Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AKRIVOS...An elekseis to IP sou to pithanotero einai na einai tis morfis xxxxx.ntua.gr ara xrisimopoieis to diktyo tou NTUA ki oxi tis HOL... ;-) To ksero apo filo mou me pOTEnet...

Δημοσ.

η φορθνετ κάνει έκπτωση στους φοιτητές με μια φωτό του πασο 25%. δηλαδή το 384(που θα γίνει 768) στα σίγουρα βγαίνει με 87,75 οι 6 μήνες δλδ 14,65 ο μήνας.

Δημοσ.
Γεια σας. Σημερα μολις πρωτοχρησιμοποιησα την φοιτητικη 384 της HOL. Εντυπωσεις μαλλον μετριες. και τι εννοω. Ειχα μεχρι πριν απο ενα μηνα 384 της forthnet και επιανα σταθερα πανω απο 41kbps και καποτε εβλεπα και 43. Σταθεροτατο δικτυο χωρις προβληματα. Λιγο το helpdesk τους στο 801κατι ηταν τελειως μα τελειως αθλιο εως εκνευριστικα απαραδεκτο. Ομως ειχα την ταχυτητα που αγοραζα.

Τωρα φοιτητικη 384 της HOL το πρωι εως το βραδυ ειμαι γυρω στα 26-32kbps και χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο. Τα 41kbps τα πιανω μονο αφου παει 2' date='3,4,... τα ... ξημερωματα. Ελεος δλδ.

Δεν ξερω τι φταιει. To δικτυο της HOL? Ή μηπως δεν συνδεομαι τελικα με HOL και αυτη απλα με συνδεει με το δικτυο του πανεπιστημιου (Ελληνικο Ανοιχτο Πανεπιστημιο) και φταει αυτο και αδικως τα ριχνω στην HOL?

Τα φωτα σας παρακαλω.[/quote']

an me demo tis forthnet pezeis komatia tote fteei i hol i to ntua.an kai me forthnet bgazeis ta idia tote fteei to dslam.

Δημοσ.

τελικα ενημερωσα την HOL οτι ειχα προβλημα (μου 'στειλαν μαλιστα να κανω και download test απο δικο τους σιγουρο server και εδειξε 14,6kB/s!!! σε 768 γραμμη).

Αυτοι με την σειρα τους μου ειπαν οτι θα δηλωναν βλαβη στο πΟΤΕ για χαμηλες ταχυτητες. Ευτυχως απ' οτι φαινεται το προβλημα λυθηκε και απο σημερα το μεσημερι που ξαναδοκιμασα αρκετες φορες πιανω ταχυτητες 79-82kB/s και ολα καλα τωρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...