wert Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δεν θέλει το άτιμο να πάρει μπρός με τίποτα. Είχα πάρει τα κομάτια και σήμερα που η forthnet μας έγραψε στα παλαιά της υποδήματα και δεν είχα ίντερνετ βρήκα την ευκαιρία να καθήσω να το δέσω. Αποτελείται από Drive: NEC DVD+/-R/RW ND-4571 Δίσκος: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3320620AS 320GB 16MB SATA2 Τροφοδοτικό: HEROICHI WIN POWER 550W RETAIL Μητρική :ASUS A8N-SLI SE Κάρτα γραφικών: ASUS EAX1600PRO/TD 256MB PCI-E DVI TV-OUT RETAIL Επεξεργαστής: AMD ATHLON 64 X2 4600+ DUAL CORE Κουτί: COOLERMASTER CM STACKER Για μνήμες έβαλα δύο παλιές γιατί δεν μου έχουν έρθει ακόμα αυτές που παράγγειλα. Αλλά όπως και νά'χει δεν θα έπρεπε να πάρουν έστω μισή στροφή οι ανεμιστήρες; Ούτε αυτό δεν έγινε λες και δεν παίρνει ρεύμα. Εβγαλα από άλλο μου PC που δούλευε κανονικά το τροφοδοτικό μήπως και έφταιγε αυτό αλλά πάλι τα ίδια. Το πράσινο led πάνω στην μητρική αναβοσβήνει. Έτσι πρέπει να κάνει; Και στα δύο μου PC που έχω παραμένει σταθερά αναμένο. Αυτό γιατί κάνει έτσι; Είναι η μοναδική παρουσία ρεύματος όπως βλέπω. Να φταίει το κουμπάκι του κουτιού; Τα άσχημο είναι ότι δεν παίρνει μπροστά για να κάνει τουλάχιστον κάνα μπιπ μπίπ μπας και καταλάβω τι φταίει. Τα έβγαλα όλα από πάνω άφησα τη μητρική μόνη της και πάλι τίποτα. Στέρεψα από ιδέες. Αν βραχυκυκλώσω με ένα κατσαβίδι το σημείο που κάνει σύνδεση το κουμπί για power on θα έχει κάνα πρόβλημα; Τουλάχιστον να καταλάβω τι ίσως φταίει :oops: Αυτά. Και αν δεήση η κυρά forthnet φέτος τα λέμε πάλι. Ρίχτε εσέις εντωμεταξύ καμιά ιδέα.
THUKIS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 braxykiklose tis akres me ena katsabidi . mhn fobasai tipota . dokimase enatrofodotiko (mallon ayto prepei na einai) . epishs bgale thn nhtrikh apo to koyti kai dokimase thn panw ston aera ama anapsei mono me to trofodotiko syndemeno panw (oyte mnhmh oyte karta grafikwn . meta dokimase mono me karta grafikvn. thn mhtrikh balthn se ena xatorkoyti apo syskeyasia .
takistmr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 To led στις μητρικές της asus δηλώνουν την κατάσταση λειτουργίας της μνήμης RAM. Σίγουρα το πρόβλημα οφείλεται στις μνήμες που έβαλες γιατί οι μητρικές της asus συμπεριφέρονται περίεργα με τις μνήμες. Καλό θα ήταν να μην πολυ-πειραματίζεσαι με την asus διότι είναι περίεργα "ζώα". Το λέω από προσωπική πείρα σε πάνω από 100 μητρικές της asus.
tsakonas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Πωπω τι ευκολες απαντησεις...................αφου λεει οτι αλλαξε τροφοδοτικο!!! Για την συμπεριφορα της Asus ας μην το σχολιασω. το οτι αναβοσβηνει το λαβακι στη μητρικη σου λεει πολλα.Δες στο σαιτ της Asus για εξηγηση.Εαν τρεμοπεζει το λαμπακι σιγουρα κατι βραχυκυκλωνει επανω η καποιο καλωδιο εχει μπει αναποδα(σε μενα ακριβως το ιδιο σημαινε οτι το onboard USB2.0 απο το kουτι ηταν αναποδα ενωμενο).Εαν eφταιγαν οι μνημες θα ξεκινουσε το pc και θα σφυριζε χαρακτηριστικα.Aφου δεν ανοιγει καθολου και δοκιμασες και 2 τροφοδοτικα δοκιμασε και ενα 3ο!!!! Το 4πινο τροφοδοσιας διπλα απτον επεξεργαστη το εβαλες φανταζομαι ε?Γιατι χωρις αυτο δεν ανοιγει.
ee3509 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 δοκιμή τη μητρική σε χαρτόνι, περιμένουμε νεότερα
raven3x7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Εγω θα ελεγα επιπλεω να αποσυνδεσεις ολες τις μη απαραιτητες συσκευες πρωτα(USB θυρες του κουτιου, DVD, Σκληροι Δισκοι, κτλ). Δες αν ξεκιναει. Αν ναι σιγα σιγα βαλε ενα ενα τα εξαρτηματα να βρεις το προβλημα. Σιγουρεψου οτι εχεις βαλει ολα τα καλωδια σωστα(ελεξε με το manual ενα, ενα) Δεν νομιζω οτι φταιει το τροφοδοτικο αφου το οτι αναβει το λαμπακι κατα 90% σημαινει οτι παιρνει ρευμα. Πολυ πιθανο επισης να μην εχεις συνδεση το καλωδιο εκκινησης σωστα. Telow sto manual πρεπει ναεξηγει τη σημαινουν τα Led codes.
wert Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δοκιμή στο χαρτόνι μάλλον έμεινε να κάνω. Όσο για συσκευές τις έβγαλα όπως είπα όλες αλλά μάταια. Εβγαλα και τις μνήμες τελείος και πάλι τα ίδια. Δεν ξεκινάει τίποτα. Το 4πινο τροφοδοσιας διπλα απτον επεξεργαστη το εβαλες φανταζομαι ε?Γιατι χωρις αυτο δεν ανοιγει. Μακάρι να το είχα ξεχάσει. Να δούμε τώρα πότε θα ευκαιρίσω να κάνω δοκιμές πάλι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά....
wert Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Άναψε !!!!!! Δεν φταίω εγώ αλλά μια βίδα που όμως έβαλα εγώ Στο manual λοιπόν της μητρικής έλεγε να βάλουμε με προσοχή σωστά τη μητρική και να βιδώσω και τις εννιά βίδες που θα την συγκρατούν. Όμως στο κάτω μέρος αριστερά είχε δύο τρύπες για βίδες παρότι στο manual έδειχνε μία. Αφού ταίριαζαν και οι δύο λοιπόν εγώ έβαλα και στα δύο σημεία βίδες. Και εκεί ήταν το λάθος. Σήμερα λοιπόν αφού κατέβασα νέες ιδέες η πρώτη μου δουλειά ήταν αφαιρέσω την παραπανήσια βίδα. Και αυτό ήταν όλο. Όλα πήγαν καλά και το έχω ήδη φορτώσει με τα windows. Μια μικρή βιδούλα με έσκασε και με ταλαιπώρησε μια ολόκληρη μέρα και άκρη δεν έβγαλα. Ευτηχός που η σημερινή μέρα ήταν μια χαρά και λύθηκε το πρόβλημα εντός δευτερολέπτων. Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Blackman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Κατσε δλδ βραχυκυκλωνε με μια βιδα? λογικό...ήταν θέμα γείωσης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.