panastasios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Τώρα την πιο ακατάλληλη στιγμή αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τον Firefox. Ενώ μου προσφέρει την επιλογή Αντιγραφή τελικά δεν λειτουργεί και δεν μπορώ να επικολλήσω τίποτα (εικόνα και κείμενο) στο Word. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει σας παρακαλώ να λύσω το πρόβλημα;
greeneye Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 bale ton 1.5.0.6 An sinexizei tote,apla girnas sti selida pou hsoun,thn emfanizis,den patas tipota,girnas sto word patas paste kai pianei. Symbainei kamia fora kai se mena
Dark-Shadow Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Me ena reinstall tou mozilla firefox tha eise perfect kane kai oti sou leei o patriotis!!! Update!!! offtopic: patrioti pls an mporeis mpes msn!!!
Vagos_46 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 επι της ευκαιριας και για να μην ανοιξω νεο θεμα θα ηθελα κι εγω τη βοηθεια σας σχετικα με τον firefox!! μου παρουσιασε ξαφνικα το εξης προβλημα!! δεν μπορω να κανω bookmark καμια σελιδα! παταω προσθηκη στους σελιδοδεικτες και τιποτα! εβαλα και την νεα εκδοση 1.5.0.6 και παλι τα ιδια, μαλιστα μου βγαζει και τους παλιους σελιδοδεικτες και τα θεματα και τις επεκτασεις που ειχα!! μπορω να κανω κατι ωστε οταν εγκαθιστω τον firefox να ειναι σαν να το εγκαθιστω για πρωτη φορα??? ευχαριστω
x_vagos_x Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 den ksero vinonomate vago an ginete afto alla giati den dokimazis na diagrapsis kai ton fakelo toy mozilla firefox apo ta program files? Kane to kai perimenoume apotelesmata...
manitaroulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Mh To Kaneis An De Kaneis Prwta Uninstal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagos_46 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 den ksero vinonomate vago an ginete afto alla giati den dokimazis na diagrapsis kai ton fakelo toy mozilla firefox apo ta program files? Kane to kai perimenoume apotelesmata... εννοειται φιλε μου οτι διαγραφω και τον φακελο απο τα program files οταν κανω uninstall και παλι το ιδιο μου κανει!!
s0st0s Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 prepei na iparxei epilogi otan ginetai install tou firefox an thelei o xristis na psaksei to programma gia bookmarks, history, passwords, cookies, preferences etc...an epilekseis na min psaxei logika i egatastasi tha einai kathari..prepei episis na iparxei antistoixi epilogi kata to uninstall (an epithimei o xristis na diagrafoun bookmarks, history, passwords etc) alla den eimai vevaios gia afto...
fmnstr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 επι της ευκαιριας και για να μην ανοιξω νεο θεμα θα ηθελα κι εγω τη βοηθεια σας σχετικα με τον firefox!! μου παρουσιασε ξαφνικα το εξης προβλημα!! δεν μπορω να κανω bookmark καμια σελιδα! παταω προσθηκη στους σελιδοδεικτες και τιποτα! εβαλα και την νεα εκδοση 1.5.0.6 και παλι τα ιδια, μαλιστα μου βγαζει και τους παλιους σελιδοδεικτες και τα θεματα και τις επεκτασεις που ειχα!! μπορω να κανω κατι ωστε οταν εγκαθιστω τον firefox να ειναι σαν να το εγκαθιστω για πρωτη φορα??? ευχαριστω για να πετυχεις αυτο που θες τρεξε απο το run: firefox.exe -ProfileManager κ φτιαχνοντας καινουριο profile ειναι σαν clean install κ καλυτερο..βεβαια ολα τα settings, extensions κλπ πρεπει να ξαναπεραστουν στο καινουριο profile.. Περισσοτερα info για firefox profiles: http://www.mozilla.org/support/firefox/profile
Vagos_46 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 ο.κ το εκανα τελικα μεσω του safe mode!! με ρωτησε αν θελω να γυρισει ολες τις τιμες του firefox στο default!! παντως για να κανω και μια παρατηρηση χρησιμοποιωντας τον opera αυτες τις μερες διαπιστωσα οτι ειναι πιο γρηγορος!! anyway thanks for the help!! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.