konnak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Οι εικόνες της εν λόγω σελίδας δεν εμφανίζονται (εκτός από δυο-τρεις). Εμφανίζονται σαν broken links. Προσωρινά, έχω επιτρέψει τα cookies που προσπαθεί να φορτώσει, έχω απενεργοποιήσει και τον pop-up blocker, αλλά και πάλι τίποτα. Έχει κανείς με firefox το ίδιο πρόβλημα; Πάντως, από IE και Opera φαίνεται κανονικά η σελίδα.
mxpert Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 εγώ !!! ακριβώς τα ίδια προβλήματα και να πω την αλήθεια θεωρούσα ότι ήταν δικό τους πρόβλημα διότι γενικά τον τελευταίο καιρό, η σελίδα τους δεν είναι στα "καλύτερα" της... γενικά αργεί πολύ να φορτώσει (ακόμα και χωρίς τις διαφημίσεις) ....έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει ???
SCidER Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 kai dw to idio provlima .. daxisiga to provlima tha peis.. alla einai ligaki eknevristiko
ziggystardust Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 k mena paides.. twra mpika.. gia na dw k na pw gw th gnwmh mou.. alla ntaks' siga to sportime.. exei ki alles selides gia athlitika..
Eusebius Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/osfp/djordjevic_levadeiakos.jpg Φταίει η διπλή κάθετος μετά το images. Τους είχε γράψει ένας φίλος μου πριν καιρό, αλλά φαίνεται ότι δεν ασχολούνται...
konnak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μα οι άλλοι browsers δεν έχουν πρόβλημα... Anyway, εγώ έκανα αναφορά της σελίδας (Βοήθεια > Αναφορά προβληματικής σελίδας...). Αν θέλετε κάνετε το ίδιο μήπως στην επόμενη έκδοση διορθώσουν το parse τέτοιων link.
dtkos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αν το ανοίξεις σε ΙΕ ΤΑΒ το δείχνει κανονικά;
spargy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Και όμως.. σε ΙΕ ΤΑΒ κανένα πρόβλημα.. τι να πει κανείς..
konnak Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Όπως είπα, και σε ΙΕ και σε Opera μια χαρά. Υπάρχει κανένας χρήστης Firefox που να την βλέπει κανονικά;
manitaroulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Kala me tasa hits kai tetoio traffic kanoun toso tragika lathi?
everfrost Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Όπως είπε ο Eusebius το πρόβλημα είναι στον τρόπο που έχουν βάλει τα links των thumbnail.Αν πάτε εδώ για παράδειγμα θα δείτε ότι στη πρώτη φωτογραφία η οποία δεν φαίνεται,το link της είναι: /images/\podosfairo\europe/europe_palmos_logo.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.