chek2fire Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 παιδια υπαρχει κανα συγχρονο game για linux?δηλαδη λεω για 3d και αν ναι πιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven3x7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Quake 4, Doom3, UT2004, Nexus(auto einai kai free), Enemy Territory(free και αυτο), Neverwinter Nights(ολο και καπια θα ξεχναω και υπαρχουν και αρκετα ακομα αξιολογα free παιχνιδια) . Akomh h LGP βγαζει port για λινoυξ(X2:The Threat, Cold War). Τελως μεσω Wine kai Cedega παιζουν πολλα επιπλεων games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manitaroulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 vmware+vmware tools kai paizeis TA PANTA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_crete Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 me vmware paizei ta .exe diladi?? Alliws pos ginete? Mipos ginete na paixw Steam!???! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexadecimal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δες εδω και εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 δεν θα σου προτείνω τρισδιάστατο, αλλά ένα παιχνιδάκι που θα σε κρατήσει αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή σου... wesnoth... είναι δυσδιάστατο, χωρίς πολλά στον ήχο, αλλά έχει απίστευτο gameplay και σενάρια. μπορείς να παίξεις κ δικτυακά με τους φίλους σου. ριξτο μια ματιά, εμένα μου άρεσε... αλλά είμαι λίγο της παλιάς σχολής στα παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Εμένα μου αρέσει πού το Neverball και to Neverputt. Και να μην ξεχνάμε το Tavli3d του φίλου biocrasher. http://tavli3d.sourceforge.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 to tux race kapws etsi ine ola ta leytaaaaaaaaaaaaaa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_crete Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 eida peirazei p dn ktlva xristo?? Τo vmware einai kati san to vitrual pc tis microsoft?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.