Bougas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 παω να γραψω ενα δισκακι audio,και κολαει στο 5%. δεν βγαζει σφαλμα,αλλα δεν συνεχιζει την εγραφη. παταω ακυρο και κολαει το συστημα.(σπανιο φαινομενο για windows!). κανω επανεκινηση,και δεν μου διαβαζει CD γραμμενα και αγραφα.τα DVD τα διαβαζει κανονικα. εκανα καθε δυνατη προσπαθεια να το διορθωσω,αλλα τιποτα. παω για καινουριο ρεκορντερ μαλλον ε?
tolis_01 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Με τι πρόγραμμα το γράφεις? Έχω ακούσει πολλά προβλήματα για audio cd και nero 7. Αν το γράφεις με αυτό δοκίμασε κάποιο άλλο πρόγραμμα.
Bougas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Έχω ακούσει πολλά προβλήματα για audio cd και nero 7 ναι,απο εγραφη audio cd + nero 7.0.2.3 ξεκινησε το προβλημα,και απο κεινη την ωρα δεν διαβαζει CD-R.(οχι το προγραμμα,αλλα γενικα ο υπολογιστης μου δεν τα διαβαζει). εκανα και ενα Firmware update,αλλα τιποτα.
@topos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Με τι πρόγραμμα το γράφεις? Έχω ακούσει πολλά προβλήματα για audio cd και nero 7. Αν το γράφεις με αυτό δοκίμασε κάποιο άλλο πρόγραμμα. Τι ακριβως εχετε ακουσει αδερφισ για το 7αρι Nero?
tsakonas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 ναι' date='απο εγραφη audio cd + nero 7.0.2.3 ξεκινησε το προβλημα,και απο κεινη την ωρα δεν διαβαζει CD-R.(οχι το προγραμμα,αλλα γενικα ο υπολογιστης μου δεν τα διαβαζει). εκανα και ενα Firmware update,αλλα τιποτα.[/quote'] dokimases me kapoio allo programma?roxio px? i teleftea ekdosi tou nero einai 7.5.kati..dokimase me afthn.... pantws egw me to nero 7 pote den eixa provlima(ektos audio cd pou ta kanw me alla ).
Bougas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 dokimases me kapoio allo programma?roxio px? i teleftea ekdosi tou nero einai 7.5.kati..dokimase me afthn.... pantws egw me to nero 7 pote den eixa provlima(ektos audio cd pou ta kanw me alla ). ΔΕΝ διαβαζει CD. δεν εχει να κανει με προγραμμα.γενικα δεν διαβαζει CD.το βαζεις στο drive και δεν το φορτωνει.
Bougas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 πηρα πριν λιγο ενα NEC Labelscript,και κανει το αντιστροφο. διαβαζει CD,και δεν διαβαζει DVD. τι παιζει ρε μαγκες?
tolis_01 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Το έχω πάθει και εγώ αυτό με το nec4550 που είχα πάρει και ήταν χαλασμένο. Το πήγα πίσω και μου το άλλαξαν. Το ότι διαβάζει μόνο CD οφείλεται στο ότι τα DVD-Recorders έχουν διαφορετικό laser για να διαβάζουν cd και άλλο για dvd. Tώρα στην περιπτωσή σου δεν μπορείς να είσαι σίγουρος γιατί και το προηγούμενο είχε πρόβλημα και μπορεί να είναι φταίξιμο των windows. Δοκιμασέ το σε άλλο υπολογιστή ή βάλε ένα linux live cd στον δικό σου (σε άλλο παλιό drive που να δουλεύει) και δοκίμασε να γράψεις dvd με το nec.
Bougas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 το γνωριζω για τα διαφορετικα λειζερ,και γενικα την κατασκευη τους. τα δοκιμασα και τα 2,στον αλλο μου υπολογιστη,και παλι δεν παιζανε. στο Asus,παιζει DVD,και δεν παιζει CD. Στο NEC,παιζει CD,και δεν παιζει DVD. Καλωδια IDE αλλαξα,παλι τα ιδια.εκανα οτι ηταν δυνατο. μαλλον τα πρωτο τ'απαιξε,και το δευτερο θα ηταν χαλασμενο. ΥΓ.πληροφοριακα,ειναι το 4ο Asus οπτικο μεσο που μου χαλαει,μετα απο 3 DVD-Roms.(δεν τα παει και πολυ καλα μαλλον,στον συγκεκριμενο τομεα η Asus).
tolis_01 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 μαλλον τα πρωτο τ'απαιξε' date='και το δευτερο θα ηταν χαλασμενο. ΥΓ.πληροφοριακα,ειναι το 4ο Asus οπτικο μεσο που μου χαλαει,μετα απο 3 DVD-Roms.(δεν τα παει και πολυ καλα μαλλον,στον συγκεκριμενο τομεα η Asus).[/quote'] Ναι, μάλλον έτσι θα ναι. Οπότε πίσω εκεί που το πήρες για αλλαγή. Υ.Γ. Όλα τα dvd-roms (όχι recorders) που έχω πάρει (asus και lg) μετά από κανα τετράμηνο δεν διαβάζουν αντιγραφές.
Bougas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ολα καλως.τελικα το προβλημα το ειχαν τα 2 recorders. εκανα αντικατασταση απο πλαισιο,και πηρα pioneer DVR-111D. το τοπικ,μπορει να κλειδωθει.ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.