεις λίγο περισσότερο γιατί έκανα pm στον djks και μου ζητά να του στείλω φωτογραφίες από την κάρτα γιατί μάλλον δεν τη θυμάται.... Αυτός που τη βρήκε έχει μαγαζί???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.