Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φοιτητικό από hol χωρίς άλλο προβληματισμό!

δεν ξέρω όμως μήπως αλλάξει η κατάσταση μετά την 1η Σεπτέμβρη. Αν μπορείς, περίμενε έντεκα μέρες ακόμα!

Δημοσ.

καμία σχέση με διπλασιασμό. απλώς θα ανανεωθούν οι προσφορές των ISPs. αν και κατά πάσα πιθανότητα οι ίδιες τιμές θα παραμείνουν!

Δημοσ.

Προτεινω Forthnet kai HOL κ η Vivodi Που εχει φιλος μια χαρα του εχει βγει (μονο το routeraki ηταν προβλημα το οποιο λυθηκε με Thomson Speedtouch)!

Otenet με τιποτα.... εχουμε 5 των 1024 (αλλαζουμε τωρα σε 4 ΜΒ γι'άυτο μην γελατε...) και η μια ηταν για HOME (λαθος της otenet διοτι Οffice ζητησαμε) και οι αλλες 4 ειναι Office, ε λοιπον η Home τουλαχιστον 3 φορες τον μηνα ειναι κατω λογω των διακομηστων τους....

Δημοσ.
Προτεινω Forthnet kai HOL κ η Vivodi Που εχει φιλος μια χαρα του εχει βγει (μονο το routeraki ηταν προβλημα το οποιο λυθηκε με Thomson Speedtouch)!

Otenet με τιποτα.... εχουμε 5 των 1024 (αλλαζουμε τωρα σε 4 ΜΒ γι'άυτο μην γελατε...) και η μια ηταν για HOME (λαθος της otenet διοτι Οffice ζητησαμε) και οι αλλες 4 ειναι Office' date=' ε λοιπον η Home τουλαχιστον 3 φορες τον μηνα ειναι κατω λογω των διακομηστων τους....[/quote']

δεν πρόσεξες ότι ο φίλος ρωτάει για φοιτητικό. λοιπόν, στο φοιτητικό η vivodi δίνει μόνο shared και χωρίς εξοπλισμό και μόνο 512. για 384 η hol έχει μακράν τη χαμηλότερη τιμή(όπως και για 512) και τον καλύτερο εξοπλισμό(με χρησιδάνειο) καθώς και voip με δικό σου νούμερο!

επίσης η forthnet, την οποία προτείνεις δεν έχει φοιτητικό..................

Δημοσ.

το ειδα οτι ζητησε φοιτητικο φιλε μου pao132003, απλα εγω ειπα ποιες εταιριες γενικα προτεινω...

Απλα ειπα αυτο που ξερω

Δημοσ.

Γεια σας. Σημερα μολις πρωτοχρησιμοποιησα την φοιτητικη 384 της HOL. Εντυπωσεις μαλλον μετριες. και τι εννοω. Ειχα μεχρι πριν απο ενα μηνα 384 της forthnet και επιανα σταθερα πανω απο 41kbps και καποτε εβλεπα και 43. Σταθεροτατο δικτυο χωρις προβληματα. Λιγο το helpdesk τους στο 801κατι ηταν τελειως μα τελειως αθλιο εως εκνευριστικα απαραδεκτο. Ομως ειχα την ταχυτητα που αγοραζα.

Τωρα φοιτητικη 384 της HOL το πρωι εως το βραδυ ειμαι γυρω στα 26-32kbps και χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο. Τα 41kbps τα πιανω μονο αφου παει 2,3,4,... τα ... ξημερωματα. Ελεος δλδ.

Δεν ξερω τι φταιει. To δικτυο της HOL? Ή μηπως δεν συνδεομαι τελικα με HOL και αυτη απλα με συνδεει με το δικτυο του πανεπιστημιου (Ελληνικο Ανοιχτο Πανεπιστημιο) και φταει αυτο και αδικως τα ριχνω στην HOL?

Τα φωτα σας παρακαλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...